Kate Beckinsale - Vox /5x/
2006. április 11. 20:24
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Csodálkoztam volna, ha Görög Zita nem kerül fel a magya palkátra azzal az 5 perccel és 2 mondattal amit nyújt a filmben.
Na de mindegy, örüljünk, hogy kapott szerepet.
Én meg a képeknek örülök. Köszönöm!
2006. április 12. 12:23
Ezt miért csak most kell kirakni ... hát hiába tépem a számat, látom a fenyegetéstől nem ****** össze magadat
Köszi
Köszi
2006. április 14. 19:50
otyg |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.02.27. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 4471 Azonosító: 4076 offline |
Idézet(gizmó @ 2006, April 12. - 11:23)
Ezt miért csak most kell kirakni ... hát hiába tépem a számat, látom a fenyegetéstől nem ****** össze magadat
Köszi
Köszi
A reakcióm asszem pont olyan gyors lesz, mint ahogy feltettem Hát akkor most össze-vissza és magam alá helyztem az ominózus matériát, amiért ilyen keményen meg lettem fenyegetve (egyébként meg nagyon lefoglalt hogy a csontik megfeleő egészségi állapotba kerüljenek, néha ki kell őket vinni sétálni,mint a kutyákat, különben rájuk büdösödik a hús )
És akkor megígérem ha legközelebb megfenyegetsz, akkor pont ilyen gyorsan fogom megcsinálni. Vagy gyorsabban
2006. április 14. 20:28
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Idézet(otyg @ 2006, April 14. - 19:50)
A reakcióm asszem pont olyan gyors lesz, mint ahogy feltettem Hát akkor most össze-vissza és magam alá helyztem az ominózus matériát, amiért ilyen keményen meg lettem fenyegetve (egyébként meg nagyon lefoglalt hogy a csontik megfeleő egészségi állapotba kerüljenek, néha ki kell őket vinni sétálni,mint a kutyákat, különben rájuk büdösödik a hús )
És akkor megígérem ha legközelebb megfenyegetsz, akkor pont ilyen gyorsan fogom megcsinálni. Vagy gyorsabban
Miért izél Gizi, eredetileg szülinapomra lett volna?
Ok, most már tényleg félek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.