Patai Anna távozott a Megasztárból!
2010. november 06. 10:47
Végre!!! Sajnáltam egy picikét, de akkor sem volt odavaló!!!
2010. november 06. 10:49
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
Szegény!De sztem majd jövőre is indulhat!
2010. november 06. 10:52
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline |
LULUPeas!
Caramell nyert!Hien csak azért ilyen felkapott mert a tesója börtönbe ment és dávid is azért felkapott mert ő is valami rendőrségi ügybe keveredett!Kettő meg egyik sem felkapott senkiről se hallani olyan sokat!!!XD lol
Caramell nyert!Hien csak azért ilyen felkapott mert a tesója börtönbe ment és dávid is azért felkapott mert ő is valami rendőrségi ügybe keveredett!Kettő meg egyik sem felkapott senkiről se hallani olyan sokat!!!XD lol
2010. november 06. 10:53
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Én nem szeretem Annát,meg nem is szimpatikus,de nagyon sajnáltam amikor kiesett!
2010. november 06. 10:57
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline |
Szisztok! Úgy érzem, Anna rajongójaként ki kell fejtenem a véleményemet.
Nos, Annát a műsorban sokan "tehetségnek" titulálták. Ő annál sokkal több. Én zseninek tartom, igazi lángésznek. Abban a lányban isteni szikra lakozik.
A tegnap este?... én még mindig nem térek magamhoz belőle.
Megdöbbentő, mennyire sok ebben az országban a teljesen ízlésficamos, botfülő, művészetre érzéketlen ember. Azokra gondolok itt, akik pl. arra tehetségtelen, semmi hangú Kökényre szavaztak. Az ilyen képmutató szentfazekaktól gutaütést kapok, mit amilyen ez az Attila. Szóval ez tetszik a szavazóknak? Talán el kéne gondolkodni azon, miért nincs magyar világsztár... tudom, ezek kemény szavak, de van benn realitás.
Persze tisztelet a kivételnek, akik a valódi tehetségekre voksoltak, mint Dávid, Reni, Yvette, vagy ANNA.
És a zsűrire is haragszom. Voltak adások, ahol egész normálisak voltak. Most viszont nagyon elb***ták ők is.
Hogy bírták azt a Giorgiót továbbjuttatni?!! Semmi tudása, mindenhová viszi magával azt az ellenszenves vénlány anyját.
Az ilyen 30 éves mamakedvenceitől hányingert kapok!
Anna 11 éves, de sokkal önállóbb. Giorgio gyakorolhatna akár 2000 évig, akkor sem érné el Anna szintjének 0,1 százalékát se!
De hát ez van. Egy dolog vigasztal: azt várom, mikor esik ki a Kökény meg Giorgio. Mert nemsokára arra is sor fog kerülni.
Maradtak Yvették, majd nekik szurkolok. Ők is hatalmas művészi vénával vannak megáldva.
És végül: Panka számomra az igazi győztes!! És sok sikert kívánok neki mindenhez tiszta szívből.
Nos, Annát a műsorban sokan "tehetségnek" titulálták. Ő annál sokkal több. Én zseninek tartom, igazi lángésznek. Abban a lányban isteni szikra lakozik.
Megdöbbentő, mennyire sok ebben az országban a teljesen ízlésficamos, botfülő, művészetre érzéketlen ember. Azokra gondolok itt, akik pl. arra tehetségtelen, semmi hangú Kökényre szavaztak. Az ilyen képmutató szentfazekaktól gutaütést kapok, mit amilyen ez az Attila. Szóval ez tetszik a szavazóknak? Talán el kéne gondolkodni azon, miért nincs magyar világsztár... tudom, ezek kemény szavak, de van benn realitás.
Persze tisztelet a kivételnek, akik a valódi tehetségekre voksoltak, mint Dávid, Reni, Yvette, vagy ANNA.
És a zsűrire is haragszom. Voltak adások, ahol egész normálisak voltak. Most viszont nagyon elb***ták ők is.
Hogy bírták azt a Giorgiót továbbjuttatni?!! Semmi tudása, mindenhová viszi magával azt az ellenszenves vénlány anyját.
Anna 11 éves, de sokkal önállóbb. Giorgio gyakorolhatna akár 2000 évig, akkor sem érné el Anna szintjének 0,1 százalékát se!
De hát ez van. Egy dolog vigasztal: azt várom, mikor esik ki a Kökény meg Giorgio. Mert nemsokára arra is sor fog kerülni.
Maradtak Yvették, majd nekik szurkolok. Ők is hatalmas művészi vénával vannak megáldva.
És végül: Panka számomra az igazi győztes!! És sok sikert kívánok neki mindenhez tiszta szívből.
2010. november 06. 10:58
Nem szoktam nézni a Megagázt, de hál' istennek, hogy kiesett végre...
2010. november 06. 11:00
zooliiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 137702 offline |
Idézet (Crissyke @ 2010.11.06. 10:18)
szégyellhetitek magatokat, hogy itt kritizáljátok őt... álljatok ki, és mutassátok meg, mit tudtok..ostobák!!! Okoskodtok itt, de mit értetek a zenéhez?? A Kovács Kati azér' igen is valaki, és ha ő azt mondja hogy Anna a legjobb, az nyilván többet nyom a latba, mint a ti irigykedő beszólásaitok...
Szia Cryssyke! Hogy vagy? Maximálisan melletted vagyok!
2010. november 06. 11:01
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline |
OFF: Azt nem értem, mit vannak úgy oda egyesek a Szeleczkitől. Attól, mert húú de cukijóképűpasi, még hamis, ennél én is százszor jobban éneklek.
Az biztos, h Annának meg ezerszer jobb a hangja.
2010. november 06. 11:05
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Idézet
Talán el kéne gondolkodni azon, miért nincs magyar világsztár... tudom, ezek kemény szavak, de van benn realitás.
Mert ha Annácska 11 évesen megnyeri világsztár lenne? Az hogy zseni lenne meg nem értem, mert elénekel egy számot az még nem teszi zsenivé.
Idézet
Hogy bírták azt a Giorgiót továbbjuttatni?!!
Talán leesett a zsűrinek, hogy kinek van több esélye karrierre nem egy 11éves kislánynak egyszer talán de nem most.
Kiesett azért mert nem szavaztak rá elegen mert az emberek is úgy gondolják nincs még keresnivalója egy ilyen műsorban. Az elmúlt adásokban folyton a végén volt mindig megmentették ideje volt, hogy kiesen. Nem tehetségtelen csak fiatal.
2010. november 06. 11:10
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet
Én zseninek tartom, igazi lángésznek.
És miért? A tehetséggel születik az ember, nem ő gondolja ki, hogy "na most így fogok énekelni" Miért lenne zseni? Előad...előadja a dalt, de nem ő írta, meg semmi. Nem igazán értem ezt a zseni dolgot
Idézet
Az hogy zseni lenne meg nem értem, mert elénekel egy számot az még nem teszi zsenivé.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 06. 11:12
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
Idézet (zooliii @ 2010.11.06. 10:57)
Szisztok! Úgy érzem, Anna rajongójaként ki kell fejtenem a véleményemet.
Végre egy reális és értelmes,hozzászólás! Ez ami ide levan írva ez az igazság Én is frászt kapok már Kökény Attilától...-.-
Én is elkezdhetném mocskolni nektek itt Giorgo-t Kökény-t vagy éppen Dávidot.Szóval csak gratulálni tudok azoknak az értelmes hozzászólóknak akik itt szidják Annát..
2010. november 06. 11:16
zooliiiúj tag |
Idézet (Nana Kameo @ 2010.11.06. 11:01)
OFF: Azt nem értem, mit vannak úgy oda egyesek a Szeleczkitől. Attól, mert húú de cukijóképűpasi, még hamis, ennél én is százszor jobban éneklek.
Valahol egyetértek, hiszen Anna mindenkinél jobb volt.
Ugyanakkor nem írnám le Dávidot sem, ő is előadóművészetre termett.Dávid a tehetség. Anna a zseni. Kettejük közt ez a különbség. Mindkettejüknek nagy jövőt jósolok, csak akarniuk kell.
És Yvette, Reni is nagyszerűek.
Melindáról olyan vegyes véleményem van, hullámzó a teljesítménye. Énekelt már bravúrosan is, de van, hogy gyengébb.
2010. november 06. 11:17
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline |
szerintem így jó neki nm kell egy 11 évesnek megnyernie a megasztár..
2010. november 06. 11:17
DamonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 56 Csatolások: 2 Azonosító: 133453 offline |
én azt nem értem, hogy ha a megasztár felénél kijelentik, hogy már a suliban a helye, akkor már a válogatóban minek vették fel?? szal. ennek így nincs sok értelme, akkor inkább már a legelején megmondták volna neki, hogy szeptembertől neki suliba kell mennie.
2010. november 06. 11:20
Nem lepett meg sőt...nem mondanám hogy elszomorodtam volna. Ideje volt hogy kiessen,már bocsánat...ő mégcsak egy gyerek,akinek nem itt van a helye. Még rengeteg ideje van,nem is értem miért kellett ezt így siettetni...de vállalta ezt,szóval sírt...igen,szomorú,de senki nem mondta neki azthiszem hogy ez az egész kötelező. Majd az évek eldöntik hogy mi lesz belőle,felesleges szomorkodni emiatt...rengeteg ideje van.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.