Melyik a kedvenc sorozatod?
2010. szeptember 15. 18:41
vámpírnaplók.. de egyre kevesebbet nézem.. de már nemis zavar.. nyáron náéztem.. ha meg elaludtam akkor másnap netről.. már ez sincs.. nincskedvem megnézni.. meg egész hétfévég (szombat, vasárnap) tanulok, nemérek rá ilyenekre...
az összes CSI, NCIS, Dr. Csont, Castle, döglött akták, gyilkos elmék, disney sorozatok :-), barátok közt
:D <<favoriit
az összes CSI, NCIS, Dr. Csont, Castle, döglött akták, gyilkos elmék, disney sorozatok :-), barátok közt
2010. szeptember 16. 10:42
Vampire Diaries, annál a világon nincs jobb♥♥♥♥
2010. szeptember 16. 19:52
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Régen a Bűbájos boszorkákat, a Te vagy az életemet és a Lostot szerettem. Most az Így jártam anyátokkalt, a TVD-t, Travelert, van valami Merlines cucc (annak csak egy részét láttam, de bejött), Gossip Girlt, Született feleségeket, Family guyt, Souht Parkot, Csajok, szilikon,..(
) szeretem. De el akarom kezdeni a PB-t a Houset meg a True Bloodot meg a Supnatot úja
2010. szeptember 16. 20:34
|
|
Dóríthá |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 734 Csatolások: 22 Azonosító: 130234 offline
|
Idézet (Dóríthá @ 2010.09.16. 19:52)
Régen a Bűbájos boszorkákat, a Te vagy az életemet és a Lostot szerettem. Most az Így jártam anyátokkalt, a TVD-t, Travelert, van valami Merlines cucc (annak csak egy részét láttam, de bejött), Gossip Girlt, Született feleségeket, Family guyt, Souht Parkot, Csajok, szilikon,..(
) szeretem. De el akarom kezdeni a PB-t a Houset meg a True Bloodot meg a Supnatot úja 
ja és kifelejtettem a Jóbarátokat
2010. szeptember 16. 20:34
|
|
JustinBieber16 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 617 Csatolások: 0 Azonosító: 134503 offline
|
A szökés
2010. szeptember 16. 21:19
|
|
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline
|
Döglött akták, Bűbájos boszorkák, Monk, a flúgos nyomozó, Lisa csak egy van,NCIS: Tengerészeti helyszínenlők,Helyszínelők hát ezeket szeretem
2010. szeptember 17. 15:15
Rengeteg kedvencem van, elsősorban telenovellák és sorozatok, de a legújabb favoritom A csábítás földjén (Soy tu Duena).
2010. szeptember 17. 20:02
A jelenlegi 3 favorit: True Blood,Vampire Diaries,Jóban Rosszban. Persze még sok más sorozatot is szeretek mint például a Doktor House,a Gyilkos elmék,a CSI: Miami helyszínelők,a CSI:New Yorki és még sorolhatnám...kész sorozatfüggő vagyok
2010. szeptember 18. 22:10
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Hát, mint minden előttem szóló, én is kóros sorozatfüggőségben szenvedek. A kedvenceim most Gossip Girl, Glee, Vampire Diaries.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Problémák adódtak Miller Dáviddal a Birodalom forgatásán
Miller Dávid fontos szerepet játszik a sorozatban.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.

0 felhasználónak tetszik: