Hamiltonos vagyok 3 éve,de nincs vele semmi bajom,sőt nagyon szeretem!Fpleg,hogy német,és a szemei...*-*
Nagyon gratulálok neki a nyereséghez,megérdemelte
Sebastian Vettel a 2010-es világbajnok!
2010. november 14. 16:54
2010. november 14. 16:59
AdamLLGagavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 134769 offline |
pff-.-
2010. november 14. 17:01
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Gratula neki! Habár én inkább Hamilton-drukker vagyok, de a másik nagy kedvencem az Vettel.
Mégegyszer grat.
Mégegyszer grat.
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2010. november 14. 17:07
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
én Alonsonak és Vettelnek szurkoltam év elejétől kezdve.. így kicsit nehéz volt nézni h egymás ellen "harcolnak" a VB címért. de Sebi nagyon ügyes volt! gartu neki. jövőre is ugyanígy menjenek mind2-en! <3
2010. november 14. 17:11
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Annyira örülök,hogy ő lett a világbajnok,olyan boldog voltam mikor láttam,szerintem megérdemelte,mert fiatalkora ellenére nagyon tehetséges,ő volt és ő is marad a kedvencem.
2010. november 14. 17:17
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline |
mongyuk én Alonsonak drukkoltam,de gratula Vettelnek!!!
2010. november 14. 17:22
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Köszi a cikket!
Gratulálok Vettelnek, megérdemelte! Nagyon örülök, hogy ő a vb, a rádióban amikor elkezdett sírni, fel se ismertem a hangját. A dobogón is aranyos volt a McLaren pilótákkal együtt, jó volt látni, hogy a "pezsgő" sem vette el a kedvüket. Elég rossz íze lehetett látva Hamilton arckifejezését, miután kiköpte. Webbert kicsit sajnáltam, de nem nyerhet mindenki, most Seb volt a jobb. A Red Bull buliba én is elmennék, nagyon szimpatikus csapat.
Alonsot meg nem értem mit reklamált Petrovnak, ő csak versenyzett. Ezért nem tudok neki szurkolni, bármekkora nagy tehetség is. Jól láttam, hogy Petrov kicsit odakoccant a Ferrarinak?
Gratulálok Vettelnek, megérdemelte! Nagyon örülök, hogy ő a vb, a rádióban amikor elkezdett sírni, fel se ismertem a hangját. A dobogón is aranyos volt a McLaren pilótákkal együtt, jó volt látni, hogy a "pezsgő" sem vette el a kedvüket. Elég rossz íze lehetett látva Hamilton arckifejezését, miután kiköpte. Webbert kicsit sajnáltam, de nem nyerhet mindenki, most Seb volt a jobb. A Red Bull buliba én is elmennék, nagyon szimpatikus csapat.
Alonsot meg nem értem mit reklamált Petrovnak, ő csak versenyzett. Ezért nem tudok neki szurkolni, bármekkora nagy tehetség is. Jól láttam, hogy Petrov kicsit odakoccant a Ferrarinak?
2010. november 14. 17:23
Vettel a legjobb, és ez tény!!! Alonso meg mit pattogott mááár, legközelebb józan marad és nem hiszi majd hogy övé a világ. Sajnálom ha bármilyen Alonso-fant megbántottam, csak egy kicsit irritál a feje Sorry
2010. november 14. 17:33
Én örülök ennek,ő és Massa voltak az én nagy kedvenceim és ami azt illeti,meg is érdemelte a győzelmet.Gratulálok neki
2010. november 14. 17:36
Örülök hogy Vettel lett a világbajnok!!!
LEgjobb!!
SEBASTIAN VETTEL FOREVER!!
LEgjobb!!
SEBASTIAN VETTEL FOREVER!!
2010. november 14. 17:39
Végig izgultam a veresenyt!!!
És NYERT!!! *_*
Neki Drukkoltam!!!
És NYERT!!! *_*
Neki Drukkoltam!!!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.