Sebastian Vettel a 2010-es világbajnok!
2010. november 14. 19:32
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline |
Kár, hogy nem Alonso nyert. : (
2010. november 14. 19:33
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline |
Én egyszerűen nem találok szavakat! Egyszerűen csak sírtam, miután leintették a futamot. Hihetetlen még most is! Egész évben egyszer sem vezette a tabellát csak most először és ez egyet jelent: ő a VILÁGBAJNOK!
Egyszerűen csodálatos. Ugyanígy éreztem, mikor Kimi lett Vb.
Köszönöm Seb, hogy újra átélhettem ezt az érzést 2007 után újra.
Egyszerűen csodálatos. Ugyanígy éreztem, mikor Kimi lett Vb.
Köszönöm Seb, hogy újra átélhettem ezt az érzést 2007 után újra.
2010. november 14. 19:39
cappy007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 884 Csatolások: 0 Azonosító: 125876 offline |
Én Alonsonak szurkoltam...
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2010. november 14. 19:56
Én Hamilton fan vagyok. És ALonso meg Vettel közül, jobban örültem volna, ha Alonso kerül ki győztesen. :/
De aranyos volt Vettel. Megérdemelte!
Gratula érte;) !
De aranyos volt Vettel. Megérdemelte!
Gratula érte;) !
Sally Sparrow
2010. november 14. 20:11
Én neki vagy Webbernek szurkoltam,Alonso-t és Hamilton-t nem bírom.
2010. november 14. 20:47
tigris310visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.11. Hozzászólás: 469 Csatolások: 4 Azonosító: 49151 offline |
nekem button a kedvencem végig neki szurkoltam de amikor el úszótt az esélye akk vettelnek és webbernek szúrkoltam éas tudtamm h 2-jük közül lesz vmelyikk bajonk és igazam lett
hajrá vettel!!!!! szép volt
hajrá vettel!!!!! szép volt
2010. november 14. 20:49
drake1901visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.19. Hozzászólás: 244 Csatolások: 47 Azonosító: 79993 offline |
Én Alonso-nak drukkoltam de Vettel megérdemelte és gratulálok neki!
Sally Sparrow
2010. november 14. 21:23
Bercsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 23 Azonosító: 128080 offline |
Gratula Vettelnek, ügyes volt, bár ki nem állhatom ...
Webbert sajnáltam.Idén Alonso-s voltam, bár az örök kedvenc az mindenképpen Kimi, azóta a ralliban is otthon vagyok ;)Mindenesetre a verseny alatt végig doboltam a ujjaimmal, majd a végén annyira ideges voltam, hogy elmentem mosogatni, pakolászni, mindegy volt csak mást csináljak.
Szerettem ezt az évadot, gratula az összes versenyzőnek, még Hamiltont is megkedveltem
Webbert sajnáltam.Idén Alonso-s voltam, bár az örök kedvenc az mindenképpen Kimi, azóta a ralliban is otthon vagyok ;)Mindenesetre a verseny alatt végig doboltam a ujjaimmal, majd a végén annyira ideges voltam, hogy elmentem mosogatni, pakolászni, mindegy volt csak mást csináljak.
Szerettem ezt az évadot, gratula az összes versenyzőnek, még Hamiltont is megkedveltem
Sally Sparrow
2010. november 15. 07:04
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Gratulálok neki, bár nem neki szurkoltam...
Valahogy volt egy megérzésem, éppen ezért nem is mertem elkönyvelni Alonsot a világbajnoknak, mint sokan mások. Ház ez van. Ő is megérdemelte, bár tényleg nem örülök annyira...
Valahogy volt egy megérzésem, éppen ezért nem is mertem elkönyvelni Alonsot a világbajnoknak, mint sokan mások. Ház ez van. Ő is megérdemelte, bár tényleg nem örülök annyira...
2010. november 15. 08:27
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (cseszt @ 2010.11.14. 18:19)
Na,És most a kárörvendés: nem megmondtam ,hogy Alonso égni fog mint a rongy??? És még az sem kellett hozzá, hogy összeakadjon Webberrrel, ahogy akartam, elcseszték ők maguknak is a versenyt...Meg Webbernek egy szava nem lehet mostmár, ha lesz is le lesz ugatbva: ő világbajnok öcsi, te pedig nem! Am Vitalij Petrov lett a szívem másik csücske, amilyen szépen elautókázott Alonso előtt...Kérem szépen, öröm volt nézni...Hát így jártak...Na holnap...holnap a suliban osztás lesz...én osztom majd az osztályomat egyedüli Vettelesként a sok Alonsos között, basszus olyan vagyok lassan , mint a hegylakó, a végén csak egy maradhat..XDXDXDXD:WUB: SEBASTIAN VETTEL
Kiscsaj, örülök, hogy örülsz, de kicsit fárasztó a stílusod. Remélem nem veszed zokon, én is voltam tini, bár ekkora túlzásokba soha nem estem...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.