Itt van Katy Perry új klipje, a Firework!
2010. október 31. 14:08
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline |
jó klipp lett megható történetek vannak benne xD és Katy nagyon gyönyörű
2010. október 31. 21:47
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Katy nagyon szép benne, tök jó volt ott a haja Nagyon jó klip, főleg, hogy Budapest az egésznek a helyszíne
2010. november 01. 13:12
Idézet (Sourire @ 2010.11.01. 13:09)
Sokat szerepel benne Katica
Ez benne a szép
2010. november 01. 13:46
Orionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.07. Hozzászólás: 29 Csatolások: 5 Azonosító: 34081 offline |
Katicát nézi a tv-ben a beteg gyerek.
Egyébként értem én a lényegét de elég röhejes meg giccses lett ez a mellkasból kitörő tűzijáték, de van a klipnek egy hangulata ez a sötét sejtelmesen kivilágított Bp. tetszik, egyébként nem lepődnék meg ha menne tiltólistára a viván, ez a meleg csók azért úúhh ennél lájtosabbak is kötöttek már ott ki. Kint meg abból is botrány volt mikor A. Lambert megcsinálta élő adásban, ott még egy kissé erotikusabbra sikerült Glee GQ magazin fotózáson is felháborodtak, de ha ezt átengedték a cenzúrán akkor ez álszentség!
Egyébként értem én a lényegét de elég röhejes meg giccses lett ez a mellkasból kitörő tűzijáték, de van a klipnek egy hangulata ez a sötét sejtelmesen kivilágított Bp. tetszik, egyébként nem lepődnék meg ha menne tiltólistára a viván, ez a meleg csók azért úúhh ennél lájtosabbak is kötöttek már ott ki. Kint meg abból is botrány volt mikor A. Lambert megcsinálta élő adásban, ott még egy kissé erotikusabbra sikerült Glee GQ magazin fotózáson is felháborodtak, de ha ezt átengedték a cenzúrán akkor ez álszentség!
2010. november 02. 09:35
Engem nagyon meghatott az egész! És a melg csók, miért olyan nagy dolog, az egész szám az ilyenekről szólt!!!
2010. november 03. 08:11
A szám az fantasztikus, már rajta is van a telómon, és a klip is nagyon szuper!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 03. 08:20
amúgy meg aki félreértette:
NEM A MELLÉBŐL LÖVELL A TŰZIJÁTÉK, HANEM A LELKÉBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM A MELLÉBŐL LÖVELL A TŰZIJÁTÉK, HANEM A LELKÉBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 03. 08:24
A szövegben is úgy van: Benned van a szikra, csak meg kell gyulladnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.