Patai Anna távozott a Megasztárból!
2010. november 06. 10:03
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline |
ja és Alexis_0504, teljes mértékben egyet értek.
2010. november 06. 10:10
Nana Kameo és Alexis_0504 Mind a kettőtökkel teljesen egyetértek, nagyin igazatok van!
2010. november 06. 10:16
dori2525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 130625 offline |
én mindkettőjüket nagyon szeretem és a sírás szélén voltam amikor már csak Giorgio és Anna volt kinn és mikor Annának szólt a búcsúdal télleg már zokogtam.....
1 felhasználónak tetszik:
Debby.R
2010. november 06. 10:17
ennacska14567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 135749 offline |
szerintem is jó volt Patai Anna de azért még olyan kislány és szerintem a suliba ha helye nem a megasztárba és ez most bekövetkezett
Debby.R
2010. november 06. 10:18
Crissykevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.01. Hozzászólás: 115 Csatolások: 69 Azonosító: 44997 offline |
szégyellhetitek magatokat, hogy itt kritizáljátok őt... álljatok ki, és mutassátok meg, mit tudtok..ostobák!!! Okoskodtok itt, de mit értetek a zenéhez?? A Kovács Kati azér' igen is valaki, és ha ő azt mondja hogy Anna a legjobb, az nyilván többet nyom a latba, mint a ti irigykedő beszólásaitok...
2010. november 06. 10:19
dori2525új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 130625 offline |
Szerintem a zsűri (hááát) jól döntött mert Annát nem kell félteni hiszen ő is mondta hogy a következő megasztárba is jelentkezni fog.És ahogy Claudiáék mondták ha még pár évvel idősebb lett volna mindenkit levert volna. Én biztos vagyok benne hogy hallani fogunk még felőle.
2010. november 06. 10:21
kitticicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 135830 offline |
jajj sajnálom az annát mert jó vlt, de imádom a Giorgio-t ezért örülöööök♥
Debby.R
2010. november 06. 10:25
ennacska14567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 135749 offline |
Bocsi de szerintem is jobb hogy most kiesett az ilyen kislányoknak 11évesen az iskolába a helyük nem a megasztárba
2010. november 06. 10:25
CaliforniaGirl_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 136887 offline |
jaj én láttam a megasztárt és nagyon sajnáltam! de 5 év múlva nagy énekes lesz
Debby.R
2010. november 06. 10:34
Én nem értek egyet abban hogy neki kellett kiesnie ugyan nem láttam a teganpi megasztárt és kiráz a hideg a kiscsaj hangjától de tehetséges viszont még nagyon gyerekes hangja van és ezért nem való még oda. De tehetséges. Én drukkolok neki hogy en úgy végezze mint Tóth Lüszi(Lucienne)
2010. november 06. 10:42
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Már nem azért, de akik azt írják, hogy ez szimpátiára megy és nem tehetségre, azok kire értik ezt? Mert itt pont hogy Anna volt az, aki a szimpátia miatt maradt bennt. Nem azt mondom, hogy nem tud énekelni, mert nagyon is tud. De a hangján hallatszik, hogy nagyon gyerek még és mit gondoltok hányszor fog még változni a hangja? Nagyon sokszor. És mit kezd most még a hírnévvel? Semmit. Nézzétek meg Tóth Lüszit, hogy azzal is mi lett. Jó, nyilván más kategória, mert Anna sokkal szimpatikusabb, nem annyira beképzelt, nem akar felnőttnek látszani, oké. De most még úgy sem tud semmit csinálni éneklés terén. Mire 5-6 év múlva meg kezdene vele valamit, addigra senkit nem érdekel, mert már lecsengett. 5-6 év múlva kellene jelentkezni,amikor már nagyjából kiforrot a hangja. Egyébként olyat állítani, hogy ő a legtehetségesebb, a zsűri részéről nagy hülyeség volt. Ha így van, akkor miért ejtették ki? Meg hogy 5-6 év múlva mindenkit legyőzne? Nem olyan biztos, mint mondtam addig még nagyon sokat változik a hangja és nem egy tehetséges versenyző volt, aki nem jutott tovább a válogatónál, szóval egyáltalán nem biztos ez. Ez most nem Anna ellen irányult, csak azért kicsit furcsa nekem Anna védelmében olvasni azt, hogy ez szimpátiára megy... Egyébként van benne valami nyilván, csak én nem pont most írtam volna ezt. Giorgio sem egy sztár alkat, de nagyon tud, és ő még kezdeni is tud valamit a hírnévvel ilyen korban már, tehát így volt helyes, hogy ő jutott tovább. Egyébként Szeleczki tipikusan az a versenyző, aki csak azért van bennt, mert a tinilányok szurkolnak neki, mert jól néz ki (szerintem nem néz ki jól, de ez más kérdés) mert igencsak gyenge, valljuk be. Jelentéktelen, milliószor tehetségesebb versenyzők estek ki miatta, vegyük kapásból Bernadettet, az első kiesőt, aki kb. tehetségesebb volt, mint az ittlévők nagy része. Na mindegy, bocsi a regényért:D
2010. november 06. 10:43
Igazából én azt vettem észre hogy akik nem nyerték meg a Megasztárt sokkal felkapottabbak lettek mint akik megnyerték nem tudom miért van így :S (pl.: Caramel, Hien, Dávid,...Több nem jut az eszembe.)
2010. november 06. 10:45
xPrettyMilzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 2 Azonosító: 137612 offline |
Tehetséges kislány,de ők tehetnek róla,hogy így összetört belé hogy kiesett.Már az elején neki kellett volna,mikor az Adam's Comedyvel szemben a zsűri őt tartotta bent.A megasztár legrosszabb döntése az volt hogy eltörölték a korhatárt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.