Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 07. 13:41
Szerintem jó döntés volt, hogy Mariannt küldték haza. Dorka, ha így folytatja ,akkor készülhet jövő héten a hazamenetelre, nagyon szimpi és a hangja is jó, de már hete óta hamis szegényke. A Vastag tesóknak, pedig nagyon elcseszték a dalválasztását, úgy lett volna jó, ha Tomi rockos számát, Csabi énekli el, Tomi pedig énekelhette volna a lassabb számot ,amit Csaba adott elő, mert az sokkal jobban állna neki, nem értem Ildikó miért erőlteti rá a rockos számokat...
2 felhasználónak tetszik:
tothbianka,
Kelsey
2010. november 07. 14:22
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Miklósra nagyon haragszom, nem szerettem igazán Mariannt, de most sokkal jobb volt, mint Dorka. Dorka remélem jövőhéten hazamegy, nem tud énekelni hetek óta, mindig azt nézem, hogy nem fog kijönni hang a torkán. Meg hamis is.
Team Kati, Veca, Csabi
Team Kati, Veca, Csabi
2010. november 07. 14:25
Én nem értem mit erőltetik annyira Dorkát! Néha nincs hangja, elhagyja valahol, aztán meg borzalmasan hamis, és az a rengeteg hajlítás na meg a mikrofon "csapkodása" is az agyamra megy! Haza kellett volna mennie. Én Geszti helyében be sem választottam volna!
2010. november 07. 14:28
Idézet (nore<P @ 2010.11.07. 14:28)
noska,szerintem Dorka tényleg nem a legjobb,de Mariannál ezerszer tehetségesebb.
Én ezt nem mondanám, de mindenkinek megvan a maga véleménye.
2010. november 07. 14:32
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline |
Kár,hogy kiesett pedig jól énekelt! Mostanába mindig a jobbak kerülnek alulra,ez igazságtalan!! :S
2010. november 07. 14:35
Dorka tényleg kedves -aranyos csaj, de hetek óta nagyon hamis!! szerintem inkább foglalkozzon a kisbabájával és a férjével.. bár dicséretre méltó , hogy a szülés után ilyen jó formában van! sokan hónapokig hullának érzik magukat ...
2010. november 07. 14:36
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline |
Én szeretem Dorkát is,de szerintem Mariann-nak jobb a hangja! Meg amugy szerintem Dorkának kellett volna mennie, mert neki is ott van a babája!!!
2010. november 07. 14:55
sofie_par_amorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 128961 offline |
én személy szerint mindenkit imádok az Xfaktorban, de szerintem Dorkának kellett volna hazamennie, több okból is.
Látszik, hogy próbál jól teljesíteni, de nagyon fáradtnak tűnik és ezért neki sosem sikerül, mert -valljuk be- sajnos mindig hamis. valószínűleg a fiatal kora miatt ez a műsor önmagában is kimerítő, pláne így, egy pici babával.
Látszik, hogy próbál jól teljesíteni, de nagyon fáradtnak tűnik és ezért neki sosem sikerül, mert -valljuk be- sajnos mindig hamis. valószínűleg a fiatal kora miatt ez a műsor önmagában is kimerítő, pláne így, egy pici babával.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 14:58
szerintem még nem volt élö adás addig egész jó volt a hangja
2010. november 07. 15:05
krisztike955visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.28. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 103158 offline |
Én már alig vártam, hogy kiessen! nem szeretem, ahogy énekel! Dorka meg lehet, hogy hamis egy kicsit, de a hangja akkor is jobb, mint a Mariannak. és amúgy a fiúk közül is kieshetne már vki!!
2010. november 07. 16:32
Én mindkettőt nagyon bírtam és nagyon sajnálom Mariannt valamint örülök Dórinak♥
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.