Barbeeé vagy Csipáé(vagy az egyik hooligáné )
Melyik sztárt fogadnád el testvérnek/apunak/anyunak????
2011. december 18. 20:11
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
2011. december 19. 13:14
Muffyn.Girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 473 Csatolások: 297 Azonosító: 150774 offline |
Idézet (Eszer.123 @ 2011.10.17. 18:22)
Itt tulajdonképpen mindenki leírja a kedvenceit. Remek.
Én egyiknek sem lennék! Még véletlenül sem. Két eset van, hogy én nem leszek sztár, és annál inkább nyomoznak utánam, mindent felfújnak, és minden lépésemről tudnak, vagy sztárt csinálnak belőlem, és ugyan az mint az előbb.
Még véletlenül sem akarok olyan lenni, mint az a kis Noah, Miley Cyrus húga. A Hajdu ikrek még más, ők nem nagy sztárok, és mivel nem születtek amerikába, nem is lesznek nagy sztárok.
Sokan akarnak sztárok lenni, de mindenki megunná egy idő után, hogy még egy fagyizóba se tud elmenni smink, és paparazzik nélkül.
Én egyiknek sem lennék! Még véletlenül sem. Két eset van, hogy én nem leszek sztár, és annál inkább nyomoznak utánam, mindent felfújnak, és minden lépésemről tudnak, vagy sztárt csinálnak belőlem, és ugyan az mint az előbb.
Még véletlenül sem akarok olyan lenni, mint az a kis Noah, Miley Cyrus húga. A Hajdu ikrek még más, ők nem nagy sztárok, és mivel nem születtek amerikába, nem is lesznek nagy sztárok.
Sokan akarnak sztárok lenni, de mindenki megunná egy idő után, hogy még egy fagyizóba se tud elmenni smink, és paparazzik nélkül.
Teljesen egyet értek,én meg vagyok elégedve az igazi testvéremmel is,szóval nem szeretnék egyik sztár testvére sem lenni,mivel,mint írtad,minden lépésünket követnék...igazából nem is a miénket,hanem egyszerűen nem mehetnénk sehova a tesónkkal,ha az egy sztár lenne.
Sok sztár van akit nagyon szeretek,de testvére nem lennék,inkább az egyik haverja,mert testvérek között amúgy is sok a civakodás.
2011. december 19. 13:15
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.08. Hozzászólás: 473 Csatolások: 297 Azonosító: 150774 offline |
Már nem tudom szerkeszteni az előző hozzászólásomat,bocsi.
Még azt szeretném,hogy annak ellenére amit írtam,azért leírom,hogy kinek lennék a testvére,ha már ez a topik lényege...
Ashley Tisdale vagy Nina Dobrev testvére lennék szívesen,de nem is azért,mert híres vagy ilyesmi...csak úgy alapból szimpatikusak.
Még azt szeretném,hogy annak ellenére amit írtam,azért leírom,hogy kinek lennék a testvére,ha már ez a topik lényege...
Ashley Tisdale vagy Nina Dobrev testvére lennék szívesen,de nem is azért,mert híres vagy ilyesmi...csak úgy alapból szimpatikusak.
2011. december 19. 13:19
Én is jó h*lye vagyok...
rossz gombra kattintottam.
legyenek szívesek ezt a hozzászólásomat törölni,ha lehetne.
rossz gombra kattintottam.
legyenek szívesek ezt a hozzászólásomat törölni,ha lehetne.
2011. december 19. 13:23
Hmmh...Hát elbírnám viselni Jared és Shannon Leto-t bátyáimként!!! Na, meg persze szívesen beépülnék a népes Skarsgard családba is, a jelenlétem fel se tűnne nekik: sokan vannak, és meg van a szőke haj/kék szem kombináció is!!!
2011. december 19. 16:58
Nina Dobrev-é ( )
Miley Cyrus-é
Az Olsen Ikreké
Taylor Swift-é
Chelsea Kane-é.
Demi Lovato-é
és
Vanessa Hudgens-é
ja,és Debby Ryan-é.
Miley Cyrus-é
Az Olsen Ikreké
Taylor Swift-é
Chelsea Kane-é.
Demi Lovato-é
és
Vanessa Hudgens-é
ja,és Debby Ryan-é.
2011. december 19. 17:04
Selena G. Bella T.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.07. Hozzászólás: 49 Csatolások: 2 Azonosító: 164942 offline |
Én Selena Gomez húga vagy Bella Thorne nővére lennék szívesen! És az nem igaz hogy a sztárok nem foglalkoznának velünk. Mert Miley-nak is egy csomó testvére van akiket mind szeret meg Selly is szeretett volna tesót meg még egy csomó sztár szval ez egyáltalán nem igaz! De télleg Sel úgyis szeretne tesót én szívesen lennék az!D
2011. december 19. 18:04
Inkább maradok a saját húgomnál (még ha néha az idegeimre megy akkor is..)
2011. december 19. 19:06
Leginkább Rihanna és Shakira, Beyoncé, Fergie és Eminem meg Chris Brown, Jay-Z, Kanye West, Nina Dobrev, Ian Somerhalder, Paul Wesley, Katy Perry, Ke$ha, Britney Spears, Lil' Wayne és még van pár de, azt sokáig tartana leírni
2011. december 19. 19:14
Dancsyy97ha u clown |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.14. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 196 Azonosító: 143272 offline |
Legszívesebben a féltestvéremé. Ha ő is úgy szeretne,mint ahogy én őt.De sajnos ez nem lehetséges,mert ő engem nem nagyon kedvel.
Mindenki álmodozik természetesen,hogy milyen jó lenne egy bizonyos sztárnak a testvére lenni.De valljuk be,ez nem lehetséges,ergo hülyeség.
Mindenki álmodozik természetesen,hogy milyen jó lenne egy bizonyos sztárnak a testvére lenni.De valljuk be,ez nem lehetséges,ergo hülyeség.
2012. január 10. 20:22
Nekem bőven jó a mostani nővérem,sőt néha még sok is.De azért szeretem és nem kérnék másik testvért.
De ha muszáj lenne választani akkor Paul Wesley vagy Cher Lloyd kishúga lennék szívesen.
De ha muszáj lenne választani akkor Paul Wesley vagy Cher Lloyd kishúga lennék szívesen.
2012. január 14. 12:01
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 161 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline |
Nővéremnek: LaFee-t
Bátyámnak: Bill és Tom Kaulitz ikreket, Andy Sixx-t
3. anyukámnak: Wolf Kati-t
2. apukáimnak: David Bonk-t, Timo Sonnenschein-t, Frank Ziegler-t, Christian Linke-t, Jan Werner-t, Juri Schewe-t
Bátyámnak: Bill és Tom Kaulitz ikreket, Andy Sixx-t
3. anyukámnak: Wolf Kati-t
2. apukáimnak: David Bonk-t, Timo Sonnenschein-t, Frank Ziegler-t, Christian Linke-t, Jan Werner-t, Juri Schewe-t
2012. január 15. 16:23
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
Én úgy mondanám, hogy melyik sztár rokona lennék szívesen. Tehát:
Agnetha Fältskog
Björn Ulvaeus
Benny Andersson
Anni-Frid Lyngstad
és az ezeleseké is, most nem sorolom fel mindet.
Agnetha Fältskog
Björn Ulvaeus
Benny Andersson
Anni-Frid Lyngstad
és az ezeleseké is, most nem sorolom fel mindet.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.