Melyik a kedvenc sorozatod?
2012. február 13. 09:00
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Nekem most a Teresa lesz *.*
2012. február 17. 14:37
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Hmmm..fel sem merném sorolni én mennyit néztem meg kb. 5 éve.
Volt a Vad angyal, azt még most is szeretem
, Betolakodó, Paula és Paulina, Esmeralda, Rosalinda..Nem tudnám felsorolni.
Azok közül amiket akkor néztem már csak a Vad angyalt szeretem, meg a Csacska angyalt, persze ott van a Te vagy az éltem is!
Az mostani sorikból is szeretek rengeteget, ott van a TVD, a The Secret Circle, Charmed, Hetedik mennyország, WOWP, Szívek szállodája, Derült égből család..
Volt a Vad angyal, azt még most is szeretem
Azok közül amiket akkor néztem már csak a Vad angyalt szeretem, meg a Csacska angyalt, persze ott van a Te vagy az éltem is!
Az mostani sorikból is szeretek rengeteget, ott van a TVD, a The Secret Circle, Charmed, Hetedik mennyország, WOWP, Szívek szállodája, Derült égből család..
2012. február 17. 14:49
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Kb. egy éve a
TVD / Vámpírnaplók
a kedvencem, de emellett szeretem még a TSC-t, a Big Time Rush-t, a Gyilkos Elmék-et, a Döglött akták-at, a Dr. Csont-ot és régebben nagy kedvencem volt a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg, pedig nem szeretem az "Ó, Áléhándró, szeretlek, de Máximilliánó nem engedi hogy szerelmünk beteljesedjen, mert Eszmeráldááá megcsókolta Roberthóót" jellegű szappanoperákat, meg ilyesmiket.
De ezt nagyon szeret(t)em.
1 felhasználónak tetszik:
LadyAlexa
2012. február 17. 17:28
|
|
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline
|
Sok van de a legnagyobb kedvenceim a True Blood,Fiúk a klubból,Glee,Shameless(US),White Collar,Skins(UK),American Horror Story,Így jártam anyátokkal,Modern Family és a Tudorok
2012. február 18. 18:50
A mentalista,Gyilkos Elmék,Dr.Csont és a Barátok Közt
2012. február 19. 14:59
|
|
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline
|
Vampire Diaries
2012. február 19. 15:04
|
|
Paul_Wesleyvisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 460 Csatolások: 0 Azonosító: 156594 offline
|
A Vámpírnaplók
Meg még van egy pár.
2012. február 22. 15:57
Marichuy-A Szerelem Diadala,7.Menyország,Hawaii Five-o,Mentalista,Sarokba Szorítva,Teresa,A Szív Útjai,A Klón...♥
2012. február 23. 11:00
Árva Angyal
Triunfo del Amor
7.Menyország
Teresa
Sarokba Szorítva
Triunfo del Amor
7.Menyország
Teresa
Sarokba Szorítva
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.