Duffy előbb a Well, Well, Well dallal sokkolt, most az Endlessly című szerzeményt is bemutatja nekünk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Duffy új dalal hódít
2010. november 12. 17:58
2010. november 12. 19:11
érdekes, a múltkor még mindenki ezt mondta; "ez nem jó, mert vastag a lába!" vagy hogy "nyávogós hangja van!"..... azért kemény... én eddig is imádtam *.*
2010. november 12. 19:28
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
milyen gyönyörű a képen. és milyen jó szám.
2010. november 12. 19:47
justbreatheúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.09. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 138364 offline |
ez a haang c: lájk
2010. november 12. 20:01
soma10Megszállott Selena, Troian, illetve Orphan Black-fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.12.20. Hozzászólás: 1075 Csatolások: 4734 Azonosító: 2282 offline |
Duffy egy igazán kellemes jelenség az angol pop piacon. Egyedi hangja, ha valakinek bejön, akkor magasztalja, ha frászt kap a hangjától, aki mindennek elmondja. Egy biztos, hogy minőségi pop zenét hoz össze mindig!
Én imádom mind a hangját, mind magát Duffyt, aki a sikereitől sem szállt és maradt egy nagyon szerethető személy.
Erősen gondolkodom, h szokás szerint olcsóbban megrendeljem-e Angliából az új lemezét!
Én imádom mind a hangját, mind magát Duffyt, aki a sikereitől sem szállt és maradt egy nagyon szerethető személy.
Erősen gondolkodom, h szokás szerint olcsóbban megrendeljem-e Angliából az új lemezét!
2010. november 12. 21:07
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
A Well 3x nekem nem tetszett...Ez viszont jó, csak a csaj hangját nem nagyon birom, de viszont tehetséges.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.