Itt van Katy Perry új klipje, a Firework!
2010. november 03. 13:51
Hát igen. Ez a kilip arról szólna hogy midenki szívében ott van a tüzijáték és hogy mindenki legyen boldog meg ilyesmi. De én ennek a klipnek a megtekintése után nem lettem boldog, sőt nagyon szomorú vagyok. Merthogy hogy képzeli azt egy sztár hogy ő idejön és mindenféle mesékkel dumálja tele az emberek fejét. Katy persze, hogy boldog, most ment férjhez, sikeres énekesnő és világsztár. De akit most hagyott el a pasija, mindenki szerint szar a hangja és a szomszédja sem tudja a nevét...Ő hogy legyen boldog?? Nem értem, hogy kit és mit hatna meg ez a klip? Jólvan hogy 1000 okunk van boldognak és szomrúnak is lenni, de most hogy látjuk hogy egy sztár mennyire boldog lehet, mi azt gondoljuk, hogy csak a hírességek lehetnek boldogok. Az engem egyátalán nem hatott meg hogy egy olyan ember akinek mindenki tudja a nevét és akit majdnem mindenki szeret azt mondogatja nekem, hogy az élet szép és legyeünk boldogoök meg minden. Hát, az ő élete szép, de mi van a miénkkel??.......
2010. november 03. 19:15
Zyta96 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 0 Azonosító: 133080 offline |
Jó most nem a lelküncs csücske Katica,de akkor is ez nagy szemétség!!!!!Egyszer sem látni benne,pedig Katy meg a stáb megígérte neki,hogy látszani fog!Azért ha veletek is ezt csinálta volna...Katy egy nagy ringyó!!!!
2010. november 03. 19:49
Jbiebsloverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 129591 offline |
amm.. vki nem tudja hogy hívják azt a fiút aki aszüleit szedi szét?? ^^ nagyonmegkösznném!! D
2010. november 04. 08:05
Ez egyáltalán nem igaz Zyta96 SuiteLifeonDeck17 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Katynek meg kéne köszönni, hogy a mi kis országunkban forgatott. A klip fantasztikus, nem értem minek ezt tagadni. SuiteLifeonDeck17 ez a klip és Katy arra tanít, hogy legyünk boldogok, értékeljük azt amink van. Ha szerintted nem szép az életed változtass rajta, hogy az legyen. Nekem szép, és biztos vagyok benne, hogy van olyan ember a földön rajtad kívül IS, aki boldogtalan valami miatt, de akkor is érdemes boldognak lenni. Miért siránkozzunk a rossz dolgok miatt? PL:
Kaptam egy hármast, és ahelyett, hogy kimentem volna játszani, bent ültem és zokogtam.
Katynek meg kéne köszönni, hogy a mi kis országunkban forgatott. A klip fantasztikus, nem értem minek ezt tagadni. SuiteLifeonDeck17 ez a klip és Katy arra tanít, hogy legyünk boldogok, értékeljük azt amink van. Ha szerintted nem szép az életed változtass rajta, hogy az legyen. Nekem szép, és biztos vagyok benne, hogy van olyan ember a földön rajtad kívül IS, aki boldogtalan valami miatt, de akkor is érdemes boldognak lenni. Miért siránkozzunk a rossz dolgok miatt? PL:
Kaptam egy hármast, és ahelyett, hogy kimentem volna játszani, bent ültem és zokogtam.
2010. november 04. 08:07
Borbély MirandaWalking Dead is my drug™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.25. Hozzászólás: 3724 Csatolások: 403 Azonosító: 123509 offline |
Imádom
Sztem naon jó!
Sztem naon jó!
2010. november 04. 10:33
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
jó szám hallgattam már a klipp is jó
2010. november 04. 15:23
Dorka40visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.09. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 129016 offline |
SuiteLifeonDeck17 Katy azért lett híres,mert ő nem csak irigykedve nézte más énekesek klipjét miközben fortyogott...És ahelyett hogy itt nyavajogsz gondoljál már bele hogy mi lenne ha mindenki sztár lenne vagy ha senki se lenne az.Inkább nézz körül és lásd meg a körülötted lévő csodákat,amit lehet hogy Katy nem is kap meg.És mutatkozz be a szomszédnak:D
Antimiley Ott az igazság...
Antimiley Ott az igazság...
2010. november 04. 21:04
Tök jó, hogy Magyarországon forgatott. Bár jobban örültem, mikor Sel forgatott itt, de Katy is szuper!
2010. november 05. 11:18
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
már rég fent van a youtube-on, én is ott néztem meg
de amúgy van egy rész, ahol egy szülő nőt mutatnak, meg két pasit, akik csókolóznak picit durva, nem?! amúgy jó szám, jó klip
de amúgy van egy rész, ahol egy szülő nőt mutatnak, meg két pasit, akik csókolóznak picit durva, nem?! amúgy jó szám, jó klip
2010. november 05. 11:28
tök király lett a klipp, bár az durva amiko a két srác csókolózik . amúgy meg nem tom miért utáljátok annyira Katicát, meg miért örültök neki h nem szerepel a klippben, mer szrintem kár h nem szerepel benne, nekem legalábbis nincs vele semmi bajom
2010. november 05. 18:00
Ez nagyon jó videó lett Nagyon szép És tényleg azt mutatja hogy mindenki legyen boldog, meg hogy mindnekiben benne van a szikra, csak meg kell gyuladnia...
<3
<3
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.