Patai Anna távozott a Megasztárból!
2010. november 06. 08:23
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
én amikor ide ráléptem, nem hittem a szememnek!8pedig csak jó xD)de komolyan!Nekem tetszett a hangja, aranyos kislány volt meg minden, de Giorgio-t jobban talán...De nem gondoltam volna hogy kiesik!Valamiért, de ebben halál biztos voltam !
2010. november 06. 08:24
11 éves emberek! Neki az iskolapadban van még ilyenkor a helye nem pedig a színpadon. Jó tudom, hogy tanul közbe de az nem olyan...
2010. november 06. 08:26
Lilgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.05. Hozzászólás: 92 Csatolások: 5 Azonosító: 113941 offline |
Egy csomóan ezt írjátok:
- Nem neki kellett volna...
Ezt ne úgy vegyétek, hogy utálom Annát.
Épp ellenkezőleg. Nagyon szerettem, de lássuk be, itt volt az ideje..
Bár én nagyon nem szeretek valakit (utálok) de nevet nem mondok. Szerintem annak az illetőnek kell majd kiesnie jövőhéten. Na mindegy, én nagyon sajnáltam, de itt volt sajnos az ideje, hogy kiessen, bár rengetegen szeretik.
Ha nagyobb lesz, biztosan hallunk még róla.
- Nem neki kellett volna...
Ezt ne úgy vegyétek, hogy utálom Annát.
Épp ellenkezőleg. Nagyon szerettem, de lássuk be, itt volt az ideje..
Bár én nagyon nem szeretek valakit (utálok) de nevet nem mondok. Szerintem annak az illetőnek kell majd kiesnie jövőhéten. Na mindegy, én nagyon sajnáltam, de itt volt sajnos az ideje, hogy kiessen, bár rengetegen szeretik.
Ha nagyobb lesz, biztosan hallunk még róla.
2010. november 06. 08:26
Én elég kicsinek találtam,de mégis ő volt a kedvencem!
2010. november 06. 08:29
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Mondjuk pont az ebben a rossz, hogy még csak 11 éves (elgondolkodtam azon, hogy mien felnőtt lesz belőle) és a kiesés tényét nehezen viselheti el...
2010. november 06. 08:52
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline |
inkább, no komment.
Szegény Én nagyon szerettem De jobb is így neki, mert minnél később esik ki, annál jobban sérti ez lelkileg szegénykét
biigyó_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.24. Hozzászólás: 143 Csatolások: 15 Azonosító: 135139 offline |
én szerintem már régen ki kellett volna ejteni.. egy 11 éves gyereknek még nem ott van a helye.. mondjuk ezért a megasztár szervezői is hibásak mert nem szabnak korhatárt.. nekem ez a véleményem.. :|
2010. november 06. 08:55
MrCsicsi_boyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133648 offline |
szegény én küldtem neki voksot . én is fogok indulni
2010. november 06. 08:55
szerintem jó a hangja de egy 11 éves islány nem való oda
2010. november 06. 08:57
Ó...kár..tudjátok nagyon kezdtem megkedvelni Annát sőt imádom.Én is 11 vagyok.Ja és én is egész nap éneklek és szerintem jó a hangom,lehet h 6 év múlva én is megyek..de én tegnap komolyan elsírtam magam!Olyann aranyos volt!!!Én Anna nélkül nem nézem a Megasztárt!
2010. november 06. 08:59
lulu13 mellett vok,belőle úgysem lett volna megasztár
2010. november 06. 08:59
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Hála a jó istennek, imáim meghallgatásra találtak, az egyik tüske kiesett ami szúrta a szememet, éppen ideje volt. Nekem annyira irritáló ez a kiscsaj, semmi hangja, mit tud csinálni a színpadon? Semmit. Különben is, mit várnak tőle? Csak elrontják a hangját, ilyen korban még úgyse olyan mint 5 év múlva vagy hamarabb, később ugyanmindegy. Nem volt odavaló...
2010. november 06. 09:01
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Nem gondoltam,hogy ennyien sajnálják majd Aszthittem jönnek a hülye dumákkal h "Túl kicsi volt" "Nem ide való" de most azért nem mondják annyian ennek meg örülök
Nem fogok kisregényt írni mivel már más Patai Annás cikkekbe leírtam
Az tuti h a megasztár mostmár nem tehetségre megy hanem szimpátia alapján és sajnos Annát rengetegen nem szeretek mert irigyek rá meg stb...És ezért kellet ismét a kiesők közt állni,a zsűri pedig 3.-szorra már nem juttathatja tovább az milyen lenne ? Egyszóval nagyon igazságtallannak tartom a megasztárt...najó ebből ígyis kisregény lett
Nem fogok kisregényt írni mivel már más Patai Annás cikkekbe leírtam
Az tuti h a megasztár mostmár nem tehetségre megy hanem szimpátia alapján és sajnos Annát rengetegen nem szeretek mert irigyek rá meg stb...És ezért kellet ismét a kiesők közt állni,a zsűri pedig 3.-szorra már nem juttathatja tovább az milyen lenne ? Egyszóval nagyon igazságtallannak tartom a megasztárt...najó ebből ígyis kisregény lett
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.