Miley Cyrust is felkérte a nyuszis magazin
2010. november 14. 18:07
sellySelenavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 339 Csatolások: 49 Azonosító: 133506 offline |
ezt azért nem gondoltam de miley nemsokára betölti a 18.at és felnőtt lesz
2010. november 14. 18:13
én addig nem hiszem el, amíg télleg nem vetkőzik le
de ha igen
ajajjj
de ha igen
ajajjj
2010. november 14. 19:52
clauhh33 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 564 Csatolások: 0 Azonosító: 125625 offline |
lehet h csal pletyka de lehet h nem. majd meglátjuk. amugy meg miley-nak nagyon jo alakja van, és nem csodálkozom h a szülei beleegyeznek... rengeteg pénzt hozhatna nekik...
2010. november 14. 19:58
Bensrácúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 132702 offline |
Azta a ribanc kúrváját!
Ezt is kilehet nézni ebből a kis lotyóból!
Szánalmas igyekezete a "komolyá" válás felé csak egyre leljeb taszítja, így nem csoda ha a rajongói, barátai, pasija, családja most mind egyszerre elhagyja!
Phszihikai kezelésre lenne szüksége mint Demi-nek de ő olyan hülye hogy nem veszi észre!
Csak majd a zártosztályon, ott majd rajonghatnak érte!
A kis ribi!
Ezt is kilehet nézni ebből a kis lotyóból!
Szánalmas igyekezete a "komolyá" válás felé csak egyre leljeb taszítja, így nem csoda ha a rajongói, barátai, pasija, családja most mind egyszerre elhagyja!
Phszihikai kezelésre lenne szüksége mint Demi-nek de ő olyan hülye hogy nem veszi észre!
Csak majd a zártosztályon, ott majd rajonghatnak érte!
A kis ribi!
2010. november 17. 20:59
Bensrác szerintem tanulj meg először írni légyszíves.Ne te magyarázd már meg nekünk.Mi az,hogy mint Deminek..?Egyiknek sincs rá szüksége!Elég baj az Deminek,hogy most ott van.Gondolkozzál már,mielőtt olyan szavakat használsz,amit nem is értesz. Egyébként meg az ő dolga,és szerintem pont ne egy Anti-Miley-s mondja meg neki,hogy mit csináljon.Ja meg helyesírás barátom..Gyakorolni kell,mert kukás diplomád lesz,ha így folytatod,de bocs még annak is rossz vagy. A Fanoknak Üdv.
2010. november 19. 18:25
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
Fujjj.Bocsi de ez már túlzás.
2010. november 20. 09:17
csaj vagyok- de megveszem majd a magazinnak azt a számát
2010. november 20. 17:09
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
Most nem azért, de minden ember egyforma. Aki meg meztelen embert akar látni, vetkőzzön le, és álljon a tükör elé. Eddig azt hittem hogy Hefnek meg elég 3 barátnő. -.-"
2010. november 20. 17:24
Okamivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.14. Hozzászólás: 189 Csatolások: 90 Azonosító: 284 offline |
Tényleg nem szándékozom megbántani senkit, de elég öreg vagyok ahhoz, hogy emlékezzem azokra az időkre, amikor a nyuszis magazinban a mai "mű-nők" helyett még igazi NŐK szerepeltek. Szívesen megemlítem Lisa Matthews vagy Kelly Monaco nevét - persze, a teljesség nélkül (egyébként, ha valakinek van lehetősége, szívemből ajánlom a fiatal Pamela Anderson első nyuszis-megjelenését, hanyatt fogjátok dobni magatokat, hogy mennyire normális, kedves és aranyos lány volt).
Ebből a hírből nekem az jött le, hogy Hefner bácsi most a kislányok időszakát szeretné elhozni...Miley életkorából kiindulva.
A legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy ez a cikk valami fatális félreértésen alapul.
Ebből a hírből nekem az jött le, hogy Hefner bácsi most a kislányok időszakát szeretné elhozni...Miley életkorából kiindulva.
A legjobb az lenne, ha kiderülne, hogy ez a cikk valami fatális félreértésen alapul.
2010. november 21. 00:03
Amerikában a 21.-dik életév után számítasz nagy korúnak, de mindegy.XD
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.