A féltékenységbe őrült bele Demi
2010. november 08. 23:12
Demi kezd bekattanni..
2010. november 08. 23:22
cassy*új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.01. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 86035 offline |
Idézet (DemiMoments @ 2010.11.08. 16:33)
mindenki borzasztó könnyen mondja,hogy lépjen tovább,pedig sokan ha ebben a helyzetben lennének ugyanúgy nem tudnának ilyen hamar felejteni...gondoljatok bele demi és joe éveken keresztül nagyon jó barátok voltak,egy ilyet nehéz egyről a kettőre eldobni magadtól.egyébként szerintem ashley is pofátlan volt,hogy szinte minden egyes fellépésükre odament demi elé.élvezze akkor joe fergeteges hagját és mutatványait,amikor ketten vannak.bőven van rá idő szerintem.
Könnyebb mondani, nem? Egyébként elárulom neked, hogy nem Demi az egyetlen, aki szerelmi bánatban szenved. Én sajnálom, hogy szakítottak, de igazán túlléphetne már rajta, és nem kéne sírnia egy pasi miatt, mert úgyis talál majd egyszer egy nála jobbat. Előfordul az ilyen.. és szerintem emiatt nem Ashley-t kéne utálni. Na mindegy.
2 felhasználónak tetszik:
miss_areo,
chelseagirl18
2010. november 08. 23:29
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Már kezd elegem lenni, hogy Demi folyton Joe miatt depizik. Értem én, hogy szerelmes, de ha egyszer már szakítottak, akkor viselje büszkeséggel. Ha most egy ilyen miatt összeroppan, akkor később mi lesz vele?! Tovább kell lépni, nem sírni.
2010. november 09. 08:43
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
Rendben ,mivel sok mindenkinek igaza van,ezért úgy mondok véleményt h jó legyen :
tehát:
- Demi nagyon szereti Joe-t
-Joe ezt csak egy ideig értékelte /összejött ashley-vel/
-Demi erre depis lett és kórházba ment...
-sajna Joe-t ez a dolog teljesen hidegen hagyja
és h mindenki megnyugodjon:
-Ashley-t pedig nem vetem meg,és nem utálom csak, Joe-ra vagyok mérges
tehát:
2010. november 09. 13:40
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (Jessica77 @ 2010.11.09. 08:43)
Rendben ,mivel sok mindenkinek igaza van,ezért úgy mondok véleményt h jó legyen :
tehát:
tehát:
És honnan tudod, hogy Joe-t mindez hidegen hagyja?
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. november 09. 14:20
Selena Clonjaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.23. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 135123 offline |
Joe Jonas már egy szörnyű példa de Green miatt is vajon
2010. november 09. 14:35
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline |
Az emberek néha összejönnek, néha szétmennek...ez az élet velejárója. Emiatt nem kell utálni senkit, főleg azért mert nem látunk bele a fejükbe és a szívükbe, nem tudjuk, hogy valójában mit gondolnak vagy éreznek.
Kár, hogy Demit ennyire megviseli ez az ügy, remélem, mihamarabb túljut ezen a krízisen.
Kár, hogy Demit ennyire megviseli ez az ügy, remélem, mihamarabb túljut ezen a krízisen.
1 felhasználónak tetszik:
cassy*
2010. november 09. 14:38
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
aki azt kérdezte, hogy mi van ebben a Joe gyerekben, asszem tudok egy választ: náluk már nem nagyon a külső ügye volt. Mert ha valakibe szerelmes vagy, nem CSAK a külseje miatt leszel. Náluk ez már szerelem volt a javából. Ezért nem kellene Demit leh*lyézni, mert nem tud túllépni. És Ashley-t sem kellene megutálni...
2010. november 09. 15:07
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
sajnálom szegény Demit....de azért én...mondom ÉN(nem kell senkinek egyet érteni) úgy gondolom hogy jobb ha Ashley és Joe vannak együtt...mert már vagy ezerszer lezajlott hogy Demi és Joe összejöttek szakítottak összejöttek szakítottak...nekek ez már nem fog összejönni...akármennyire fáj is Deminek.
2010. november 09. 15:16
Szegény Demi! Mostantól teljes szívemből gyűlölöm Joe-t és Ashley-t! Hogy lehet valaki ekkora szemét d*g mint Joe volt Demi-vel! Szegény Demi!
2010. november 09. 15:18
Szegényke de nem csak neki kell eldönteni hogy mi legyen
2010. november 09. 15:48
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline |
kinek van ennyi ideje, h ilyeneket találjon ki??? komolyan menjenek már a **** most komolyan. nem azt mondom, h szerintem nem viselte meg ez az egész demit, de akk is. ez már azért egy kicsit túlzás. nem gondoljátok???O.o
2010. november 09. 16:16
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline |
annyira idegesítő, hogy azért utálják Ashleyt mert összejött Joeval... hát szánalmasak az ilyenek és Ashley mennyiben tehet erről? jajj most szakítsanak csakis ezért? na ne röhögtessenek már xD általában mindenki a saját kedvenc sztárját védi tudtommal nem a ti fiútokat vették el (mert voltak olyan hülyék, akik ezt írták) hanem Demiét... és ha már ott tartunk Ashley nem is vette el tőle xD Joe szakított vele, és ennyi Demi meg elhúzhat a francba ><
2010. november 09. 16:19
Nem kellene féltékenynek lennie,mivel jobbat is érdemelne,mint Joe Jonas,Ashley Greene meg egy nagy ri***c!!!
2010. november 09. 16:29
Ezért nem Ashley a hibás ! Most miért Ő a r*banc ?
Először is nem Ash vette el Demi-től Joe-t
Másodszor meg egyszer minden kapcsolatnak vége kell szakadni !
Viszont az igaz h a turnére nem kellett volna Ashley-nek is mennie mert az tényleg szutyok érzése ha az exedet mással látod !Én azt hittem Demi erős lány ,de úgy látszik tévedtem !
Először is nem Ash vette el Demi-től Joe-t
Másodszor meg egyszer minden kapcsolatnak vége kell szakadni !
Viszont az igaz h a turnére nem kellett volna Ashley-nek is mennie mert az tényleg szutyok érzése ha az exedet mással látod !Én azt hittem Demi erős lány ,de úgy látszik tévedtem !
2010. november 09. 16:45
Ashley-t mér kell utálni?! sajnálom Demit, de ez ellen nem tud semmit tenni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.