Miley másodszorra dobta pasiját
2010. november 07. 17:14
Azonban a jelek szerint exbarátjának más tervei vannak: Hemsworth nagyon meghitten, büszkén állt ki a kamerák elé egy Yolanda Vendy nevű modellel, akivel, méghozzá elég andalogva, kézségesen pózolt. na akkor megsem Miley a hibas :-P !!!!! Szegeny Milesss
2010. november 07. 17:16
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Beba13 igazad van...ez már nekem is megfordult a fejemben...
Azért használta ki Mileyt hogy híresebb legyen...de szerintem ettől nem lett híresebb csak Miley barátja...xD
Ez a Liam de 1 köcsög...Miley benne a legnagyobb trutyiban és pont most cseszik ki vele GRATULÁLOK!...mondjuk nem csodálkozok annyira...pasik-.-"
Azért használta ki Mileyt hogy híresebb legyen...de szerintem ettől nem lett híresebb csak Miley barátja...xD
Ez a Liam de 1 köcsög...Miley benne a legnagyobb trutyiban és pont most cseszik ki vele GRATULÁLOK!...mondjuk nem csodálkozok annyira...pasik-.-"
2010. november 07. 17:25
Liam egy köcsög????? Vagy mi van ?? Nemrég még mindenki azt írogatta hogy milyen cukik együtt.. áá ezt nem értem. najó nem is érdekel..
2010. november 07. 17:29
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
sz*r ügy XD
2010. november 07. 17:44
Most már értem,miért ivott az elmúlt napokban...nem tudja szülei házasságát és(úgy látszik most) szakítását sem feldolgozni
2010. november 07. 17:46
Ez van!!! Most legalább tanult az esetből, remélhetőleg. Megérdemelte!!!
2010. november 07. 17:55
Idézet (Alexis96 @ 2010.11.07. 17:44)
Most már értem,miért ivott az elmúlt napokban...nem tudja szülei házasságát és(úgy látszik most) szakítását sem feldolgozni
Teljes mértékben egyetértek
2010. november 07. 18:16
Kangivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 254 Csatolások: 0 Azonosító: 129776 offline |
nem azért de én egy héttel ezelőtt írtam meg ezt a cikket és ahol olvastam szinte ugyanezt írták akkor az enyémet miért nem tették ki hamarabb ??????????????
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.