A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 19:07
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline |
én demit nagyon sajnálom! =( jobb mintha ashleyal lenne együtt! De most komoly! Én nagyon sajnálom! Szegényke <3
2010. november 08. 19:15
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Nem lehet neki könnyű, és sokkal jobban összeillik Joe-val, mint Ashley, de ne kívánjátok azt, hogy ők is éljék át azt, amit Demi. Nem szeretem Joe-t és tényleg bunkó tud lenni, például szakításnál, de szerintem most ne őt bántsátok; nem ő tehet arról, hogy így érez.
2010. november 08. 19:17
niki13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 656 Csatolások: 409 Azonosító: 124190 offline |
nem is hasonlitanak!!!!!
Demi sokkal szebb!!!!
Adhley meg egy "lópofáju"!ezzel nem akartam undok lenni de igy van es kesz)-bocsi a rajongoitol
es szerintem ezt a cikket valaki álmodta és azt heccből írta mert nem volt jobb dolga...a cikk 0%-ban valo's
Demi sokkal szebb!!!!
Adhley meg egy "lópofáju"!ezzel nem akartam undok lenni de igy van es kesz)-bocsi a rajongoitol
es szerintem ezt a cikket valaki álmodta és azt heccből írta mert nem volt jobb dolga...a cikk 0%-ban valo's
2010. november 08. 19:22
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline |
Idézet (niki13 @ 2010.11.08. 19:17)
nem is hasonlitanak!!
Demi sokkal szebb!!
Demi sokkal szebb!!
Nem mondta senki, hogy hasonlítanak; arról volt szó, hogy Demi megpróbál hasonlóan kinézni, mint Ash.
Nem tudhatod, mi igaz és mi nem; egyébként szerintem ez még hihető is.
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. november 08. 19:23
Dreamii.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 133993 offline |
mindkettejüket nagyon szeretem. de nem hiszem, hogy ezért került volna szanatóriumba Demi. Ráadásul a külsejére céloztok... Demi már az előtt befestette a haját, mi előtt Joe-nak egyáltalán eszébe jutott volna Ashley.. bocs a cikk írójának, de így gondolom...:/;)
2010. november 08. 19:23
adrikaXDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 138203 offline |
Ez baromság...deminek már rég túl kellene lennie joe-n...Ennek semmi igazság alapja sincs...Amugy is joe csak egy a sok jóképú srác közül..deminek már rég válogatnia kéne!
2010. november 08. 19:40
jucus10 egyetértek veled,Joe megváltozott és nem a jó irányba..Sajnálom Demi-t
2010. november 08. 19:40
givi6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 133573 offline |
megértem, féltékeny már én is voltam :S
bár általába rám féltékenyek, de voltam
meg am miért kellet már rég tultennie magát rajta, jo, most lehet hogy nem igaz hogy féltékeny, de ha igen? akor 100% ig megértem
:I nekem is volt ilyen, persze hogy azt mondja nem érdekli meg tul telltette magát, de ez csak ugy mondja... mind1
továbbra is gyogyulást demi
bár általába rám féltékenyek, de voltam
meg am miért kellet már rég tultennie magát rajta, jo, most lehet hogy nem igaz hogy féltékeny, de ha igen? akor 100% ig megértem
:I nekem is volt ilyen, persze hogy azt mondja nem érdekli meg tul telltette magát, de ez csak ugy mondja... mind1
továbbra is gyogyulást demi
2010. november 08. 19:45
Demithebestúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.08. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 138296 offline |
Idézet (wannascream @ 2010.11.08. 19:22)
Nem mondta senki, hogy hasonlítanak; arról volt szó, hogy Demi megpróbál hasonlóan kinézni, mint Ash.
en egyett estek niki13-al..
2010. november 08. 19:46
Sajnálom Demit, őt imádom, Ashley-t pedig... hát, nem utálom, de nem szimpatikus! És am meg sztem Demi szebb is nála...valamivel
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.