A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 16:24
Szerintem egyáltalán nem hasonlít Ashley.re és Demi SOKKAL jobb!!!!!!
2010. november 08. 16:32
Huje ashley !!!!!!! Ugy sajnalom Demi-t Joe meg dog**ne meg!!!!!!!!!!
2010. november 08. 16:33
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline |
mindenki borzasztó könnyen mondja,hogy lépjen tovább,pedig sokan ha ebben a helyzetben lennének ugyanúgy nem tudnának ilyen hamar felejteni...gondoljatok bele demi és joe éveken keresztül nagyon jó barátok voltak,egy ilyet nehéz egyről a kettőre eldobni magadtól.egyébként szerintem ashley is pofátlan volt,hogy szinte minden egyes fellépésükre odament demi elé.élvezze akkor joe fergeteges hagját és mutatványait,amikor ketten vannak.bőven van rá idő szerintem.
1 felhasználónak tetszik:
Timicsy008
2010. november 08. 16:37
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Kiim @ 2010.11.08. 16:11)
Ezt nem hiszem el. Most komolyan.. hogy mertek ler*bancozni egy olyan nőt akiről fogalmatok sincs hogy milyen ember, max az újságban,tv-ben láttátok.
Szerintem ez túlzás.
Másodszorra, ne vigyük túlzásba hogy Demi vagy Ashley a tehetségesebb mert lehet Demi itt is alul marad.
Harmadszor, már neharagudjatok de 17 éves ez a lány vagy mennyi. Előtte az élet.. az ilyen nőkből lesz egy elnyomott feleség akit kb azért fog tartani a férje h főzzőn mosson stb.. mert társfüggő idiot.
ÉRtem én hogy tiniszerelem stb.. de ha vége, akkor vége. Viselje büszkeséggel.
Azt meg senki sem tilthatja meg Dzsóó jonásnak hogy valaki mással járjon.. persze majd szerencsétlen ki sem jön a házból csak azért hogy Demi meg ne lássa.
Legyetek már egy kicsit tisztábban látóak.
Szerintem ez túlzás.
Másodszorra, ne vigyük túlzásba hogy Demi vagy Ashley a tehetségesebb mert lehet Demi itt is alul marad.
Harmadszor, már neharagudjatok de 17 éves ez a lány vagy mennyi. Előtte az élet.. az ilyen nőkből lesz egy elnyomott feleség akit kb azért fog tartani a férje h főzzőn mosson stb.. mert társfüggő idiot.
ÉRtem én hogy tiniszerelem stb.. de ha vége, akkor vége. Viselje büszkeséggel.
Azt meg senki sem tilthatja meg Dzsóó jonásnak hogy valaki mással járjon.. persze majd szerencsétlen ki sem jön a házból csak azért hogy Demi meg ne lássa.
Legyetek már egy kicsit tisztábban látóak.
Na végre valaki... Már kezd az agyamra menni ez az egész dráma... Ráadásul minden nő nevében kérem: Ne függjünk már ennyire a férfiaktól!! Értem én hogy nem kellemes dolog a szakítás, de méltóságteljesen is el lehet viselni. Nem értem ezt a nagy összezuhanást... Nem a világ dőlt össze könyörgöm...
2010. november 08. 16:40
sziszuska29 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 519 Csatolások: 0 Azonosító: 130811 offline |
Joe egz balf*sz
ezt mindenki tudja!!
nem ér meg ennyit!!!
ezt mindenki tudja!!
nem ér meg ennyit!!!
2010. november 08. 16:43
titike1208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 185 Csatolások: 7 Azonosító: 135364 offline |
igazat kell adjak neked sziszuska29
2010. november 08. 16:57
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Árulja már el mitől olyan jó pasi ez a Joe akárki?
Akármekkora a szerelem mindig túl lehet rajta lépni,főleg ha elfogadjuk az egyik fél nem úgy érez már. Minek tovább sanyargatnia magát. Demi nem tudja ezt feldolgozni? Sajnálom,17 vagy akárhány évesen nem kellene lovagolnia. Előtte az élet,még úgyis fogja sok csalódás érni,meg kihasználás. Sztárvilágban csak erről szólnak a dolgok,címlapok,ennyi!
Akármekkora a szerelem mindig túl lehet rajta lépni,főleg ha elfogadjuk az egyik fél nem úgy érez már. Minek tovább sanyargatnia magát. Demi nem tudja ezt feldolgozni? Sajnálom,17 vagy akárhány évesen nem kellene lovagolnia. Előtte az élet,még úgyis fogja sok csalódás érni,meg kihasználás. Sztárvilágban csak erről szólnak a dolgok,címlapok,ennyi!
2010. november 08. 16:59
Hát, nem tusom, hogy ez igaz-e...Én nem hiszek ennek a cikknek. Az lesz a legtisztább, ha Demi kijön a szanatóriumból és Ő maga tisztázza a dolgokat!!! Addig meg minek találgatni?
2010. november 08. 17:01
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline |
niki13
na ezt a hülyeséget ki veszi be????!?!?!?!?
ez a cikk csak pletyka...nem tudom honnan szedted elő nem is érdekel de informalógy mielőtt megirod a ciket
Te meg megtanulhatnál már helyesen írni, 13 éves létedre...
Ráadásul nem tudom mi alapon állítod te, hogy ez a cikk nem igaz állításokon alapul? Majd ha te leszel minimum egy Demi Lovato/Joe Jonas/Ashley Greene akkor majd kijelentheted, hogy igaz-e az egyik hír vagy sem.
na ezt a hülyeséget ki veszi be????!?!?!?!?
ez a cikk csak pletyka...nem tudom honnan szedted elő nem is érdekel de informalógy mielőtt megirod a ciket
Te meg megtanulhatnál már helyesen írni, 13 éves létedre...
Ráadásul nem tudom mi alapon állítod te, hogy ez a cikk nem igaz állításokon alapul? Majd ha te leszel minimum egy Demi Lovato/Joe Jonas/Ashley Greene akkor majd kijelentheted, hogy igaz-e az egyik hír vagy sem.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.