Nos,utána néztem,és nem találtam külön BB kódos fórumot ,de ha mégis van akkor majd íntézkedünk
Sok starity-s barátom kérdezte már tőlem ,hogy lehet az úgy nevezett BB-kódokat csinálni. Szerintem kezdjük az elején.Pár információ:
- Milyen aláíráshoz?
Az aláírás tulajdonképpen egy mondat/szó amit a fórumnál a hozzászólásod alatt lehet látni.
(Megváltoztatása: Személyes oldal > Alapadatok > Aláírás)
- Hogyan tudom ilyet létrehozni?
Biztos láttál már olyat a hozzászólásaidban ,hogy amikor vastagra szedted a betűformádat és a szó oldalain egy kód jelent meg: [ b ] [ / b ] (persze,szóközök nélkül)
Nos,ez is egy BB-kód csak ez egy egyszerű.Alapvetően neked nem kell mást csinálnod csak csak a szöveged és a betűméretedet megadni és a színt,bemásolod és láss csodát... Neked is lesz aláírásod
[ size=0] [ color=s ide a szn ANGOL nevt] IDE JÖN A SZÖVEGED. [ /size][ /color] < a szóközöket a [ előtt töröld ki,csak úgy érvényes a kód
Az enyém 8-as méretű.De a tied lehet hatalmas (12-) vagy egészen pici (3-10) És ha nem vagy túl jó az angol szín árnyalatok megfelelőiből akkor lesd meg ezen az oldalon 'Az árnyalatok gyártóktól független elnevezései' cimke alatt található ()-be tett neveket és másold be a 'color'-hoz
Nagyjából ennyi.Tippeket/ötleteket várunk
Kód Tippek
2010. november 11. 11:09
8 felhasználónak tetszik:
Riley,
Brigitte,
Erika120,
Wieber.,
adry1415,
badperfect,
ChanelGirl,
silenc
2010. november 11. 12:22
Ügyes vagy, köszönjük az információt, de szerintem mehetett volna ide: http://starity.hu/forum/topik/168179-oldallal-kapcsolatos-tudnivalok-tippek-otletek/
1 felhasználónak tetszik:
bambii
2010. november 11. 12:25
Idézet (Juanita @ 2010.11.11. 12:22)
Ügyes vagy, köszönjük az információt, de szerintem mehetett volna ide: http://starity.hu/forum/topik/168179-oldallal-kapcsolatos-tudnivalok-tippek-otletek/
Direkt szerettem volna egy külön fórumot neki,mert ahogy láttam sok problém van vele. És az 'oldallal kapcsolatos tudnivalókat' átnevezhettük volna erre Szóval,érted?
Amúgy köszönöm szépen,a dicséretett
2010. november 11. 12:50
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Én eléggé hülye vagyok BB kódok terén (a mostanimat is egy barátom csinálta) , de ebből a leírásból úgy ahogy kezdem valamennyie kapizsgálni, ezer + 1 köszönet részemről
bambii
2010. november 11. 12:53
Idézet (IWantToBeBarbie @ 2010.11.11. 12:50)
Én eléggé hülye vagyok BB kódok terén (a mostanimat is egy barátom csinálta) , de ebből a leírásból kezdem valamennyire kapizsgálni, úgyhogy ezer + 1 köszönet részemről
Örülök ,hogy tudtad használni.
Szivesen,alap dolog.
De,ha elronotatok valamit akkor ide is irhatjátok és akkor majd utána nézünk a hibáknak És ha van tippetek akkor jöhet az is
Riley
2011. június 23. 14:02
Végre egy értelmes topik
Már régóta tervezem ,hogy neki állok, de így tuti siker.
Már régóta tervezem ,hogy neki állok, de így tuti siker.
2012. július 15. 09:52
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Egy kicsit kihalt a topik, de sebaj. Alap BB kódokat fogok leírni, remélem hasznosak lesznek.
Félkövér
Dőlt
Aláhúzás
Áthúzás
Szín
Méret
Betűtípus (font)
Hivatkozás
Természetesen a BB kódokat lehet kombinálni is.
Nem megfelelő BB kód használat:
[center] FIGYELEM [center] - A lezáró szögletes zárójelnek tartalmaznia kell egy per jelet. ([/center])
Félkövér
[b]SZÖVEG[/b]
Dőlt
[i]SZÖVEG[/i]
Aláhúzás
[u]SZÖVEG[/u]
[s]SZÖVEG[/s]
Szín
[color=SZÍN NEVE vagy #KÓD]SZÖVEG[/color]
(Én ezt az oldalt ajánlom: http://absitomen.com/index.php?topic=331.0)
Méret
[size=n]SZÖVEG[/size]
(A 2-es az alapértelmezett. Az hogy mekkora legyen a szöveg az rád van bízva, mint ahogy az első hozzászólásban írták lehet hatalmas (11-) vagy egészen kicsi (1-10))
Betűtípus (font)
[font=Font]SZÖVEG[/font]
(Itt is csak a képzelőerőd szabhat határt, hogy milyen betűtípust szeretnél.)
Középre igazítás
[center]SZÖVEG[/center]
Hivatkozás
[url]http://starity.hu[/url]
[url=http://starity.hu]Sztárok.Tőled.Neked.[/url]
Idézet
Idézet
[quote]SZÖVEG[/quote]
Természetesen a BB kódokat lehet kombinálni is.
Nem megfelelő BB kód használat:
[center] FIGYELEM [center] - A lezáró szögletes zárójelnek tartalmaznia kell egy per jelet. ([/center])
2013. július 15. 14:00
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline |
Lenne nekem egy problémám.. az aláírásom betűtípusát nem tudom változtatni. Eddig volt egy, a BB kód is jó volt, de nem történt semmi változás. Megpróbáltam még néhány típust, de azok se váltak be. Mi lehet a probléma?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.