A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 18:00
bee12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 134228 offline |
hülyeség szerintem az egész. demi még aug végén mesélt arról,hogy sosem volt még ilyen boldog,ott nevetett a videókon, ezerrel énekel és tényleg BOLDOG volt. a nevetést nem lehet színlelni ezt hozzáteszem. joe pedig hülye,hogy demit lecseréli akárkire. nem talál sok ilyen lányt és biztos vagyok benne,hogy mindenben jobb,mint ash. hiába szeretem őt is..
2010. november 08. 18:01
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
egyetértek, petruss.
Szegény Demi...
Szegény Demi...
2010. november 08. 18:03
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline |
Egyfolytában csak jaj szegény Demi nem tudja elviselni hogy Joe szakított vele, bruhuhu, mással is történt már ilyen, nem hiszem hogy ezért becsavarodott volna, Ashley szerintem sokkal dögösebb és nekem szimpibb csaj és ezt Joe is látta ezek szerint. Am már lassan többet tudok róluk, mint a saját gondjaimról, hagyják már békén őket, elég a Demi - Joe - Ashley cikkekből mert már kiborít
2 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18,
miss_areo
2010. november 08. 18:13
MIÉRT JOET MEG ASHLEYT BÁNTJÁTOK ????? O.o basszus annyira felhúznak ezek:
"Joe dögöljön meg"
"Joe egy szemét"
"Ashley egy ribancc"
Demike lemaradt, EZ VAN! Nem csak ő küzd szerelmi bánattal meg lehet nyugodni " Ők semmit rosszat se csináltak O.o b*zdmeg ez annnyira szánalmas ..
"Joe dögöljön meg"
"Joe egy szemét"
"Ashley egy ribancc"
Demike lemaradt, EZ VAN! Nem csak ő küzd szerelmi bánattal meg lehet nyugodni " Ők semmit rosszat se csináltak O.o b*zdmeg ez annnyira szánalmas ..
2010. november 08. 18:17
Sztem ez csak pletyka
Aki tudja az okát ennek az Demi és a családja
És sztem nem olyan hülye h Ashley Green-re akar hasónlítani
Aki tudja az okát ennek az Demi és a családja
És sztem nem olyan hülye h Ashley Green-re akar hasónlítani
2010. november 08. 18:22
löjtőkeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 135034 offline |
szinte minden bulvár weboldalon van egy cikk hogy Demi rehabra ment, és hogy belefáradt már mindenbe, és jaj így meg úgy. Én nagyon szeretem Demit, évek óta hallgatom a zenéjét meg minden, de nem gondoljátok azt hogy ez az egész egy REKLÁMFOGÁS? vagy... ááá,.... már nemtudom... de gondoljatok csak bele... lehet ennek valós alapja is, mert demi úgymond most "eltűnt" miután Joe Ashleyvel leváltotta... ő turnézott a Camp Rock 2 vel... de a legtöbb rajongó a JB-ért ment el oda... és az a "demi törölte magát a twitterről"... szerintem ezt is alaposan kitervelték.... először ugye volt az hogy blokkolta Joet... és hogy törli magát.... és akkor most az emberek jönnek hogy : jézusatyaúristen szegény lány-.... jó... lehet... hogy rossz neki.. sőt.. biztos hogy az....
áááá
nemtudom...
teljesen összezavarodtam
áááá
nemtudom...
teljesen összezavarodtam
2010. november 08. 18:28
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
szegény Demi. remélem minél előbb rendbe jön.
2010. november 08. 18:28
indianafan01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.20. Hozzászólás: 108 Csatolások: 42 Azonosító: 136806 offline |
én szeretem demit, de legyen már túl rajta, mondjuk az szemétség hogy joe és ashley sztem direkt enyelegtek demi előtt!!!
2010. november 08. 18:30
Szegény Demi.Remélem Joe nem lesz hülye és vissza karja kapni Demit:)
2010. november 08. 18:36
Barby5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 191 Csatolások: 0 Azonosító: 124673 offline |
én meg amúgy is Ashleyt szeretem jobban, és nem is tom, hogy mért őt ribancozzák le, mert Demi mostmár túleshetne eze, és ez már nagyyon szánalmas Demi részéről!!
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. november 08. 18:36
Hát szerintem is szebb Ashley, de ő Joeval nem illik össze. Demi meg nőjön fel, Joenál ezerszer jobbat is kaphat.
2010. november 08. 18:55
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Annyira sajnálom Demit és nagyon aggódok érte. Igazán elfeledhetné már azt az idióta Joe-t.
Egyébként sztem Ashley és Demi is nagyon szép, én mindkettejüket bírom...
Egyébként sztem Ashley és Demi is nagyon szép, én mindkettejüket bírom...
2010. november 08. 18:57
Nagyon sajnálom őt!
Annyira összeillet Joeval...
Annyira összeillet Joeval...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.