Kiesett a Non Stop az X-Faktorból
2010. november 15. 18:54
plillasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.07. Hozzászólás: 353 Csatolások: 4 Azonosító: 130794 offline |
már nem azért de ha a Non Stop és Nikolas között kellet volna választani akk én Nikolast szavaztam volna ki....a Non Stop nagyon jó volt legalábbis nekem tetszett az előadásuk!! (L)
2010. november 15. 19:32
hagi07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 126614 offline |
igen, keresztes ildikó túlzásba viszi... a mentorok szinte meg se mondhatják a véleményüket, mert az ildikó elkezd hisztizni...
egyébként mostmár mindenki jóó mindenki maradjooon
egyébként mostmár mindenki jóó mindenki maradjooon
2010. november 16. 15:34
És igen, bejött a tippem, Miki ki akarja őket vinni Amerikába, ezt olvastam ma. Ha akarják, persze csak akkor.
2010. november 17. 18:29
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
hát sajnálom jók voltak
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
2010. november 17. 20:59
leogavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.06. Hozzászólás: 120 Csatolások: 11 Azonosító: 36399 offline |
Dorkának és Norbinak kellett volna párbajoznia! nagyon sajnálom a NON STOP-ot!!!! és remélem tényleg hallunk még róluk!!!
Minimanó94
2010. november 18. 17:41
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline |
WE LOVE
2010. november 18. 17:41
katicabogár.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 137288 offline |
non stop IMÁDOM
2010. november 20. 21:27
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline |
Imádom őket, nagyon sajnálom, hogy pont ők estek ki... T.T Bár már megszoktam az X-Faktor igazságtalanságát. Nikolasnak kellett volna kiesnie. A legtöbb, aki bent maradt, csomó tehetségtelen ember, úgyhogy azt sem tudom mit keresnek ott, chh...
kateblock
2010. december 05. 16:04
Kár, hogy kiestek, de végül is ők voltak szerintem a leggyengébb láncszemek. :S
2010. december 05. 19:50
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Nekem ők voltak a kedvenceim, de Nikolasért is megszakadt volna a szívem, nem nekik kellett volna párbajozniuk, szerintem. Olyan jó lett volna, ha a srácok nyerik meg Én aznap kétszer is szavaztam, nem tudom, de megéreztem, hogy baj van és szavazni kell!!! (hát nem jött össze... kiestek)
2010. december 06. 15:22
Nagyon sajnáltam mikor kiestek,imádtam amit csináltak.
Viszont úgy érzem,hogy nem nekik kellett volna kiesniük. Egyáltalán nem is kellett volna párbajozni sem nekik,sem pedig Nikolasnak.
Viszont úgy érzem,hogy nem nekik kellett volna kiesniük. Egyáltalán nem is kellett volna párbajozni sem nekik,sem pedig Nikolasnak.
2010. december 24. 22:05
Idézet (Zsüdi @ 2010.11.14. 12:35)
Magyarország szégyene lenne, ha egy olyan "énekes", mint Király L. Norbi nyerné meg az X-Factort. Emberek! Vegyük már észre, hogy ez az ember mindent csinál, csak nem énekel...
A Non Stoppal kapcsolatban még annyit mondanék, hogy messze nem ők voltak a legrosszabbak, feljebb ki is fejtettem, hogy szerintem ki nem odavaló. A szomorú pedig az, hogy egy olyan csodálatos előadó, mint Nikolas, és egy olyan nagyszerű csapat, mint a Non Stop párbajozott. Mi lett volna, ha a Non Stop továbbjut, és Király L. Norbi párbajozik Nikolassal? Én elárulom nektek: Norbi úgy repült volna ki az X-Factorból, hogy csak Kaposváron esett volna le. Egyébként meg hogyha ő nyerné meg az X-Factort és az angol X-Factorosok meglátnák a nyertes "produkcióját", akkor hasukat fogva röhögnék ki egész Magyarországot, hogy a sok tehetséges ember közül ez a szerencsétlen nyerte meg. Ezekután gondolom Simon Cowell 2x is meggondolná, hogy csinál-e még X-Factort Magyarországon...
Szóval ez lenne az én véleményem. Ajánlom minden Norbika rajongónak, hogy nézzék meg az angol X-Factorosok előadásait, és máskor jól gondolják át, hogy kire szavaznak.
A Non Stoppal kapcsolatban még annyit mondanék, hogy messze nem ők voltak a legrosszabbak, feljebb ki is fejtettem, hogy szerintem ki nem odavaló. A szomorú pedig az, hogy egy olyan csodálatos előadó, mint Nikolas, és egy olyan nagyszerű csapat, mint a Non Stop párbajozott. Mi lett volna, ha a Non Stop továbbjut, és Király L. Norbi párbajozik Nikolassal? Én elárulom nektek: Norbi úgy repült volna ki az X-Factorból, hogy csak Kaposváron esett volna le. Egyébként meg hogyha ő nyerné meg az X-Factort és az angol X-Factorosok meglátnák a nyertes "produkcióját", akkor hasukat fogva röhögnék ki egész Magyarországot, hogy a sok tehetséges ember közül ez a szerencsétlen nyerte meg. Ezekután gondolom Simon Cowell 2x is meggondolná, hogy csinál-e még X-Factort Magyarországon...
Szóval ez lenne az én véleményem. Ajánlom minden Norbika rajongónak, hogy nézzék meg az angol X-Factorosok előadásait, és máskor jól gondolják át, hogy kire szavaznak.
Köszönöm, hogy valaki leírta a gondolataimat...
2010. december 30. 18:30
Twilight6♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 10637 Csatolások: 13801 Azonosító: 141171 offline |
én UTÁLOM Király L. Norbit!!! szerintem nem is éneklés az amit ő csinált,inkább csak üvöltözött. Hogy juthatott el idáig??? nem is tudd semmit!!! Veca helyett neki kellett volna kiesnie. nekem Veca és Csaba a kedvencem. CSABA♥
2011. március 23. 17:59
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline |
basszák meg !!!
ezek idióták
nem normálisak
ezek idióták
nem normálisak
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.