A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 10. 14:37
dorcika 96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.01. Hozzászólás: 100 Csatolások: 8 Azonosító: 132384 offline |
:,(
2010. november 11. 17:06
mmelinda81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 138467 offline |
Én teljesen megértem Demit ! Nem lehet úgy túl lenni egy exen, hogy az folyton ott van + szerelmes számokat kell énekelni együtt és ott van az új barátnő ! Ez olyan, mint ha folyton az orrodalá dörgölnék, hogy van nálad jobb !!!!!
Igen túl kell tenni magát és önmagára koncentrálni !
Ehhez pedig az kell, hogy távol legyen Joe-tól ! Az idő segít és később akár turnézni is tudna újra vagy simmán csak barát tudna maradni !
Akik meg arról paponak. hogy olyan egyszerű ez az egész tovább lépés, azok még nem voltak szerelmesek !!!!!!!!!!!!!!
Igen túl kell tenni magát és önmagára koncentrálni !
Ehhez pedig az kell, hogy távol legyen Joe-tól ! Az idő segít és később akár turnézni is tudna újra vagy simmán csak barát tudna maradni !
Akik meg arról paponak. hogy olyan egyszerű ez az egész tovább lépés, azok még nem voltak szerelmesek !!!!!!!!!!!!!!
2010. november 12. 16:52
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4735 Csatolások: 31052 Azonosító: 103304 offline |
Most mit kell ennyit piszkálni szegény Demit? Az ő dolga hogy mért kért segítséget, és ha ajd azt gondolja hogy megossza a világgal akkor majd úgyis megtudjuk, addig (szerintem) felesleges ilyen pletykákkal etetni az embereket
2010. november 12. 17:14
Sajnálom ddemit,de azért valljuk be,hogy ez nem CSAK Ashley hibája,őt sem kellene ennyit bántani...
2010. november 12. 21:16
Smiley Mártiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 133065 offline |
szerintem is hülyeség volt jobb dolga is mint féltékenynek lenni.
2010. november 13. 09:34
ddolees én már voltam igazán szerelmes és tudom milyen ha elvesztem azt akit szeretek. de nem úgy tűnik hogy joe annyira szerette volna Demit :/ és ha egy ilyen pasi szakít velem aki nem is szeretett, hát akkor végképp túlteszem magam rajta rövid idő alatt mert azt se érdemli meg hogy rá gondoljak, vagy egy csepp könnyet ejtsek érte
2010. november 13. 17:34
Marcsycicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 345 Csatolások: 5 Azonosító: 132585 offline |
szegény.....
2010. november 13. 21:17
Nicole babykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 138648 offline |
Szegény Demi nagyon sajnálom a Joe-t szeretem de most valahogy ki nem állhatom... Hogy tehette ezt? és még mert a Demi elött enyelegni vele... Meg értem Demit... Én is voltam már szerelmes és ő is meg csalt engem nagyon sziven ütött tehát tudom milyen érzés... És még el se mondta amikor meg tudtam még akk is tagadta csak hát be valotta és nem is 1-szer csalt meg... mind1-ik férvi egy buzi köcsög... egyik vagy csak arra megy, vagy össze vissza csalja a másikat, vagy üti a nőjét mint a Chris Brown vagy egy másik nőért ott hagyja... De az biztos, h egy fiú kedvéjért nem fogok meg változni, h úgy szeressen fogadjon el olyannak amilyen vagyok... Sajnálom a Demit :S
2010. november 13. 21:36
Nicole babykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 138648 offline |
Nah jóvan nekem nem a Demi a kedvenc sztárom még is az ő pártjára állok jah és Rékahhh mi az, h el húzhat a francba? te el húzhatsz a francba biztos, h még soha sem voltál szerelmes... Na és Eszterke 92 milyen pár hónapot voltak együtt? meg, h 18 éves felnöt nő még egy 30 éves nő is össze omolhat lelkileg ha el hagyák ha annyira szeretik... Rami 19 most nem azért lehet, h 18 éves nő és talpra kell állnia de nem egyből be pasiznia lehet, h szórakoznia kéne de egyből pasiznia akk csak a pasit ki használná, h tegye túl magát rajta...AdrikaXD lehet, h túl kéne tennie magát rajta de ha nem akar akk ne pasizzon úgy csak rosszab lenne neki... És am engem nem érdekel melyik a szebb nem csak a külső számít a belső jobban számít mint a kölső és a Deminek nem egy pasira lenne szüksége hanem egy igaz barátra aki mellette ál! A Joe-ben meg most nagyot csalódtam :@ jah mért ne kéne piszkálni Ashley-t? me nem az ő hibáka lehet, h nem kel piszkáni de ehez két ember kell tehát mind a ketten hibásak... és a Joe azért má sok lány szivét tönkre tette és má a demiét is...
2010. november 13. 21:37
Idézet (Resident @ 2010.11.08. 15:13)
latszik is rajta h megprobalt Ashley lenni
ez egyáltalán nem igaz Demi ugyan az maradt és az is marad!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.