Szabó Mariann esett ki az X-Faktorból
2010. november 07. 17:03
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline |
a párbajban kivételesen Mariann énekelt jobban de Dorka szerintem jobban mutat a színpadon....na mind1.../jövőhéten az X-faktor biztos jó lesz hiszen toplistás dalokat fognak énekelni a versenyzők
2010. november 07. 17:18
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline |
azt viszont tisztelem mariannban, hogy végre nem egy kis sírós lánykát láttunk, hanem olyasvalakit, aki köszönetet mondott, és MÉLTÓN VISELTE A VERESÉGET! sztem EZ NAGY EMBERI TULAJDONSÁG!!!
sajnálom őt, nagyon jól tud énekelni jó a hangja!!
sajnálom őt, nagyon jól tud énekelni jó a hangja!!
2010. november 07. 17:37
sajnálom,hogy kiesett... bár inkább ő,mint dorka :$
2010. november 07. 18:57
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline |
szegén de inkab ő mind dorka!!
2010. november 07. 19:00
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nagyon sajnáltam, hogy kiesett, szerintem sokkal jobb volt egész verseny alatt, mint Dorka. Dorkának a hangja nagyon változó, és sokszor hamiskás. Igazságtalan döntés volt..
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 19:15
sajnálom, de én szívem szerint senkit se ejtenék ki az xfaktorból mert mindenkit bírok
2010. november 07. 19:42
Dorka jobb, és imádom, meg minden, de azért Mariannért is kár... Team Dorka
2010. november 07. 20:32
Dorka is és Mariann is nagyon jó volt, de Mariann mégis jobb volt Dorka viszont szimpatikusabb... szal ez nehéz... :/
2010. november 07. 21:29
CascadaaThe Wanted Fan♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 1291 Csatolások: 21 Azonosító: 132962 offline |
Végree egyszer voolt olyan hogy kinyitják a borítékot!! Annyira megijedtem amikor Dorka párbajozott, hogy ő esik ki de szerencséree nem!! Amúgy Mariann tök jóó volt nem értem mért neki kellett menni!!
2010. november 07. 21:47
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Nekem nagyon unszimpatikus volt Mariann már a válogatásokon is, már az első élő adásba ki kellett volna esnie! A hangját sem szeretem. Örültem, hogy ő ment és nem Dorka. Igaz Dorka sokszor hamis, de sokkal szerethetőbb!
Amúgy én mindig kinyittatnám a borítékot, úgy lenne az igazságos, ha az esik ki akire a nézők nem szavaztak eleget!
Amúgy én mindig kinyittatnám a borítékot, úgy lenne az igazságos, ha az esik ki akire a nézők nem szavaztak eleget!
2010. november 09. 18:37
sajnálom Mariannt, nagyon jó énekes! de viszont Dorka a kedvencem, úgyhogy örülök is
agyogy szokták mondani, az egyik szemem sír, a másik nevet.
agyogy szokták mondani, az egyik szemem sír, a másik nevet.
2010. november 10. 12:51
LiafenRaise Your Glass™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.16. Hozzászólás: 1235 Csatolások: 17 Azonosító: 83902 offline |
Fedorov
Dorkának kellett volna kiesnie. Jövő héten meg Vastag Tamásnak. Ők a leggyengébbek a mezőnyben.
Vastag Tamás tényleg nagyon gyenge. De hát azt várhatjuk, hogy mikor esik ki, Ő, aki felmegy a színpadra, kacsint egyet, és megvan a kellő szavazatszám...
Dorkának kellett volna kiesnie. Jövő héten meg Vastag Tamásnak. Ők a leggyengébbek a mezőnyben.
Vastag Tamás tényleg nagyon gyenge. De hát azt várhatjuk, hogy mikor esik ki, Ő, aki felmegy a színpadra, kacsint egyet, és megvan a kellő szavazatszám...
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Kiderült, miért halt meg Liam Payne
Ilyen sérüléseket szenvedett.
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Liam Payne holtestéről tett közzé képet egy magazin - kiakadtak a rajongók
Sokak szerint átléptek egy határt.
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Így búcsúznak szerettei és kollégái Liam Payne-től
Mindenkit megrendített az énekes halálhíre.
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Újabb részletek derültek ki Liam Payne haláláról
Nyilvánosságra került az ügyészi jelentés.
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Itt vannak a helyszíni fotók Liam Payne összetört hotelszobájáról
Tört-zúzott az énekes. Vajon mi oka volt erre?
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
"Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint mutatta" - démonokkal küzdött Liam Payne
Önpusztító életet élt.
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Megtörte a csendet Liam Payne kisfiának édesanyja
Az énekes exét, Cheryl Cole-t sokkolták a történtek.