Melyik a kedvenc tinimagazinod?
2013. június 05. 11:33
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
nincsen de gyerekkoromban nagyon szerettem a Bravot, a Popcornt és az IM-et
2013. június 05. 12:39
luludisasterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 153111 offline |
én vettem régen az Oké-t ami később átneveződött Lájk-ra
de ritkapocsék egy újság !!
amit most veszek, hetente, az képes sport :3 <3
de ritkapocsék egy újság !!
amit most veszek, hetente, az képes sport :3 <3
2013. augusztus 17. 15:23
Popcorn,IM,Bravo,de csak a poszterek miatt veszem meg őket.
2013. augusztus 17. 15:47
Most már rég nem veszem meg őket. Semmi értelmeset nem írnak , mind hazugságok és baromságok. Poszterekért régen vettem , de most is már csak legtöbbször Selena van poszteren meg a többi hasonló sztárocskák... ritka ha egy normális embert raknak be poszternek.
Mindenesetre régen a Girlt vettem , Popcornt és a Bravot.
Most már két nagy szerelmem a Cosmopolitan és a JOY.
De mind tudjuk ezek nem tinimagazinok.
Mindenesetre régen a Girlt vettem , Popcornt és a Bravot.
Most már két nagy szerelmem a Cosmopolitan és a JOY.
De mind tudjuk ezek nem tinimagazinok.
2013. augusztus 17. 18:56
Tinimagazinokat ritkán olvasok. De úgy látom, a Bravo mindent visz!
2013. augusztus 17. 19:16
Én már nem olvasok ilyen "tiniszennyeket" . Az összes ilyen újságban az megy hogy hogyan kell szexelni és nem baj ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben. A másik legjobb téma ami az ilyen magazinokban megy a hogyan sminkeld magad prostisra, ami a 11-12 éves lányokat arra buzdítja hogy már ilyen korán tíz tonna vakolattal mászkáljanak az utcán.
Vagy éppen egy "interjú" Selena Gomezzel ami igazából nagy kamu mert nem hogy beszéltek vele de még a közelébe se jutottak még az internet segítségével sem.
Az ilyen típusú újságok csak hipnotizálják a naív kistiniket.
Vagy éppen egy "interjú" Selena Gomezzel ami igazából nagy kamu mert nem hogy beszéltek vele de még a közelébe se jutottak még az internet segítségével sem.
Az ilyen típusú újságok csak hipnotizálják a naív kistiniket.
2 felhasználónak tetszik:
Nimrod,
Szandi0820
2013. augusztus 19. 13:58
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Régebben olvastam a Popcorn-t, a Bravót és a 100x szép-et,de ma már nem olvasok ilyen tinimagazinokat.
2013. augusztus 24. 11:57
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
Bravo és a Popcorn
2013. december 31. 13:50
Mostanában nem olvasok, mert tényleg nincs sok értelme, de ha nagyon unatkozom, akkor ritkán az IM-et szoktam lapozgatni.
2013. december 31. 15:39
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Régebben rendszeresen Bravot és Popcornt olvastam, de aztán kiszerettem belőleük (már a poszterek miatt sem éri meg kiadni rájuk a pénzt). Inkább áttértem a sportújságokra, azon belül leginkább az autós újságokra.
2014. január 02. 16:11
Régen, úgy két évvel ezelőttig az IM Magazint vettem meg minden egyes hónapban, úgy száz szám körül mozog a gyűjteményem, ami most a szekrényem alján pihen.
Sajnos egyre kevesebb időm jut olvasni, inkább könyveket vagy kötelezőket tudok csak. Meg a magazinok ára is egyre borsosabb. A RockIT számait szoktam megvenni, bár nem szeretem, mert elég rossz a lap minősége, de onnan szerzek posztereket és képeket a kedvenceimről.
Emellett még olvasok irodalmi magazinokat, de az más kategória, s azt sem mindig, csak ha találok egy nekem tetszőt az újságosnál.
Sajnos egyre kevesebb időm jut olvasni, inkább könyveket vagy kötelezőket tudok csak. Meg a magazinok ára is egyre borsosabb. A RockIT számait szoktam megvenni, bár nem szeretem, mert elég rossz a lap minősége, de onnan szerzek posztereket és képeket a kedvenceimről.
Emellett még olvasok irodalmi magazinokat, de az más kategória, s azt sem mindig, csak ha találok egy nekem tetszőt az újságosnál.
2014. január 07. 16:08
Nem nagyon veszek ilyeneket, sőt, egyáltalán, de régebben a Bravo és azt hiszem a Girl volt a nagy kedvencem, meg a Glamour-t is elolvasgattam néhanapján.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.