A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 15:44
Ez a Joe egy szemét f*sz. Én már biztos pofán toltam volna egyszer kétszer...egymilliószor Demi helyében. Mondjuk igaz hogy Ashley is szép meg minden(mondjuk a Twilight filmekben szebb volt de ez csak az én véleményem )De Deminek egyedibb a stílusa vagyis arra karok kilyukadni hogy nem kell hasonlítania rá hogy tudja hogy szép. Amúgy meg Joe nem érdemli meg őt ha már egyszer így viselkedik vele és ha még szakítana is Ashley-vel és vissza menne Demihez(ha visszafogadná ) az nem változtatna a tényen hogy Joe mást szeretett. És azért hagyta el Demit mert Ashley nála a befutó.
2010. november 08. 15:49
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
Deminek biztos tök rossz lehetett hogy a turné közben Joe és Ashley ott enyelegtek.
2010. november 08. 15:50
Jóvan, azért Joe-ban is lehetne annyi önérzet, hogy nem Demi szeme előtt enyelegnek ott! Gyógyulj meg Demi
2010. november 08. 15:54
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
tényleg mennyire hasonlít így Demi evvel a hajjal Ashleyre Annyira szemét Joe ... Csalódtam benne... hogy volt képes ilyet tenni, hogy ott enyeleg Ashleyvel előtte és azért erről Ashley is tehet, mindkettőjükben csalódtam, de azért Ashleyt még mindig szeretem De nagyon sajnálom Demit
2010. november 08. 15:57
Joe hamar túllépett Demin ... Demi még az úgynevezett "gyász" időszakban van...Joe erre nem is gondolt?Úgy látszik hogy NEM!Demi gyógyulj meg hamar!Puszilunk!
2010. november 08. 15:57
Demi Lovato, egy normális csaj, Jo meg az izgalmat kedveli, ha Ko nemszerette őt, mindenki esett/átfog esni szakításon! És Demit megértem, hogy utálja Jo-t, de ti miért? Hisz ha Jo nemszereti élje le életét vele? Akkor Demi dobná, mert köztünk nem volt rendben semmi! Gondoljatok már bele, csak azért, hogy a másik ne utáljon, éljük le az életünk egy olyan ember mellet akit nem szeretünk? Persze mindig van az a szerelem, hogy én most ebbe szerelmes vagyok, és örökké tart meg minden, de 92 %-ban semeddig se tart! Igaz én is utálom az expasim, de elvárom a barátaimtól, hogy ne! És Demi barátai a rajongói, úgyhogy...
2010. november 08. 15:58
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline |
Hát...most nem tud túllépni? Hány lány van a világon akik ilyen helyzetbe vannak/voltak/lesznek? Ki tudja.. még nem elég érett ahhoz, hogy túllépjen ilyen dolgokon...De elegem van már Demi Lovato-ból....
2010. november 08. 16:00
Jah és a Ko az Jo!
De most komolyan, Jo nemetett semmit, szakított majd a szerelmével volt, szerintme mindeki így tett volna! Legyen az fiú, lány, mindeki a szerelmével szeretne lenni! És Jo utánna enyelgett Ashleyel, miután szakítottak! Demi pedig azt akarta, hogy ne, ezért depis!
De most komolyan, Jo nemetett semmit, szakított majd a szerelmével volt, szerintme mindeki így tett volna! Legyen az fiú, lány, mindeki a szerelmével szeretne lenni! És Jo utánna enyelgett Ashleyel, miután szakítottak! Demi pedig azt akarta, hogy ne, ezért depis!
2010. november 08. 16:01
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline |
Egyszer azt olvastam valahol, hogy az igazán fájdalmas sebeinket nem kívül, hanem belül hordjuk.
A szerelmi csalódás okozta fájdalom is ilyen. Sajnos ettől senkit sem lehet megvédeni. Csak az idő - netán egy újabb szerelem - gyógyítja.
Veled vagyunk, Demi, próbálj meg túllépni ezen...tudom, hogy mondani könnyű...gyógyulj meg gyorsan!
(ja...és ne akarj hasonlítani Ashley-re, mi nem egy második Ashley Greene-t szeretnénk viszontlátni, hanem az első és egyetlen Demi Lovatót)
A szerelmi csalódás okozta fájdalom is ilyen. Sajnos ettől senkit sem lehet megvédeni. Csak az idő - netán egy újabb szerelem - gyógyítja.
Veled vagyunk, Demi, próbálj meg túllépni ezen...tudom, hogy mondani könnyű...gyógyulj meg gyorsan!
(ja...és ne akarj hasonlítani Ashley-re, mi nem egy második Ashley Greene-t szeretnénk viszontlátni, hanem az első és egyetlen Demi Lovatót)
2010. november 08. 16:04
bellsiamQueen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 3245 Csatolások: 30 Azonosító: 132790 offline |
Aki átélt már ilyet, az tudja, mennyire nehéz. És pluszba jön az, hogy Joe rögtön össze is jött Ashley Grenne-vel, és az egész világ tud erről! Így már nem olyan könnyű túllépni mindenen. (Ez most a rosszakaróknak szólt.)
Gyógyulj meg Demi! (L)
Gyógyulj meg Demi! (L)
2010. november 08. 16:05
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Idézet (löjtőke @ 2010.11.08. 15:29)
EZ NEM IGAZ !!! Demi egyáltalán nem alakítja a külsejét olyanná amilyen Ashleyé... Istenem... nehogy elhiggyétek... ez nemigaz... pff. Ja. Szerintem Demi az idejét nem azzal tölti, hogy Ashley-nek öltözzön... most komolyan...
Ne legyél annyira biztos benne, hogy ez hazugság. Egy kicsit nyisd ki a szemed Én simán eltudnám képzelni, hogy tényleg ezért csináltatta Demi így a haját. Hisz ő meg volt őrülve Joe-ért. Biztos, hogy evvel nem csak Demi van így. Ha el hagy a pasid egy másik csajért, akkor te is arra törekednél, hogy kb úgy nézz ki, mint az akiért elhagyott. Mert a nők többsége ilyenkor maga alatt van és vissza akarja szerezni a pasit, bármilyen oknál fogva. Demin látszott, hogy naivan szerelmes volt Joeba és ezért mindent megakart tenni, hogy visszahódítsa. És teljesen megértem Demit, hisz akkor így ezek után gyenge volt lelkileg és most meg tessék... Köszönhetjük egyrészt ezt az egészet Joenak...
2010. november 08. 16:11
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Ezt nem hiszem el. Most komolyan.. hogy mertek leribancozni egy olyan nőt akiről fogalmatok sincs hogy milyen ember, max az újságban,tv-ben láttátok.
Szerintem ez túlzás.
Másodszorra, ne vigyük túlzásba hogy Demi vagy Ashley a tehetségesebb mert lehet Demi itt is alul marad.
Harmadszor, már neharagudjatok de 17 éves ez a lány vagy mennyi. Előtte az élet.. az ilyen nőkből lesz egy elnyomott feleség akit kb azért fog tartani a férje h főzzőn mosson stb.. mert társfüggő idiot.
ÉRtem én hogy tiniszerelem stb.. de ha vége, akkor vége. Viselje büszkeséggel.
Azt meg senki sem tilthatja meg Dzsóó jonásnak hogy valaki mással járjon.. persze majd szerencsétlen ki sem jön a házból csak azért hogy Demi meg ne lássa.
Legyetek már egy kicsit tisztábban látóak.
Szerintem ez túlzás.
Másodszorra, ne vigyük túlzásba hogy Demi vagy Ashley a tehetségesebb mert lehet Demi itt is alul marad.
Harmadszor, már neharagudjatok de 17 éves ez a lány vagy mennyi. Előtte az élet.. az ilyen nőkből lesz egy elnyomott feleség akit kb azért fog tartani a férje h főzzőn mosson stb.. mert társfüggő idiot.
ÉRtem én hogy tiniszerelem stb.. de ha vége, akkor vége. Viselje büszkeséggel.
Azt meg senki sem tilthatja meg Dzsóó jonásnak hogy valaki mással járjon.. persze majd szerencsétlen ki sem jön a házból csak azért hogy Demi meg ne lássa.
Legyetek már egy kicsit tisztábban látóak.
2010. november 08. 16:18
Nagyon sajnálom Demi-t szerintem Joe kicsit tapintatosabb is lehetett volna pl:. mint Cody Linley demi régi pasija aki dalt is írt neki ez sztem nagyon rendes volt tőle akár újra összejöhetnének!
2010. november 08. 16:20
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
Szegény Demi
de azért az egy kicsit furcsa, hogy
az a bizonyos DemetriaLovanto1992 ==>>aki az igazi Deminek adja ki magát ilyen állapotba ezt az oldalt látogatja (Utoljára aktív: 2010.11.01. 09:09)
de azért az egy kicsit furcsa, hogy
az a bizonyos DemetriaLovanto1992 ==>>aki az igazi Deminek adja ki magát ilyen állapotba ezt az oldalt látogatja (Utoljára aktív: 2010.11.01. 09:09)
2010. november 08. 16:21
MissDisneyLadyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.04. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 135652 offline |
Szegény Demi!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.