én a Megások közül senki sem szurkolok kimondottan, de nézem, és sajnáltam őt is
viszont még fiatal, és ha jól kihasználja az adottságait a tehetségét, és jókor lesz jó helyen, lehet még belőle valami! )
Szeleczki Dávid esett ki a Megasztárból
2010. november 13. 09:50
enciúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 56 Csatolások: 2 Azonosító: 127972 offline |
ő volt az egyik kedvencem és tegnap övé volt az egyik legjobb előadás Yvettenek kellett volna kiesni csak hát a zsűri nagyon szereti őt de azért figyelembe kéne venni azt is, hogy Yvette minden adáskor az utolsó helyeken áll-.-
2010. november 13. 09:50
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Idézet (audrey @ 2010.11.13. 09:09)
Várható volt hogy ő esik ki. Tegnap nagyon rossz volt, de hallatszott a hangján hogy beteg.
Egyébként lehet hogy Yvette tehetséges, de én tudom hogy miért nem szavaznak rá az emberek. Egyszerűen annyira unszimpatikus személyiség. Nagyon megjátssza magát. Meg ezt is hogy Ádámmal van az egész ország világnak kikürtöli (pedig még azt mondta hogy csak "ismerkednek")
Ezek mellett azt a stylistot aki Yvette-t öltözteti, ki kellene rúgni! Normális ember egy 16 éves lányt nem öltöztet fel így, nem sminkelik ki így, nem ilyen hajat csinálnak neki (hozzáteszem, normális ember ilyen szerelést NEM VESZ FEL) Szóval Yvette egyszerűen katasztrofálisan nézett ki. És én annyira nem volt elájulva a produkciótól. Azért Janicsák Veca az X-Faktorban jobban énekelte...
Egyébként lehet hogy Yvette tehetséges, de én tudom hogy miért nem szavaznak rá az emberek. Egyszerűen annyira unszimpatikus személyiség. Nagyon megjátssza magát. Meg ezt is hogy Ádámmal van az egész ország világnak kikürtöli (pedig még azt mondta hogy csak "ismerkednek")
Ezek mellett azt a stylistot aki Yvette-t öltözteti, ki kellene rúgni! Normális ember egy 16 éves lányt nem öltöztet fel így, nem sminkelik ki így, nem ilyen hajat csinálnak neki (hozzáteszem, normális ember ilyen szerelést NEM VESZ FEL) Szóval Yvette egyszerűen katasztrofálisan nézett ki. És én annyira nem volt elájulva a produkciótól. Azért Janicsák Veca az X-Faktorban jobban énekelte...
Szerintem az X-Faktor az teljesen más, nem kéne mindig a megásokat hozzájuk hasonlítani.
A stylistot sem kellene kirúgni, mert a színpad és a hétköznapi élet teljesen más, nyilván nem így öltözik ha elugrik valamiért a boltba vagy stb.
És miért ne kürtölhetné szét a hírt? Ha egyszer szeretik egymást könyörgöm...
2010. november 13. 09:55
agivagyokgossip girl maniac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 1581 Csatolások: 705 Azonosító: 108674 offline |
Hú... én nem néztem végig,de azér sajnálom hogy kiesett.. szerintem ő volt az egyik legjobb.A tegnapi előadsa is tetszett,nem tudom mi volt vele a probléma... csak kár hog beteg volt.De azt megértem hogy a zsűri Yvette-t választotta.
Tényleg sajnálom.
Tényleg sajnálom.
2010. november 13. 09:57
jajj ponnt gondoltam is, hogy tuti ő fog kiesni, mert beteg volt, meg utolsóként is.. de sajnos elaludtam vagyis már nemvolt kedvem nézni a tv.t és ponnt akkor mentem aludni mikor Dávid jött volna, ő énekelt volna :-) azért sajnálom mert jóhangja van :-)
2010. november 13. 10:07
Én sajnálom hogy kiesett
Nekem mindegyik produkciója nagyon tetszett
És arról meg nem tehetett hogy beteg lett. Remélem a közeljövőben még fogunk hallani felőle . Egyébként mostmár a Megasztárba csak tehetséges versenyzők vannak, akiket a nézők megkedveltek,és akárki is esik mostmár ki az nagyon-nagyon tehetséges
Nekem mindegyik produkciója nagyon tetszett
És arról meg nem tehetett hogy beteg lett. Remélem a közeljövőben még fogunk hallani felőle . Egyébként mostmár a Megasztárba csak tehetséges versenyzők vannak, akiket a nézők megkedveltek,és akárki is esik mostmár ki az nagyon-nagyon tehetséges
2010. november 13. 10:10
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline |
Jó hangja van a srácnak,de most már olyan kicsi néha a versenyzők között a különbség hogy csak pici dolgokon múlik.De az biztos hogy a döntőig nem jutott volna el.Annyira nem énekel jól mint A és B és C(direkt nem írtam nevet)
2010. november 13. 10:18
krisztike0001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 124886 offline |
nah jó van hát igen yvettet kellett megint megmenteni Dávid sokkal jobbbbbbbbbbbbbbb
2010. november 13. 10:30
Szerintem Yvettet kellett volna kiejteni!D
vid 1000x tehetségesebb!
vid 1000x tehetségesebb!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.