Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 10. 16:04
Liafennel nem értek egyett.Mert Mariann már' a legelső 11 v. mikor ő is ott volt mikor Mimi és Gergő távozott.Úgyhogy Liafen butaság amit mondtál!!!
2010. november 13. 09:39
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
mrseldemash mrseldemash
Liafennel nem értek egyett.Mert Mariann már' a legelső 11 v. mikor ő is ott volt mikor Mimi és Gergő távozott.Úgyhogy Liafen butaság amit mondtál!!!
Eyáltalán nem butaság. Az, hogy párbajozott már az első adásban, nem azt jelentette, hogy ő a leggyengébb a mezőnyben... Akkor már rég más versenyzőktől kellett volna búcsúzni. Egyszerűen csak nem túl szimpatikus a nézőseregnek, ill. ha meg szimpatikus, nem annyira, hogy rá szavazzanak, szóval nem közönségkedvenc, ellenben Vastag Tamással, aki most szerintem az egyik leggyengébb a mezőnyben, de még el kell viselni egy darabig, mivel a sok rajongója szavaz rá. Az is mutatja, hogy Mariann tehetséges, hogy őt engedte tovább a zsűri, és nem Mimiéket. Most meg a nézők szavazatán múlott, ami már szintén csak szimpátia kérdése... én mindkét lányt szeretem, de Dorka gyengébb volt, és kész.
Eyáltalán nem butaság. Az, hogy párbajozott már az első adásban, nem azt jelentette, hogy ő a leggyengébb a mezőnyben... Akkor már rég más versenyzőktől kellett volna búcsúzni. Egyszerűen csak nem túl szimpatikus a nézőseregnek, ill. ha meg szimpatikus, nem annyira, hogy rá szavazzanak, szóval nem közönségkedvenc, ellenben Vastag Tamással, aki most szerintem az egyik leggyengébb a mezőnyben, de még el kell viselni egy darabig, mivel a sok rajongója szavaz rá. Az is mutatja, hogy Mariann tehetséges, hogy őt engedte tovább a zsűri, és nem Mimiéket. Most meg a nézők szavazatán múlott, ami már szintén csak szimpátia kérdése... én mindkét lányt szeretem, de Dorka gyengébb volt, és kész.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.