Glamour Vámpírlista
2010. október 21. 15:04
nem is rossz, de én tudnék rajta javítani egy első helyezett iannel
2010. október 21. 15:09
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Ha arról van szó, hogy ki a legszexibb vámpír - mivel mostanában nagy trend erről is listákat összeállítani -, akkor nálam alap, hogy Ian a nyerő. Robert P. első helyezésével most sem értek egyet, soha nem is értettem. Nem is értem mit látnak benne, mert még egy kiló krumpli is gusztusosabb mint ő, de ez csak az én véleményem.
Amúgy ha magáról a legjobb vámpírról beszélünk, akkor Gary Oldman és ne feledkezzek meg Lugosi Béláról sem, aki azért a mai napig nagy név itthon és Amerikában szintén. Neki köszönhetjük - részben - a vámpír legendákat. És igen, az ő idejében még nem azon volt a hangsúly, hogy egy vámpír szexi legyen.
És bár Tom Cruise nem kedvencem, de tény, hogy az Interjú a vámpírral c. filmben nyújtotta életének legjobb alakítását!
Amúgy ha magáról a legjobb vámpírról beszélünk, akkor Gary Oldman és ne feledkezzek meg Lugosi Béláról sem, aki azért a mai napig nagy név itthon és Amerikában szintén. Neki köszönhetjük - részben - a vámpír legendákat. És igen, az ő idejében még nem azon volt a hangsúly, hogy egy vámpír szexi legyen.
És bár Tom Cruise nem kedvencem, de tény, hogy az Interjú a vámpírral c. filmben nyújtotta életének legjobb alakítását!
2010. október 21. 15:15
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.21. 15:09)
Ha arról van szó, hogy ki a legszexibb vámpír - mivel mostanában nagy trend erről is listákat összeállítani -, akkor nálam alap, hogy Ian a nyerő. Robert P. első helyezésével most sem értek egyet, soha nem is értettem. Nem is értem mit látnak benne, mert még egy kiló krumpli is gusztusosabb mint ő, de ez csak az én véleményem.
Na igen, Gary Oldman abszolút felejthetetlen, mint vámpír. Ez a lista valóban a mai trendek szerint lett felállítva, mint ahogy az is mai trend, hogy egyáltalán csinálnak ilyen listákat. Én egyáltalán nem kerültem bele ebbe a vámpíros lázba, amibe a Twilight óta merült a bolygó fél lakossága, de azért a híresebb "vámpírokat még én is ismerem. A Pattinson-lázat én magam se értem, de nem ítélkezem, hiszen nem láttam a filmet, így nyilatkozni sem tudok, hogy ő most jó vámpír-e avagy sem.
2010. október 21. 15:16
Teljesen egyetértek a panaszkodókkal Pattiszon Róberttel kapcsolatban! Hogy lehet őt tenni az élére?! Engem kiráz tőle a hideg! Ian szerintem ő mehetne az első helyre És Egyetértek Eszty-vel
1 felhasználónak tetszik:
Eszty Morgan
2010. október 21. 15:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2010.10.21. 15:15)
Na igen, Gary Oldman abszolút felejthetetlen, mint vámpír. Ez a lista valóban a mai trendek szerint lett felállítva, mint ahogy az is mai trend, hogy egyáltalán csinálnak ilyen listákat. Én egyáltalán nem kerültem bele ebbe a vámpíros lázba, amibe a Twilight óta merült a bolygó fél lakossága, de azért a híresebb "vámpírokat még én is ismerem. A Pattinson-lázat én magam se értem, de nem ítélkezem, hiszen nem láttam a filmet, így nyilatkozni sem tudok, hogy ő most jó vámpír-e avagy sem.
Hát igen, D. A vámpírlázat én a Twillight idején nem értettem, és bár azóta voltam olyan szerencsétlen, hogy megnéztem a filmet, akkor sem értettem. Aztán jött a Vámpírnaplók és belecsöppentem ebbe a "világba". Tény, hogy a mai kor vámpírjai a divatnak megfelelően szexisek, legalábbis annak illik lenniük. Persze, hogy ki mit tart vonzónak vagy szexisnek az is teljesen más kérdés.
Talán azért, mert a mában élek, de nekem a mai vámpírtrend vonzóbb, viszont persze tudnék rajta mit csiszolni. Mondjuk ezzel a sok listával nem értek egyet, részben.. mert 100 féle listának egy a neve. És oké, hogy ma már egy vámpír nézzen ki jól, de eredetéből adódóan én jobb szeretem a nem tökéletes és hősszerelmes vámpírokat.
Talán ezért is lett nagy kedvenc Damon nálam..
1 felhasználónak tetszik:
Em31
2010. október 21. 15:23
Sosem értettem, hogy Patiszonban mi olyan vonzó...
2010. október 21. 15:23
Idézet (Becca @ 2010.10.21. 15:16)
Teljesen egyetértek a panaszkodókkal Pattiszon Róberttel kapcsolatban! Hogy lehet őt tenni az élére?! Engem kiráz tőle a hideg! Ian szerintem ő mehetne az első helyre És Egyetértek Eszty-vel
Szívbajt is kapnék, ha nem értenél velem egyet
2010. október 21. 15:24
Idézet (Eszty Morgan @ 2010.10.21. 15:23)
Szívbajt is kapnék, ha nem értenél velem egyet
Emiatt nem kell izgulni
2010. október 21. 15:30
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline |
ian a legszexibb a vámpír!!
2010. október 21. 15:35
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Robert Pattinson hol szexi? -.-"
Egyébként vicces, hogy 12-ig csak pasik vannak.
Egyébként vicces, hogy 12-ig csak pasik vannak.
2010. október 21. 15:38
GomezSelenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 136848 offline |
szerintem Robert elég csúnya.(Már bocsi).Ian 1000x jobb!
2010. október 21. 15:45
Idézet (nOmiee @ 2010.10.21. 15:43)
Szerintem Nina is felkerülhetett volna a listára...
Igaz..!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.