A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 15:24
adrikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 138203 offline |
Haho ez a Joe tiszta zakkant!! Szerintem demi sokkal jobb fej , és szebb is...Kabbe JOE!!Remálem elszégyelte magát!! És még olyan ártatlannak adják ki magukat!!pff
2010. november 08. 15:24
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Beba13: Teljesen egyet értek.
2010. november 08. 15:26
Istenem, az én expasim meg a Legjobb barátnőm tesójával nyomul! Szinte mindennap látom, mégsem akadok ki!
Nagyon szeretem Demit, és aki végigolvassa a profilom a "kedvencek"-ig az tudja, de lépjen ezen túl, hosz megy az élet tovább!
Nagyon szeretem Demit, és aki végigolvassa a profilom a "kedvencek"-ig az tudja, de lépjen ezen túl, hosz megy az élet tovább!
2010. november 08. 15:29
löjtőkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 135034 offline |
EZ NEM IGAZ !!! Demi egyáltalán nem alakítja a külsejét olyanná amilyen Ashleyé... Istenem... nehogy elhiggyétek... ez nemigaz... pff. Ja. Szerintem Demi az idejét nem azzal tölti, hogy Ashley-nek öltözzön... most komolyan...
2010. november 08. 15:30
Csaszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.22. Hozzászólás: 395 Csatolások: 70 Azonosító: 129727 offline |
Nem is biztos, hogy ez a teljes ok, bár igaz, hogy nehéz lehet azt végig nézni, hogy a volt barátod magával hozza a barátnőjét, tudva, hogy te is ott leszel... De szerintem az is lehet emellett, hogy az apukája is súlyos betegségben szenved!!! Gyógyulj meg Demi!
2010. november 08. 15:31
Ilyen a szerelem gyerekek sajnálom Demit, nem ezt érdemelné
2010. november 08. 15:33
szerintem ez hazugság, nem Ashley-re akart hasonlítani a hajával csak az tetszett neki!
2010. november 08. 15:33
Barbi411 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 652 Csatolások: 2424 Azonosító: 131992 offline |
Szerintem ennek a Joe gyereknek csak azért kell Ash mert Ő sokkal "nagyobb" sztár mint Demi meg minden...de ez csak az én véleményem !
És remélem h Joe is annyit fog majd szenvedni mint Demi amikor majd elhagyja Ashley ....mert lássuk be ez a kapcsolat nem fog sokáig működni !És azt is remélem h Demi rájön h Joe egy .....
És remélem h Joe is annyit fog majd szenvedni mint Demi amikor majd elhagyja Ashley ....mert lássuk be ez a kapcsolat nem fog sokáig működni !És azt is remélem h Demi rájön h Joe egy .....
2010. november 08. 15:34
Rebeca.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 253 Csatolások: 197 Azonosító: 130661 offline |
hát én nemtudom ebből mennyi az igaz, de valamennyire ez is biztosan közrejátszott. szegény Demire nagyon rájár a rúd mostanában, de bízzunk benne hogy elég erős ahhoz hogy felépüljön...
2010. november 08. 15:36
Mézesfalatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.09. Hozzászólás: 461 Csatolások: 29 Azonosító: 135824 offline |
szedje már össze magát!!!!ez aztán igaz szerelem!!
Joe meg sem érdemel ilyen jó csajt!
Demi sajna nem fogja fel ezt,mert nehéz kiverni a fejedből akit szeretsz és még akarsz.De egy idő után ő is észre veszi hogy már eléggé nem bírja ezt..remélem minden rendbe jön
Joe meg sem érdemel ilyen jó csajt!
Demi sajna nem fogja fel ezt,mert nehéz kiverni a fejedből akit szeretsz és még akarsz.De egy idő után ő is észre veszi hogy már eléggé nem bírja ezt..remélem minden rendbe jön
2010. november 08. 15:37
miss_areocatnip™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1351 Csatolások: 9795 Azonosító: 123720 offline |
most hogy így nézem tényleg megdöbbentő a hasonlóság de mikor ezek a képek készültek még nem volt Jashley... vagy csak én emlékszem rosszul... na mindegy, egy biztos, Deminek komoly problémái vannak, tudom hogy nehéz, de tovább kell lépnie, már csak önmaga miatt is, látja hova vezetett ez már most! egyébként szerintem a hírnév és a bántások miatt van az egész, ez az Ashleys dolog már csak az utolsó csepp volt a pohárban... :| én mindenesetre szurkolok Demiért, de kérek mindenkit hogy ne Ashleyt hibáztassák emiatt, mert erről tényleg ő tehet a legkevésbé, a legjobban Joe a ludas... -.-"
2010. november 08. 15:39
Még ha egy álompasi miatt készült volna ki, akkor azt mondom, hogy oké, érthető. De Joe Jonas miatt?! Jahj...
2010. november 08. 15:41
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 947 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline |
Barbi411 igazad van
am meg miaz hogy "pszichiátriai ellátásra szorul testképzavarai, illetve dühkezelési problémái miatt." meg h "abba bolondult bele" "dühkitörései és az önértékelési zavarai" eddig még csak annyi volt h fizikai és lelki problémái vannak most meg már bolond meg dühkitörései vannak O.o ez eléggé fura de majd akkor lehetünk biztosak hogy tényleg mi történt amikor majd Demi kiáll és elmondja h miért is került oda addig ezek talán csak feltételezések. SZERETÜNK DEMI!
és tényleg mennyi férfi örülne h vele lehessen de ha egyszer joe-t szereti?!?!?!?! vagy kitudja nem is biztos h ez van a lelki probléma mögött. akkor lehetünk benne biztosak ha Demi mondja.
am meg miaz hogy "pszichiátriai ellátásra szorul testképzavarai, illetve dühkezelési problémái miatt." meg h "abba bolondult bele" "dühkitörései és az önértékelési zavarai" eddig még csak annyi volt h fizikai és lelki problémái vannak most meg már bolond meg dühkitörései vannak O.o ez eléggé fura de majd akkor lehetünk biztosak hogy tényleg mi történt amikor majd Demi kiáll és elmondja h miért is került oda addig ezek talán csak feltételezések. SZERETÜNK DEMI!
és tényleg mennyi férfi örülne h vele lehessen de ha egyszer joe-t szereti?!?!?!?! vagy kitudja nem is biztos h ez van a lelki probléma mögött. akkor lehetünk benne biztosak ha Demi mondja.
2010. november 08. 15:41
Alexis_05042015 with Eszti ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 3617 Csatolások: 855 Azonosító: 133339 offline |
demi nem lenne normális ha Ashley-re akar hasonlítani nemtom h ennek a cikknek mennyi igazságalapja van...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.