Melyik a kedvenc tinimagazinod?
2012. december 26. 23:45
Am Bravo,Bravo Girl,IM,100x Szép ritkán. De a legfontosabb minden hónapban az IM az a kedvencem,és nagyon sok jó tipp van benne valamint tök jó DIY-es cuccok és tiniknek való stb-k.
2013. január 06. 17:07
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ti ilyen baromságokra pénzt is mertek kiadni? Ha bulvár lapról van szó, akkor biztos, hogy a 99%-a szemen szedett marhaság, ha pedig tini magazin, akkor mindegyikbe ugyanazok vannak. Úgy gondolom, hogy azt az 500 forintot, előbb fogom magamra költeni, mint ilyen újságokra. Régen vettem egy-két ilyet, de amikor mindegyik IM-ben arról volt szó, hogy így meg úgy, meg amúgy a szex, rájöttem, hogy nekem erre nincs szükségem. Felesleges pénz kidobás az egész.
2013. január 06. 18:00
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Régebben olvastam egy párat, de mostmár egyet sem veszek, mivel szinte sosem értek egyet az olvasottakkal és én amúgy sem vagyok kíváncsi a tinisztárokra, akik minden oldalon ott virítanak rám. A lehetetlennel egyenlő, hogy az én szeretett énekeseim, együtteseim és színészeim benne legyenek. A divat sem érdekel különösebben... Szóval az a lényeg, hogy nem az én világom ezeknek az újságoknak a fő témája.
2013. január 15. 14:01
Nekem a kedvencem az Im és még szeretem a Bravot és Bravo Girlt
2013. január 15. 15:04
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Amikor még vettem akkor a kedvencem a Popcorn volt.Az Epizódot is szerettem a telenovellák miatt mert net nélkül akkoriban csak ott tudtam bármi infóhoz jutni +poszterek. Régen jobb volt az Epizód
2013. március 30. 11:37
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline |
Egyedül az IM az amit veszek mostanában, mert a többiben már semmi értelmes nincs. Túlságosan vékonyak és nincs benne egy értelmes cikk sem.
Így azt mondhatnám, hogy az IM a kedvec tinimagazinom,az amit mindig megveszem, de közben már veszek másféle divat (nem tini) magazinokat is. Azok jobban érdekelnek. De mivel majdnem 2éve veszem az IM-et nem hiszem, hogy pont most fogom abbahagyni...
Így azt mondhatnám, hogy az IM a kedvec tinimagazinom,az amit mindig megveszem, de közben már veszek másféle divat (nem tini) magazinokat is. Azok jobban érdekelnek. De mivel majdnem 2éve veszem az IM-et nem hiszem, hogy pont most fogom abbahagyni...
2013. április 02. 10:14
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Bravo,Girl,Popcorn,Indul a Risza magazinok,Girl:It..:'))
2013. április 02. 10:38
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Régebben a Bravo, IM, Popcorn volt..
De hihetetlen mennyi szennyet képesek összehordani mostanában. Régóta nem veszek, max a poszterek miatt.
De hihetetlen mennyi szennyet képesek összehordani mostanában. Régóta nem veszek, max a poszterek miatt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.