Szeleczki Dávid esett ki a Megasztárból
2010. november 13. 20:44
Szeretem Dávidot, már az előző kommentemből is látszik, DE!
Nem neki volt azért a legjobb hangja a megában. És felhívnám a figyelmet, hogy a nagy többség nem a hangot nézi, hanem pofára megy. De emberek: ez egy énekverseny. Ahol az számít, ki hogy énekel, nem az, hogy kit mennyire szeretek és kit mennyire nem. Yvette pedig nem azért jutott tovább, mert ő a zsűri kedvence, hanem azért, mert énekileg jobb Dávidnál. Például nem szeretem Melindát, de szinte biztos vagyok benne, hogy ő lesz a Megasztár, mert neki van ott a legjobb hangja és nagyon sokan szavaznak rá. Meg ez a "sztáralkat" dolog. Giorgio nem egy "sztáralkat", ahogy mondjátok, de Dávid az, hiába énekel Giorgio sokkal jobban. Szerintem akinek ilyen színpadi kisugárzása van az igenis sztáralkat, akkor is ha nem jóképű.
És szerintem igenis a két leggyengébb énekes jelenleg a Megasztárban Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András, akkor is ha szeretem őket vagy sem.
Nekem ez a véleményem
Nem neki volt azért a legjobb hangja a megában. És felhívnám a figyelmet, hogy a nagy többség nem a hangot nézi, hanem pofára megy. De emberek: ez egy énekverseny. Ahol az számít, ki hogy énekel, nem az, hogy kit mennyire szeretek és kit mennyire nem. Yvette pedig nem azért jutott tovább, mert ő a zsűri kedvence, hanem azért, mert énekileg jobb Dávidnál. Például nem szeretem Melindát, de szinte biztos vagyok benne, hogy ő lesz a Megasztár, mert neki van ott a legjobb hangja és nagyon sokan szavaznak rá. Meg ez a "sztáralkat" dolog. Giorgio nem egy "sztáralkat", ahogy mondjátok, de Dávid az, hiába énekel Giorgio sokkal jobban. Szerintem akinek ilyen színpadi kisugárzása van az igenis sztáralkat, akkor is ha nem jóképű.
És szerintem igenis a két leggyengébb énekes jelenleg a Megasztárban Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András, akkor is ha szeretem őket vagy sem.
Nekem ez a véleményem
2010. november 13. 20:51
Bullet_Fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.27. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 135337 offline |
Megérdemelte hogy kiesett...Egy nagy nulla volt, eddig is csak azért maradt bennt mert pár tinilány szerint jó pasi volt és szavaztak rá( amugy meg nem valami nagy szám)
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 14. 09:19
NE, CSAK EZT NE! már nincs senki bent a kedvenceim közül! Először Anna, aztán Bence, és most Dávid! Ne, csak ezt ne
2010. november 14. 15:56
sajnálom hogy kieset jó hangja van.a kedvenceim közé tartozott
2010. november 14. 18:43
Micy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 124885 offline |
Kár hogy kiesett.. már csak 1 kedvencem van bent Ő nem érdemelte meg, úgy mint Patai Anna, mert egy 11 éves kislánynak nem a színpadon a helye, de egy ilyen helyes és jó hangú fiúnak..
2010. november 15. 19:23
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
sajnálom. inkább Melinda esett volna ki De legalább így talán hamarabb elkezdheti az énekesi pályáját
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.