Demi Lovato és Joe Jonas sokaknak egy álompár volt. Miután szakítottak, a rajongók hatalmas része szomorú volt. Most követelik vissza őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
A rajongók követelik Demi és Joe kapcsolatát
2010. november 09. 15:40
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
istenem-.-"
Nekem is teccettek együtt, jó volt Demit boldognak látni, de ha nem, nem. Ha nem lennének boldogok együtt mertnem szeretik egymást akk meg az a baj, mert a rajongóhért, a láccatért vannak együtt.majd lesz ami lesz...
Nekem is teccettek együtt, jó volt Demit boldognak látni, de ha nem, nem. Ha nem lennének boldogok együtt mertnem szeretik egymást akk meg az a baj, mert a rajongóhért, a láccatért vannak együtt.majd lesz ami lesz...
1 felhasználónak tetszik:
Vikici
2010. november 09. 15:41
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline |
Miért kell ennyire erőltetni ezt a dolgot? Ha nem megy, akkor nem megy és kész. Nem lesznek ismét együtt, csak ezért, mert a rajongók azt akarják! Nekem pedig már az idegeimre mennek ezek a Joe & Demi cikkek.
2010. november 09. 15:43
dorka555 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.16. Hozzászólás: 2204 Csatolások: 59 Azonosító: 90383 offline |
ez mekkora már....Xd de akk is, az ő dolgiuk, hogy kikkel boldogok. nem ment nekik, és hát ez várható is volt. mikor megtudtam, hogy járnak már azon gondolkoztam, h mikor szakítanak, mikor lesz vége a kapcsolatuknak. én imádom joet, nagyon is, és demi is egy csodálatos lány, énekes, színésznő, sajnálom is, hogy most kimerült és beteg lett, de valszeg jobb így neki, mm h nincsenek együtt. de ha mégis egyszer összejönnének megint, az se zavarna. úgyis megoldják.
2010. november 09. 15:43
Beautyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 138200 offline |
Joe azért szakított Demi-vel,mert ő ezt szerette volna.
Az egy dolog,hogy Demi most szanatóriumban van féltékenysége miatt,de Joe nem érezhette jól magát mellette,ha szakított vele.
Nem lehet ő(ke)t erőszakolni,hogy egy olyan dolgot tegyenek,amit ő(k) nem akar(nak).
Az egy dolog,hogy Demi most szanatóriumban van féltékenysége miatt,de Joe nem érezhette jól magát mellette,ha szakított vele.
Nem lehet ő(ke)t erőszakolni,hogy egy olyan dolgot tegyenek,amit ő(k) nem akar(nak).
2010. november 09. 15:44
regendovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 133352 offline |
hát sztem összeillenek, és multkor láttam, hogy vlki azt írta, hogy szerinte az ashley dreennnek is bűntudata van. hát sztem egyáltalán nincs. nem úgy nézki ki!! Am edig bírtam joet de ha nem tér vissza demihez, akkor naon nagyot csalódtam benne egy életre!!!és sztem másik is.....
2010. november 09. 15:50
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
aranyosak h ennyire törődnek Demi-vel.......de ezt rájuk kéne hagyni Joe okkal hagyta el Demi-t és nem szívatásból...el kell fogadni a döntését...és Demi-nek túl kell lépni és új pasit szerezni
2010. november 09. 15:51
Joe azzal van,akivel akar,ehhez nem tudok mást hozzáfűzni...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.