Cole Sprouse már esküdni akar
2010. december 27. 14:44
DylanColeDebby98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 141745 offline |
Dylan-nek van igaza. Én őt mindigis jobban birtam. De az is lehet hogy Cole barátnője csak egy őrült rajongó. De ki tudja? Lehet hogy a csaj csak kihasználja... Imádom az ikreket ... de ha neki ez jó akk tegye...az ő élete..
2011. január 02. 16:28
Sok kommentben azt vettem észre, hogy ugy gondolják az emberek, hogy a való életben is Dylan a rossz fiú és Cole pedig a szorgalams anyucipicifia, mint a sorozatban, NEM! Cole csak szeretne megházasodni, mert azt hiszi megtalálta az igazit minden embernek 14-20 éves kor között van az, hogy mindenki azt hiszi megtalálta az igazit, de 100-bol 87-nek nem sikerül. Dylan majd később találja meg ezt a szerelmet, Cole pedig akkora már kinövi "_"'
2011. január 07. 17:25
Eszterkeeezeeko™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 684 Csatolások: 7 Azonosító: 134619 offline |
Az ő döntése.Ha összeházasodnak,hát legyenek boldogok
2011. január 12. 20:31
Hát szerintem is jobb dylen ötlete de ha összeházasodik az se bah ^^
2011. január 18. 17:40
Dylan-nel értek egyet.
De ha Cole így döntött, akkor sok szerencsét neki.
De ha Cole így döntött, akkor sok szerencsét neki.
2011. január 28. 12:59
Miranda rajongójaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 141819 offline |
háát akkor kéri meg a kezét amikor csak akarja az ő döntése
de sztem Debby Ryan az
de sztem Debby Ryan az
2011. január 31. 16:21
tappancskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.31. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 97455 offline |
Háát grat.
De Dylannek igaza van...
De Dylannek igaza van...
2011. február 06. 15:52
raskusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 144907 offline |
Én úgy gondolom az ő élete úgy irányítja ahogy akarja megérdemli hogy barátnője legyen. Bizonyára tudja mit akar kicsit talán tényleg fiatal bár szerintem a testvérének már nincs köze hozzá persze akkor is a testvére. Én sok sikert kívánok neki. szerintem lehet sztár és ezért nem akrja hogy erről beszéljen a sajtó. vagy leszólják őket bárhova mennek és azzal zaklassák őket. hogy mi? így? meg úgy? miért? xD
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.