A 17. MTV EMA díjátadást hétvégén rendezik a madridi Caja Mágica sportcsarnokban. Rengeteg érdekességgel készülnek a műsor rendezői.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hétvégén MTV Europe Music Awards díjkiosztó
2010. november 05. 08:47
A Green day-nek és Kesha-nak nagyon fogok drukkolni
ÉRDEKES HOGY AZ ÉN CIKKEMET NEM RAKTÁTOK BE TEGNAP ESTE, ÉS ÍRTAM IS H TUDOM BIZONYÍTANI HOGY IGAZ HÍR, DE AKKOR...
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline |
Jeah.
szurkolok mindenkinek!
szurkolok mindenkinek!
2010. november 05. 09:07
Azért nem tesszük ki, mert valószínűleg olyan hanyagul vannak megírva. Amikor úgy küldtök be cikkeket, hogy nincsenek vesszők a mondatban, nincsenek szóközök a pontok után, ömlesztve egyben az egész szöveg stb., akkor ne reklamáljatok. AMaya egyszerűen szépen írta meg a cikket, ezért el is lett fogadva.
Naponta 40-50 cikket küldenek be (főleg most, hogy iskolaszünet van, és ráérnek egész nap a 13 évesek), értsétek meg, hogy nincs időnk javítani mindegyiket, én is a munkahelyemről csinálom a szabad percekben (és 99%-ban én nézek át minden cikket), ezért aki nem képes úgy megírni egy hírt, amit cikknek lehet nevezni, azt nem tudjuk elfogadni. Már nem ugyanaz a helyzet, mint az év elején, amikor összesen beküldtek 5 cikket egy nap...
Naponta 40-50 cikket küldenek be (főleg most, hogy iskolaszünet van, és ráérnek egész nap a 13 évesek), értsétek meg, hogy nincs időnk javítani mindegyiket, én is a munkahelyemről csinálom a szabad percekben (és 99%-ban én nézek át minden cikket), ezért aki nem képes úgy megírni egy hírt, amit cikknek lehet nevezni, azt nem tudjuk elfogadni. Már nem ugyanaz a helyzet, mint az év elején, amikor összesen beküldtek 5 cikket egy nap...
2010. november 05. 09:10
Én nézni akarom! Valahol lehet majd online nézni? Az MTV oldalán?
Már amúgy nagyon várom. Miley is fellép és az tuti nagy lesz! Remélem a két díjból legalább egyet nyer! Kiváncsi vagyok Kesha előadására is
És hajrá Tokio Hotel!
Már amúgy nagyon várom. Miley is fellép és az tuti nagy lesz! Remélem a két díjból legalább egyet nyer! Kiváncsi vagyok Kesha előadására is
És hajrá Tokio Hotel!
2010. november 05. 09:57
Hajrá Lil Wayne, Eminem, és Katy Perry
meg még páran
meg még páran
2010. november 05. 09:59
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
Demi merre van??
2010. november 05. 10:07
Sajnos a magyar indulót a The Kolin együttes nem jutott az első ötbe. -- Bocsi nem akarok beleszólni,de ez most értelmes mondat??
Na mind1 amugy hajrá Eminemm
Na mind1 amugy hajrá Eminemm
2010. november 05. 10:09
Ja és ugy az elővitába beleszólva nkm eddig 1 cikkemet se rakták ki...gondolom nm volt elég jó Ja és mi az h pushelőadó? Am hajrá Eminem és Justin Bieber <333 meg még sokan ^^
2010. november 05. 10:09
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline |
Kár hogy kolis vagyok így nem tudom nézni a viván
2010. november 05. 10:12
huhh egy csomó kedvencemet jelölték!!!
de legjobban Eminemnek,a Paramorenak és a Linkin Parknak szurkolok!!!
de legjobban Eminemnek,a Paramorenak és a Linkin Parknak szurkolok!!!
2010. november 05. 10:18
Brigiii0913visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 133832 offline |
Adamet mértnem jelölték?? :'(
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.