Starity

Mi Hiányzik? Mit Kéne Máshogyan? Mi Nem Tetszik?

4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2008. augusztus 16. 00:47 #61
White Bull
White Bull
Bull Skywalker
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 15531
Csatolások: 153208
Azonosító: 10
Idézet(Freeze @ 2008. August 16. - 00:16)
A gombok meg minden eddig is magyar volt. A regisztrációs felület szintén, tehát aki akar az tud fórumozni eztán is. wink.gif

Ohh, ezt nem is tudtam. De ha váltott lent nyelvet akkor azért alakult egy smásssss.

Idézet(szavy @ 2008. August 16. - 00:20)
de butus vagy  tongue.gif  hát õk majd megtanulnak magyarul  biggrin.gif

Jaa, mert az amerikai lánykák épp olyanok biggrin.gif, hogy magyarul tanulnak! rohog.gif
2008. augusztus 16. 00:51 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet(White Bull @ 2008. August 16. - 00:47)
Jaa, mert az amerikai lánykák épp olyanok biggrin.gif, hogy magyarul tanulnak!  rohog.gif

Igeeeen, szótárral és magántanárral a kezükben majd fórumoznak biggrin.gif _nevet.gif _nevet.gif
Egyébként tnyleg sz@r h le lesz törölve az angol...nem miattam, hanem barátnõm miatt...dehh ez van...
2008. szeptember 21. 19:30 #63
- törölt felhasználó -    
Freeze! De azért aki Adatlapot akar szerkeszteni, azért remélem tudja továbbra is szerkizni a sajátját?
2008. szeptember 21. 19:58 #64
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(Miss Barnes @ 2008. September 21. - 19:30)
Freeze! De azért aki Adatlapot akar szerkeszteni, azért remélem tudja továbbra is szerkizni a sajátját?
Szerintem Freeze kb. így fog reagálni: think.gif
Javaslom, próbáld magad érthetõbben kifejezni. biggrin.gif

Ja, és ez nem az a téma, mint amire gondoltál, hogy az. rohog.gif
2008. szeptember 21. 20:40 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet(Miss Barnes @ 2008. September 21. - 18:30)
szerkizni

LOL ... Kiss Ádám jutott eszembe / azt nem ídézném /... lelki furkám is lett gyorsan. _nevet.gif
2009. június 29. 13:12 #66
agnes
agnes
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
Kedves Freeze!

Mint ahogyan a topic cime is megadja, szeretnek javaslatot tenni, amit szeretnem, h megvalosulna, mert engem nagyon zavar. Lehet ezt mar emlitette valaki, de en akkor most ujra felvetnem a problemat es jo lenne ra egy megoldas. Szoval akkor mondanam a lenyeget:

Nekem az nem tetszik, h pl a Photoshoot resznel, h egy sztarnak nezem a kepsorozatait, akkor sok egyforma sutot talalok, tehat esetleg hianyos cimmel, de azonos sutbol valo kepek vannak, de lehet, h ezek mas meretuek, de vegulis a szarmazas egy.
Sokszor latom, h "bocsi, ha mar volt, de nem birtam atnezni az egeszet"...stb.
De ez sehogyan nem jo, h ugyanaz a sut megvan 3 topikban is.
Azt tamogatnam ha ezeket (minden sztarnal) at lennenek nezve es ezeket ossze lehetne vonni, h ne lenne akkora kavarodas.
Mondanak is erre egy megoldast, h nem vagyok ezzel tolakodo:

Venned az ugymondd "aktiv" tagokat, akikre barmikor szamithatsz, h tobbszor is itt vanak a forumon, es akkor mondjuk nevsor szerint venned a celebeket es mindenkire raosztanal kb 10 sztart (v ha kell tobbet), h alljon neki es nezze at "azokat" a hiressegeket, h lenne-e a kepeik kozott osszevonhato topic es azt kulon valahol, persze rendszerezve nem osszevissza jelentene a modiknak, h mit kene/lehetne osszevoni.
Ez igy azert lenne jo, mert akkor nektek, modiknak, nem lenne akkora munka, h az osszes sztart ti neznetek at, igy megoszlna a munka, es meg sikerulhetne is.

Remelem erteheto amit mondok, es varom a visszajelzest. smileeee.gif unsure.gif
udv.
2009. június 29. 13:27 #67
- törölt felhasználó -    
Idézet(agnes @ 2009. June 29. - 13:12)
Kedves Freeze!

Mint ahogyan a topic cime is megadja, szeretnek javaslatot tenni, amit szeretnem, h megvalosulna, mert engem nagyon zavar. Lehet ezt mar emlitette valaki, de en akkor most ujra felvetnem a problemat es jo lenne ra egy megoldas. Szoval akkor mondanam a lenyeget:

Nekem az nem tetszik, h pl  a Photoshoot resznel, h egy sztarnak nezem a kepsorozatait, akkor sok egyforma sutot talalok, tehat esetleg hianyos cimmel, de azonos sutbol valo kepek vannak, de lehet, h ezek mas meretuek, de vegulis a szarmazas egy.
Sokszor latom, h "bocsi, ha mar volt, de nem birtam atnezni az egeszet"...stb.
De ez sehogyan nem jo, h ugyanaz a sut megvan 3 topikban is.
Azt tamogatnam ha ezeket (minden sztarnal) at lennenek nezve es ezeket ossze lehetne vonni, h ne lenne akkora kavarodas.
Mondanak is erre egy megoldast, h nem vagyok ezzel tolakodo:

Venned az ugymondd "aktiv" tagokat, akikre barmikor szamithatsz, h tobbszor is itt vanak a forumon, es akkor mondjuk nevsor szerint venned a celebeket es mindenkire raosztanal kb 10 sztart (v ha kell tobbet), h alljon neki es nezze at "azokat" a hiressegeket, h lenne-e a kepeik kozott osszevonhato topic es azt kulon valahol, persze rendszerezve nem osszevissza jelentene a modiknak, h mit kene/lehetne osszevoni.
Ez igy azert lenne jo, mert akkor nektek, modiknak, nem lenne akkora munka, h az osszes sztart ti neznetek at, igy megoszlna a munka, es meg sikerulhetne is.

Remelem erteheto amit mondok, es varom a visszajelzest. smileeee.gif  unsure.gif
udv.

Eddig is a tagok nézték át, arra van a mod topik, ott írjuk hogy mit kellene összevonni/törölni/csatolni stb...
De ha téged ez ennyire zavar, akkor írhatsz akár te is abba a topikba, hogy vonják össze. cool.gif
2009. június 29. 13:32 #68
agnes
agnes
Hozzászólás: 662
Csatolások: 481
Azonosító: 58638
Idézet(Cynthia @ 2009. June 29. - 13:27)
Eddig is a tagok nézték át, arra van a mod topik, ott írjuk hogy mit kellene összevonni/törölni/csatolni stb...
De ha téged ez ennyire zavar, akkor írhatsz akár te is abba a topikba, hogy vonják össze. cool.gif

igen, tudom, h miert van a mod topic, csakhogy ezt egy kicsit rendszerezni kene, mert meg igy is van "hiba" szazaval (merthogy inkabb csak a friss postokkal foglalkoznak), es van olyan sztar, akire ilyen szempontbol ra se neznek a forumozok, vagyis lenne mit tenni eleg.
2009. június 29. 13:37 #69
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
én is javasoltam már, hogy tartsunk egy repost napot.. "mindenki" elvállalna 5-6 sztárt, és hamar meglenne az..
de úgylátom sok hsz törölve lett ebbõl a topikból, és lehet, hogy ezek is lesznek.. dry.gif
2009. június 29. 13:39 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet(agnes @ 2009. June 29. - 13:32)
igen, tudom, h miert van a mod topic, csakhogy ezt egy kicsit rendszerezni kene, mert meg igy is van "hiba" szazaval (merthogy inkabb csak a friss postokkal foglalkoznak), es van olyan sztar, akire ilyen szempontbol ra se neznek a forumozok, vagyis lenne mit tenni eleg.

Szerintem ez alap nem Freeze dolga, hogy átnyálazzon mindent, de szerintem senkitõl sem várhatod ezt el.
Ha valamit találsz, hogy hibás, akkor beírod a modtopikba, hogy mit kéne vele csinálni, és megcsinálják. De ha téged annyira zavarnak ezek a "hibák" akkor elkezdheted te is megnézegetni a sztárokhoz csatolt topikokat. wink.gif
2009. június 29. 13:55 #71
Raymond
Raymond
Kristen Bell Addict
Hozzászólás: 3464
Csatolások: 13704
Azonosító: 12203
Idézet(zilinda @ 2009. June 29. - 12:37)
de úgylátom sok hsz törölve lett ebbõl a topikból, és lehet, hogy ezek is lesznek.. dry.gif
Ez nem az a téma, mint amire gondolsz. biggrin.gif
Nézd meg az elsõ oldalt, meg hogy milyen szekcióban (off) nyílt. wink.gif
2009. június 29. 14:05 #72
zilinda
zilinda
Starity realist

StátuszI will give to you the love you seek and more... (8)
Hozzászólás: 3966
Csatolások: 22042
Azonosító: 48314
Idézet(Raymond @ 2009. June 29. - 12:55)
Ez nem az a téma, mint amire gondolsz.  biggrin.gif
Nézd meg az elsõ oldalt, meg hogy milyen szekcióban (off) nyílt.  wink.gif

jolvan, nem láttam a leírást, hogy "kicsit másképp", és nem is olvastam vissza..na blush.gif
meg nem tudtam, hogy két ilyen topik van.. na de mindegy is smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!