Én sem értem mi olyan nagy szám Joe-n, nincs vele semmi bajom de nem is szeretem.
Remélem ez csak egy újabb pletyka, mondjuk a képet elnézve tényleg hasonlítanak.
Demi meg még csak 17 éves még előtte van az egész élet, még ezerszer lesz szerelmes és valószínű még sokat fog csalodni, ahogy mindenki más rengeteget csalódik élete során.
A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 17:04
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
2010. november 08. 17:06
szerintem ez az egész nem igaz!!! Az lesz a legjobb, ha majd Demi kijön és tisztázza dolgokat!!! Addig meg kár találgatni!!! Ezek a hülíye pletykák, utálom őket..
2010. november 08. 17:11
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline |
sajnálom demit de sztem is nagy baromság ez a hír.. ez így nem igaz..
2010. november 08. 17:12
Szerintem Demi sokkal szebb mint Greene .
Szegény Demi !
Szegény Demi !
2010. november 08. 17:14
hát sztem aza rész tuti nemigaz hogy még akulsejét is képes volt megváltoztatni !
2010. november 08. 17:23
ez várhjató volt...de joe is hülye ám,mert direkt csinálta ezt az egészet demi előtt...
2010. november 08. 17:26
Viceeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.22. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 131716 offline |
Végülis megértem sajnálom szgényt. Joe egy hülye, véleményem szerint ez durva így ott hagyni valakit és másnap már egy másik nővel enyelegni. Am én szeretem Ashley-t remélem ebből nem lesz baja
2010. november 08. 17:33
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Szegény Demi ( Remélem hamar rendbe teszik, mert egyébként szerintem Joe nem is érdemelte meg. Ő baja, de szerintem nagyon szemét húzás volt, hogy szinte már másnap Ashley-vel enyelgett... Mondjuk én Miss Green-t is szeretem Csak Joe-t nem... Szerintem nem Ashley hibája volt.. De majd remélem kiderül!
2010. november 08. 17:34
De Cascadaa, Jo csak azzal van akit szeret, ha nem szerette Demi-t, mit tegyen, hogy ne bántsa meg élje le vele az életét? Csak mert Demi ilyen híres, nem kell megsajnálni! Én 13 vagyok, de akkor sem reagálnám túl a dolgokat!
És kicsit mérges vagyok, hogy nem is ismerik Jo-t, de elítélik
És kicsit mérges vagyok, hogy nem is ismerik Jo-t, de elítélik
2010. november 08. 17:38
petruss.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.17. Hozzászólás: 241 Csatolások: 183 Azonosító: 98923 offline |
pont nem a Story-nak fogok hinni... bár tény, hogy szerintem ez is benne van, de Deminek régebben is voltak ilyen problémái. Ez max. csak még rátett egy lapáttal és ennyit már nem bírt elviselni.. de az igazságot csak ő tudja.
2010. november 08. 17:47
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Demi szebb,fiatalabb és tehetségesebb mint Ash...
Demi...tudom hogy szeretted/szereted...de az idő múlásával belátod hogy 1 srác nem érdemel ennyit... :S felejtsd már el...
Demi...tudom hogy szeretted/szereted...de az idő múlásával belátod hogy 1 srác nem érdemel ennyit... :S felejtsd már el...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.