Nos,utána néztem,és nem találtam külön BB kódos fórumot ,de ha mégis van akkor majd íntézkedünk
Sok starity-s barátom kérdezte már tőlem ,hogy lehet az úgy nevezett BB-kódokat csinálni. Szerintem kezdjük az elején.Pár információ:
- Milyen aláíráshoz?
Az aláírás tulajdonképpen egy mondat/szó amit a fórumnál a hozzászólásod alatt lehet látni.
(Megváltoztatása: Személyes oldal > Alapadatok > Aláírás)
- Hogyan tudom ilyet létrehozni?
Biztos láttál már olyat a hozzászólásaidban ,hogy amikor vastagra szedted a betűformádat és a szó oldalain egy kód jelent meg: [ b ] [ / b ] (persze,szóközök nélkül)
Nos,ez is egy BB-kód csak ez egy egyszerű.Alapvetően neked nem kell mást csinálnod csak csak a szöveged és a betűméretedet megadni és a színt,bemásolod és láss csodát... Neked is lesz aláírásod
[ size=0] [ color=s ide a szn ANGOL nevt] IDE JÖN A SZÖVEGED. [ /size][ /color] < a szóközöket a [ előtt töröld ki,csak úgy érvényes a kód
Az enyém 8-as méretű.De a tied lehet hatalmas (12-) vagy egészen pici (3-10) És ha nem vagy túl jó az angol szín árnyalatok megfelelőiből akkor lesd meg ezen az oldalon 'Az árnyalatok gyártóktól független elnevezései' cimke alatt található ()-be tett neveket és másold be a 'color'-hoz
Nagyjából ennyi.Tippeket/ötleteket várunk
Kód Tippek
2010. november 11. 11:09
8 felhasználónak tetszik:
Riley,
Brigitte,
Erika120,
Wieber.,
adry1415,
badperfect,
ChanelGirl,
silenc
2010. november 11. 12:22
Ügyes vagy, köszönjük az információt, de szerintem mehetett volna ide: http://starity.hu/forum/topik/168179-oldallal-kapcsolatos-tudnivalok-tippek-otletek/
1 felhasználónak tetszik:
bambii
2010. november 11. 12:25
Idézet (Juanita @ 2010.11.11. 12:22)
Ügyes vagy, köszönjük az információt, de szerintem mehetett volna ide: http://starity.hu/forum/topik/168179-oldallal-kapcsolatos-tudnivalok-tippek-otletek/
Direkt szerettem volna egy külön fórumot neki,mert ahogy láttam sok problém van vele. És az 'oldallal kapcsolatos tudnivalókat' átnevezhettük volna erre Szóval,érted?
Amúgy köszönöm szépen,a dicséretett
2010. november 11. 12:50
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Én eléggé hülye vagyok BB kódok terén (a mostanimat is egy barátom csinálta) , de ebből a leírásból úgy ahogy kezdem valamennyie kapizsgálni, ezer + 1 köszönet részemről
bambii
2010. november 11. 12:53
Idézet (IWantToBeBarbie @ 2010.11.11. 12:50)
Én eléggé hülye vagyok BB kódok terén (a mostanimat is egy barátom csinálta) , de ebből a leírásból kezdem valamennyire kapizsgálni, úgyhogy ezer + 1 köszönet részemről
Örülök ,hogy tudtad használni.
Szivesen,alap dolog.
De,ha elronotatok valamit akkor ide is irhatjátok és akkor majd utána nézünk a hibáknak És ha van tippetek akkor jöhet az is
Riley
2011. június 23. 14:02
Végre egy értelmes topik
Már régóta tervezem ,hogy neki állok, de így tuti siker.
Már régóta tervezem ,hogy neki állok, de így tuti siker.
2012. július 15. 09:52
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Egy kicsit kihalt a topik, de sebaj. Alap BB kódokat fogok leírni, remélem hasznosak lesznek.
Félkövér
Dőlt
Aláhúzás
Áthúzás
Szín
Méret
Betűtípus (font)
Hivatkozás
Természetesen a BB kódokat lehet kombinálni is.
Nem megfelelő BB kód használat:
[center] FIGYELEM [center] - A lezáró szögletes zárójelnek tartalmaznia kell egy per jelet. ([/center])
Félkövér
[b]SZÖVEG[/b]
Dőlt
[i]SZÖVEG[/i]
Aláhúzás
[u]SZÖVEG[/u]
[s]SZÖVEG[/s]
Szín
[color=SZÍN NEVE vagy #KÓD]SZÖVEG[/color]
(Én ezt az oldalt ajánlom: http://absitomen.com/index.php?topic=331.0)
Méret
[size=n]SZÖVEG[/size]
(A 2-es az alapértelmezett. Az hogy mekkora legyen a szöveg az rád van bízva, mint ahogy az első hozzászólásban írták lehet hatalmas (11-) vagy egészen kicsi (1-10))
Betűtípus (font)
[font=Font]SZÖVEG[/font]
(Itt is csak a képzelőerőd szabhat határt, hogy milyen betűtípust szeretnél.)
Középre igazítás
[center]SZÖVEG[/center]
Hivatkozás
[url]http://starity.hu[/url]
[url=http://starity.hu]Sztárok.Tőled.Neked.[/url]
Idézet
Idézet
[quote]SZÖVEG[/quote]
Természetesen a BB kódokat lehet kombinálni is.
Nem megfelelő BB kód használat:
[center] FIGYELEM [center] - A lezáró szögletes zárójelnek tartalmaznia kell egy per jelet. ([/center])
2013. július 15. 14:00
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
Lenne nekem egy problémám.. az aláírásom betűtípusát nem tudom változtatni. Eddig volt egy, a BB kód is jó volt, de nem történt semmi változás. Megpróbáltam még néhány típust, de azok se váltak be. Mi lehet a probléma?
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.