Oliver & James Phelps - World Premiere of Harry Potter and The Deathly Hallows - November 11th 2010
2010. november 12. 16:32
Mindjárt behalok
Köszi a képekért. Tegnap nem tudtam eldönteni hogy most milyen színű ruha van rajtuk, hol szürkének tűnt, hol ilyen barnásnak, a kamerák fénye miatt
Milyen cukipofák és édesek. Ész megáll. Olyan helyes gyerekek
Köszi a képekért. Tegnap nem tudtam eldönteni hogy most milyen színű ruha van rajtuk, hol szürkének tűnt, hol ilyen barnásnak, a kamerák fénye miatt
Milyen cukipofák és édesek. Ész megáll. Olyan helyes gyerekek
2010. november 12. 17:43
Idézet (RoseAnn @ 2010.11.12. 17:40)
+3 a további nyálcsorgatásért! : )
Jamesnek érdekes mosolya van Mintha egy bohóc lenne vagy fiú porcelán baba. Nem tudom miért
2010. november 12. 17:52
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.12. 17:43)
Jamesnek érdekes mosolya van Mintha egy bohóc lenne vagy fiú porcelán baba. Nem tudom miért
Bevallom nem tudom melyik-melyik, mert még sosem figyeltem meg... A lényeg az volt, h mindketten jól néznek ki... : )
2010. november 12. 17:56
Idézet (RoseAnn @ 2010.11.12. 17:52)
Bevallom nem tudom melyik-melyik, mert még sosem figyeltem meg... A lényeg az volt, h mindketten jól néznek ki... : )
Te sem tudod megkülönböztetni?
Én Phelpsizmista vagyok, becsukott szemmel is meg tudom őket különböztetni.
A halványkék nyakkendős Oliver, a sötétkék nyakkendős pedig James
2010. november 12. 18:00
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.12. 17:56)
Te sem tudod megkülönböztetni?
Most, h elmondtad tényleg... mármint a profilképeikkel összehasonlítva!
Nekem volt egy olyan oszttársam akikkel ugyan ez volt... Amíg nem ismertem őket, nem nagyon tudtam melyik-melyik, de aztán megismertem őket... Ég és föl van köztük... Lehet, h Phelps-ék közt is... : )
2010. november 12. 18:10
Idézet (RoseAnn @ 2010.11.12. 18:00)
Most, h elmondtad tényleg... mármint a profilképeikkel összehasonlítva!
Nekem volt egy olyan oszttársam akikkel ugyan ez volt... Amíg nem ismertem őket, nem nagyon tudtam melyik-melyik, de aztán megismertem őket... Ég és föl van köztük... Lehet, h Phelps-ék közt is... : )
Ég és föld közöttük a különbség. Kedvenc kaja, foci csapat, színész, szín, film stb ..
Én onnan jegyeztem meg melyik melyik hogy Jamesnek kerekebb a pofija és a szemei is kisebbek, mint Oliveré.
Van más szempont is, mintpéldául Oliver nyakán van szemölcs, Jamesén nincs, de ez nem mindig jön be, mert ha kabát van rajtuk nem lehet megmondani. Nekem megy, de erre nem lehet alapozni.
Az a sajnálatos helyzet hogy a karórájuk alapján is felismerem őket. Oliver gyakran visel sárga karórát, James kéket, és ilyen elomosódott twitter képeken, vagy amin nem látszódnak a fejek rendesen, karórákat lesek és abból is meg tudom mondani melyik melyik
2010. december 30. 16:10
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Találtam még pár képet
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2010. december 30. 17:25
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline |
köszönöm a képeket,és köszönöm kateblock-nak hogy felvilágosított.Én sem tudtam megkülönböztetni őket eddig
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.