Miley Cyrust is felkérte a nyuszis magazin
2010. november 21. 13:55
Rita19960703új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 135332 offline |
én is üdvözlöm a Miles fanokat:)
2010. november 21. 21:44
Én ezt nem hiszem el! Legalábbis nem szeretném elhinni. Miley-t a könyve alapján nem ilyennek ismertem. Bár amilyen rossz irányba elment az elmúlt évben... Remélem, ilyen mélyre azért nem süllyed!
2010. november 25. 18:38
nem csodálkozom, miley idő közben igazi ribi lett
2010. november 27. 19:13
Brittany Bryersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 346 Csatolások: 4 Azonosító: 135625 offline |
Ne ribizzétek! KAMU
KAMU
KAMU
KAMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAMU
KAMU
KAMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 28. 15:24
Andyka98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 667 Csatolások: 5 Azonosító: 130361 offline |
Nem érdekel,hogy vetkőzik!!!!!!!!!!!!18 éves,nem maradhat 20 éves kora után is az a jó kislány!!!Amúgy akár igaz,akár nem,akkor is IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. november 28. 17:14
Nem azért, de valószínűleg kevesli azt a pénzt, amit keres. Mondjuk a tehetségéből ítélve... a Last song az évtized egyik legelbukottabb filmje. Ki kérné fel egy film szerepre ezek után? Ráadásul a hangja is géppel van kikeverve, akár anno Britney-nek volt még sok-sok évvel ezelőtt. Tény, ami tény, nem tudja ugyanazt visszaadni playback nélkül. Nekem aztán édes mindegy, hogy ki mit és kit szeret, de azt azért vegyük figyelembe, hogyha 18 évesen a testéből akar megélni, akkor mi lesz tíz év múlva? Sehol sem lesz már addigra Miley. Ti kinőttök belőle és Amerika is mással fog foglalkozni, hiszen mindig jönnek újabb és újabb sztárok. Három év múlva nem is fogjátok őt hallgatni, hiszen akkor már mást fognak a fejetekbe tömni. Amikor én annyi idős voltam, mint ti, akkor Britney-t hallgattam (mondjuk ő még mindig többre vitte, mint Miley), mert akkor azt tömték az emberek fejébe. Azért vicces olvasgatni ezeket a hozzászólásokat amúgy.XD
2010. november 28. 18:17
Szandi1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 436 Csatolások: 597 Azonosító: 135259 offline |
nekem akkor is miley lesz a kedvencem ha mesztelenkedik
2010. november 29. 15:02
bármit is fog tenni én mindig is Imádni fogom őt
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.