Kedves Freeze!
Mint ahogyan a topic cime is megadja, szeretnek javaslatot tenni, amit szeretnem, h megvalosulna, mert engem nagyon zavar. Lehet ezt mar emlitette valaki, de en akkor most ujra felvetnem a problemat es jo lenne ra egy megoldas. Szoval akkor mondanam a lenyeget:
Nekem az nem tetszik, h pl a Photoshoot resznel, h egy sztarnak nezem a kepsorozatait, akkor sok egyforma sutot talalok, tehat esetleg hianyos cimmel, de azonos sutbol valo kepek vannak, de lehet, h ezek mas meretuek, de vegulis a szarmazas egy.
Sokszor latom, h "bocsi, ha mar volt, de nem birtam atnezni az egeszet"...stb.
De ez sehogyan nem jo, h ugyanaz a sut megvan 3 topikban is.
Azt tamogatnam ha ezeket (minden sztarnal) at lennenek nezve es ezeket ossze lehetne vonni, h ne lenne akkora kavarodas.
Mondanak is erre egy megoldast, h nem vagyok ezzel tolakodo:
Venned az ugymondd "aktiv" tagokat, akikre barmikor szamithatsz, h tobbszor is itt vanak a forumon, es akkor mondjuk nevsor szerint venned a celebeket es mindenkire raosztanal kb 10 sztart (v ha kell tobbet), h alljon neki es nezze at "azokat" a hiressegeket, h lenne-e a kepeik kozott osszevonhato topic es azt kulon valahol, persze rendszerezve nem osszevissza jelentene a modiknak, h mit kene/lehetne osszevoni.
Ez igy azert lenne jo, mert akkor nektek, modiknak, nem lenne akkora munka, h az osszes sztart ti neznetek at, igy megoszlna a munka, es meg sikerulhetne is.
Remelem erteheto amit mondok, es varom a visszajelzest.
udv.