Starity

Kiesett a Non Stop az X-Faktorból

15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 14. 12:16 #181
- törölt felhasználó -    
Idézet (BeWhisper @ 2010.11.14. 12:12)

Nikolasnak tényleg van hangja..de annyira egysíkú és unalmas hogy az már fáj..minden dal amit előad ugyanolyan..ahogy vmelyik mentor mondta..

Ezt nem Geszti mondta? De egyetértek vele/veled. rolleyes.gif
2010. november 14. 12:20 #182
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
én úgy ki voltam borulva.ideje lenne valamelyik kevésbé tehetségesnek haza mennie, és nem valamelyik legjobbnak!:S

persze gratulálok a továbbjutónak Nikolasnak! Ő egy zseni, mi a túrót keresett ott párbajozni nem értem:O
2010. november 14. 12:24 #183
- törölt felhasználó -    
pisti25:
Ezt nagyon rosszul látod. Nem vagyok féltékeny Vecára, nem is leszek soha az, és ha te csak ezt tudod hajtogatni, hát gratulálok! A hangja meg hiába van meg, hogy ha az állításod szerint lévő X ami elvileg van benne, az igazán irritáló. Az X-nek nem a JÓ HANGNAK kell lennie, te félkegyelmű, hanem a bizonyos SZIKRÁNAK és az véleményem szerint nem hogy HIÁNYOS, sose nem is LESZ! wink.gif
2010. november 14. 12:27 #184
- törölt felhasználó -    
én örülök hogy ők mentek mert az x-faktorban a TEHETSÉG és a HANG számít nem pedig h ki milyen vicces.persze jók voltak meg minden de van náluk jobb is és be kell vallani Nikolas sokkal jobb volt smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Kelsey, Butterfly
2010. november 14. 12:35 #185
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Magyarország szégyene lenne, ha egy olyan "énekes", mint Király L. Norbi nyerné meg az X-Factort. Emberek! Vegyük már észre, hogy ez az ember mindent csinál, csak nem énekel...

A Non Stoppal kapcsolatban még annyit mondanék, hogy messze nem ők voltak a legrosszabbak, feljebb ki is fejtettem, hogy szerintem ki nem odavaló. A szomorú pedig az, hogy egy olyan csodálatos előadó, mint Nikolas, és egy olyan nagyszerű csapat, mint a Non Stop párbajozott. Mi lett volna, ha a Non Stop továbbjut, és Király L. Norbi párbajozik Nikolassal? Én elárulom nektek: Norbi úgy repült volna ki az X-Factorból, hogy csak Kaposváron esett volna le. Egyébként meg hogyha ő nyerné meg az X-Factort és az angol X-Factorosok meglátnák a nyertes "produkcióját", akkor hasukat fogva röhögnék ki egész Magyarországot, hogy a sok tehetséges ember közül ez a szerencsétlen nyerte meg. Ezekután gondolom Simon Cowell 2x is meggondolná, hogy csinál-e még X-Factort Magyarországon...

Szóval ez lenne az én véleményem. Ajánlom minden Norbika rajongónak, hogy nézzék meg az angol X-Factorosok előadásait, és máskor jól gondolják át, hogy kire szavaznak. dry.gif
43 felhasználónak tetszik: Kelsey, Grace Benning, Butterfly, Bessie, Sweet Dreams, agivagyok, Smiley., Brig33, bertmccracken, BritneyVivi, Lily02, bláámi_, TVDfan_, Rose159, Beba13, Nikaaa, katiegirl15, tinkerbell798, bellsiam, Lady Suzy, Twilight6, niczy, nagyzsani99, tothbianka, vikike1212, bibicsibi, Debby.R, jbenson, picilány., Cierdurus, Vy98, ivonn a demi fan, Brigikeee, Em31, Dancsy, Anett vok, Netti01, LULUPeas, Gisele, Dolly-Lolly, Halál lánya, Lottííí, Cruella
2010. november 14. 12:36 #186
csengike
csengike
Hozzászólás: 703
Csatolások: 1
Azonosító: 123258
Nagyon sajnalom,hogy ok mentek haza:((sad.gif(sad.gif( nagyon meglepett,hogy Nikolas es a Non Stop kellet parbajozzon....szerintem Dorka kellet volna kiessen...elment a hangja,sokkal jobban megerdemelte volna a kiesest mint a Non Stop:((sad.gif(
2010. november 14. 12:40 #187
the__domo
the__domo
Hozzászólás: 920
Csatolások: 1
Azonosító: 134922
Zsüdi - itt az igazság!
6 felhasználónak tetszik: Zsüdi, bláámi_, TVDfan_, vikike1212, Cierdurus, Twilight6
2010. november 14. 12:45 #188
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.14. 12:35)
Egyébként meg hogyha ő nyerné meg az X-Factort és az angol X-Factorosok meglátnák a nyertes "produkcióját", akkor hasukat fogva röhögnék ki egész Magyarországot, hogy a sok tehetséges ember közül ez a szerencsétlen nyerte meg. Ezekután gondolom Simon Cowell 2x is meggondolná, hogy csinál-e még X-Factort Magyarországon... 

Szerintem pedig Simont rohadtul nem érdekelné milyen a nyertes produkciója. Minnél több országban van X-Faktor, annál híresebb lesz és több megy a bankszámlájára. Nem csak Mo-n olyan az X-Faktor amilyen, máshol sem jobb. A sok szavazó dönt úgyis, tehetség ide vagy oda, mindenki a kedvencére szavaz amiből az kerül ki nyertesen akinek a legtöbb rajongója van.
5 felhasználónak tetszik: Fuller, CashCandy, katiegirl15, Debby.R, Dolly-Lolly
2010. november 14. 12:51 #189
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350
sajnálom hogy kiestek,mert nagyon jók voltak,de Nicolas náluk is jobb,szerintem azért még nagy karrier áll előttük,mert nagyon jók
1 felhasználónak tetszik: Debby.R
2010. november 14. 12:53 #190
- törölt felhasználó -    
Zsüdi - egyetértek azzal h Király L.-t senkinek sem kell komolyan vennie, tényleg kiesett volna ha ő prábajozott volna Nikolasszal az tuti!
2 felhasználónak tetszik: Zsüdi, Debby.R
2010. november 14. 12:55 #191
pisti25
pisti25
új tag
Hozzászólás: 21
Csatolások: 0
Azonosító: 57242
Hála istennek nem sokan vagytok az állításoddal!Hajrá Veca!
2010. november 14. 12:56 #192
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.14. 12:35)
Magyarország szégyene lenne, ha egy olyan "énekes", mint Király L. Norbi nyerné meg az X-Factort. Emberek! Vegyük már észre, hogy ez az ember mindent csinál, csak nem énekel... 
A Non Stoppal kapcsolatban még annyit mondanék, hogy messze nem ők voltak a legrosszabbak, feljebb ki is fejtettem, hogy szerintem ki nem odavaló. A szomorú pedig az, hogy egy olyan csodálatos előadó, mint Nikolas, és egy olyan nagyszerű csapat, mint a Non Stop párbajozott. Mi lett volna, ha a Non Stop továbbjut, és Király L. Norbi párbajozik Nikolassal? Én elárulom nektek: Norbi úgy repült volna ki az X-Factorból, hogy csak Kaposváron esett volna le. Egyébként meg hogyha ő nyerné meg az X-Factort és az angol X-Factorosok meglátnák a nyertes "produkcióját", akkor hasukat fogva röhögnék ki egész Magyarországot, hogy a sok tehetséges ember közül ez a szerencsétlen nyerte meg. Ezekután gondolom Simon Cowell 2x is meggondolná, hogy csinál-e még X-Factort Magyarországon... 
Szóval ez lenne az én véleményem. Ajánlom minden Norbika rajongónak, hogy nézzék meg az angol X-Factorosok előadásait, és máskor jól gondolják át, hogy kire szavaznak.  dry.gif

ez így nagyon egész volt, egyetértek veled:)
2010. november 14. 13:00 #193
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Idézet (Picúr @ 2010.11.14. 11:22)
Nagyon sajnálom őket,de azt sem szerettem volna ha Nikolas esik ki sad.gif ez elég necces helyzet. De gondoljatok bele hogyha Norbi és Nikolas párbajozott volna akkor szegény Ildikónak dönteni kellett volna sad.gif :/

Hát mindent csinálok csak épp sajnálni nem fogom 'szegény Ildikó'-t, rosszul vagyok tőle...amit ott leprodukál, igazából az mentette meg az estémet és a hetemet, hogy nem Norbi maradt, de csak azért, hogy ne kelljen végignéznem egy 10 perces hisztisorozatot Ilditől...

persze Norbi meg Tomi már végre való volna párbajozni...aztán Tomi menne, utána meg Norbi...

anélkül mondom, hogy utálnék bárkit is, MNDENKIT szeretek.
2 felhasználónak tetszik: Zsüdi, Dolly-Lolly
2010. november 14. 13:06 #194
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1806
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
hát a tehetségkutatónak ez a lényege...nagyon hiányozni fognak! annyira lelkesek voltak hogy bejutottak de talán nem énekesi tehetségkutatóba kelett volna jelentkezni hanem mondjuk a csillagszületikre. tudtam hogy ki fognak valamikor esni de nem számítottam rá hogy most! nagy szívfájdalommal tudok csak arra gondolni hogy nem látom többet őket szombat esténként a tv-ben..... sad.gif hiányozni fognak!!
2010. november 14. 13:17 #195
Andyka98
Andyka98

StátuszBuli van ♥♥
Hozzászólás: 667
Csatolások: 5
Azonosító: 130361
én bírtam őket.De Nikolast jobban!!Amúgy én ebben az egész szituban Malek Mikit sajnálom a legjobban!!
2010. november 14. 13:29 #196
Zsüdi
Zsüdi

StátuszBeYoutiful
Hozzászólás: 5217
Csatolások: 231
Azonosító: 124795
Idézet (kateblock @ 2010.11.14. 12:45)
Szerintem pedig Simont rohadtul nem érdekelné milyen a nyertes produkciója. Minnél több országban van X-Faktor, annál híresebb lesz és több megy a bankszámlájára. Nem csak Mo-n olyan az X-Faktor amilyen, máshol sem jobb. A sok szavazó dönt úgyis, tehetség ide vagy oda, mindenki a kedvencére szavaz amiből az kerül ki nyertesen akinek a legtöbb rajongója van.

Akár érdekelné őket, akár nem, akkor is szégyen volna Magyarországra nézve, ha Norbi nyerné meg. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Dolly-Lolly
2010. november 14. 13:36 #197
bellsiam
bellsiam
Queen
Hozzászólás: 3245
Csatolások: 30
Azonosító: 132790
Zsüdi minden egyes szavával egyetértek. A leggyengébb szerintem Norbi, és Dorka. Könyörgöm, azért, mert olyan szimpatikus és kedves, a HANGJA ELMENT!
1 felhasználónak tetszik: Zsüdi
2010. november 14. 13:37 #198
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.14. 13:29)
Akár érdekelné őket, akár nem, akkor is szégyen volna Magyarországra nézve, ha Norbi nyerné meg.  mellow.gif

Miért is? Személyszerint úgy gondolom hogy nem ő fog nyerni, mert vannak nála tehetségesebbek/népszerűbbek a műsorban de pontosan miért is lenne égő ha Norbi nyerne? Itt már rég nem arról van szó hogy kiben mennyi tehetség lakozik. Norbit a sok szavazó mentette meg és a közeljövőben ugyanez elfőrdulhat, megint. Ha erre megy ki a játék, akkor nem mindegy ki nyer? Ha nem a tehetséget nézik az ember (pedig nem) akkor elképzelhető hogy nem Kati vagy Csaba fog nyerni. Szerintem nekik van a legjobb hangjuk, de ha nem ők nyernek, a 2 legtehetségesebb, akkor nem mindegy hogy az nyer akinek kevésbé van jó hangja, de érdekes és stílusos vagy akinek jó hangja van de unalmas előadása van? Itt mindenkikőb sztár lesz. Ha a Summer Sisters is CD-t csinál akkor itt akárkiből lehet sztár, nem? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: CashCandy, Dolly-Lolly
2010. november 14. 13:42 #199
bellsiam
bellsiam
Queen
Hozzászólás: 3245
Csatolások: 30
Azonosító: 132790
Valamilyen szinten egyetértek kateblock, de ha Norbi nyerne, szerintem is (még mindig) szégyen lenne. Ő egy szórakoztató ember, nem pedig énekes. A legutóbbi dalát rossz volt hallgatni szerintem.
4 felhasználónak tetszik: cassy*, Butterfly, rheuska, Dolly-Lolly
2010. november 14. 13:42 #200
Borbély Miranda
Borbély Miranda
Walking Dead is my drug™

Státusz"Look at me now I was a virgin.Look at me now grew up to be a whore. "- MM
Hozzászólás: 3724
Csatolások: 403
Azonosító: 123509
Nem nagyon sajnálom
15 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok