Bella Thorne a következő Miley Cyrus?
2011. január 31. 19:49
Nekem így elsőre nagyon szimpatikus. A többi majd kiderül később!
2011. február 02. 17:20
Nagyon remélem hogy nem ő lesz az! azért mert nem akarom hogy Bella Thorne is beképzelt legyen!!
2011. február 04. 16:15
Viivy igazad van ehhez én sem tudok többet hozzáfűzni
am én is láttam a sorozatot angolul meg mostmár magyarul is és sztem nagyon jó sorozat
am nem értem h ha jön egy új disney-s csillag akkor miért Miley-hoz hasonlítgatják őket?! sztem nem akar mindenki olyan öntelt meg botrányhős lenni mint ő kül is legyen mindenkinek saját stílusa így változatos lenne a Disney Channel
am én is láttam a sorozatot angolul meg mostmár magyarul is és sztem nagyon jó sorozat
am nem értem h ha jön egy új disney-s csillag akkor miért Miley-hoz hasonlítgatják őket?! sztem nem akar mindenki olyan öntelt meg botrányhős lenni mint ő kül is legyen mindenkinek saját stílusa így változatos lenne a Disney Channel
2011. február 06. 17:53
fruitsgirl2624visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 421 Csatolások: 5 Azonosító: 142465 offline |
hát nem nagyon izgat
2011. február 13. 15:23
csak 13 én aszt hittem kicsit idösebb mert kicsit ki hivo ruhakat hord
2011. február 18. 15:25
Őszinte leszek: Nagyon szeretem a Shake it up-ot, de a hannah montanah sokkal jobb és sztem mások akár mit mondanak sosem múlja fel semmi! Amm nagyon jó ez a sorozat és továbbra is nézni fogom.
2011. február 18. 17:20
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline |
Layla Chillrumor Layla Chillrumor
Őszinte leszek: Nagyon szeretem a Shake it up-ot, de a hannah montanah sokkal jobb és sztem mások akár mit mondanak sosem múlja fel semmi! Amm nagyon jó ez a sorozat és továbbra is nézni fogom.
igazadvan!!
igazadvan!!
2011. február 18. 17:22
DestinyHopeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.21. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 139216 offline |
sose lesz olyan mint miley.. olyan szinten csúnya nézzétek már meg.. pff a shake it up.ba se vmi jó.. inkább a másik csaj..
2011. február 23. 14:25
Szeretem Bellát,de soha nem fogja utolérni Miley Cyrus-t.Miss. Cyrus egy igazi legenda a Disney örületben.Bellát még csak most ismerték me Miley-t pedig már 6 éve láthatjuk a tv-ben a sikersorozatával és kiskori szerepléseivel.
2011. február 26. 22:58
Bezzovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 400 Csatolások: 43 Azonosító: 137884 offline |
Nah attól nem kell félni h olyna lezs mint Miley...attól meg főleg h még jobb lesz...
_Igaz h tehetséges és jó..meg hogy fiatalon fedezték fel és korához képest nagyon jó...
De azért az túlzás h olyan mint Miley...kicsit sokkolt most ez...hogy lehet hozzá hasonlítani...
Soha..SENKI..NEM lesz olyan mint MILEY:D
_Igaz h tehetséges és jó..meg hogy fiatalon fedezték fel és korához képest nagyon jó...
De azért az túlzás h olyan mint Miley...kicsit sokkolt most ez...hogy lehet hozzá hasonlítani...
Soha..SENKI..NEM lesz olyan mint MILEY:D
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.