szerintem ez Joe hibája.
Sajnálom Demit
A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 20:01
Miss.ChelseaS. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 2524 Azonosító: 134456 offline |
2010. november 08. 20:01
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline |
nem vagyok a 3 közül egyiknek se nagy rajongója.
sajnálatos dolog az ami Demivel van, de ha jól belegondolunk az minden napos dolog, h egy fiú kidobja a barátnőjét...most zárkózzanak el a külvilágtól, vagy csak ezért ne legyenek együtt...ha nekem tetszik valaki, és vele akarok lenni, akkor vele is leszek
sajnálatos dolog az ami Demivel van, de ha jól belegondolunk az minden napos dolog, h egy fiú kidobja a barátnőjét...most zárkózzanak el a külvilágtól, vagy csak ezért ne legyenek együtt...ha nekem tetszik valaki, és vele akarok lenni, akkor vele is leszek
2010. november 08. 20:11
n.-r.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 138181 offline |
Szerintem meg csak a story miatt van, hogy címlapon lehessen. Ugyanmár, ki ment szanatóriumba azért, mert dobta a fiúja? Jólvan, persze, egész világ előtt más ezt kezelni, de akkorsem hiszem el, hogy csak ezért volna ment be. A másik meg...nemtudom mit kell ennyit foglalkozni az üggyel, jólvan, sznatóriumba ment, mindenki sajnálja (én is), de ezt nem kell naponta 3 cikkben megírni..-.-
2010. november 08. 20:51
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
SZEGÉNY DEMI... IDIÓTA JOE ashley megutáltalak....bocsi,de én se bírnám nézni h a volt pasim/mellesleg,mondjuk úgy életem szerelme/ más csajjal enyeleg!!!!
Joe asszem rosszul döntöttél,és rem minél hamarabb el válnak útjaitok ashley-vel
Joe asszem rosszul döntöttél,és rem minél hamarabb el válnak útjaitok ashley-vel
2010. november 08. 21:01
Idézet (Jessica77 @ 2010.11.08. 20:51)
SZEGÉNY DEMI... IDIÓTA JOE ashley megutáltalak..bocsi,de én se bírnám nézni h a volt pasim/mellesleg,mondjuk úgy életem szerelme/ más csajjal enyeleg!!
már megbocsáss , hogy vagy képes CSAK ezért megutálni valakit?? gondolom csak arról van szó, hogy nem is ismered Ashleyt. (lehet hogy már láttad de sose szeretted) nem ismered őt!! honnan az istenből tudod, hogy nem illenek össze ? O.o
áá basszus annyira fel tudnak húzni a kis Demi rajongók
1 felhasználónak tetszik:
miss_areo
2010. november 08. 21:04
LalaLolavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 482 Csatolások: 94 Azonosító: 80745 offline |
Aztak............Ez azért durva,de eltudom képzelni,hogy érezhet,bvevallom,nálam is voltak durvább dühkitörések,msotanában is vannak,de ez van =S.Mindesetre el kell fogadnia,h. milliószr jobb,mitn Ashley G. és nem érdmeli meg őt Joe.
2010. november 08. 21:07
kbrigitta96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.03. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 121716 offline |
szegény!nagyon sajnálom ami vele történik,remélem jobban lesz
2010. november 08. 21:19
Csillivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.29. Hozzászólás: 414 Csatolások: 0 Azonosító: 118852 offline |
a sok okostóni most elkezdi szapulni Joet... -.-"
Én igazán szívből sajnálom Demi és nagyon szeretem őt.
de most jobb lenne ha mondjuk Joe szánalomból járna vele..vagy megfosztaná magát az Ashleyvel való boldogságától Demi instabil lelkiállapota miatt?
Én igazán szívből sajnálom Demi és nagyon szeretem őt.
de most jobb lenne ha mondjuk Joe szánalomból járna vele..vagy megfosztaná magát az Ashleyvel való boldogságától Demi instabil lelkiállapota miatt?
2010. november 08. 21:24
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
gitii írta:
,,már megbocsáss , hogy vagy képes CSAK ezért megutálni valakit?? gondolom csak arról van szó, hogy nem is ismered Ashleyt. (lehet hogy már láttad de sose szeretted) nem ismered őt!! honnan az istenből tudod, hogy nem illenek össze ? O.o
áá basszus annyira fel tudnak húzni a kis Demi rajongók mad.gif"
Nagyon nem érdekel h mit írtál az én véleményemre!!!:P
Én meg mondjam azt h nagyon fel tudnak húzni az Ashley rajongók??!!!!!
Ennyi,nem nagyon érdekel a véleményed!
,,már megbocsáss , hogy vagy képes CSAK ezért megutálni valakit?? gondolom csak arról van szó, hogy nem is ismered Ashleyt. (lehet hogy már láttad de sose szeretted) nem ismered őt!! honnan az istenből tudod, hogy nem illenek össze ? O.o
áá basszus annyira fel tudnak húzni a kis Demi rajongók mad.gif"
Nagyon nem érdekel h mit írtál az én véleményemre!!!:P
Én meg mondjam azt h nagyon fel tudnak húzni az Ashley rajongók??!!!!!
Ennyi,nem nagyon érdekel a véleményed!
2010. november 08. 21:50
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline |
én sajnálom ha ezért is van..mert joe szemét volt...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.