David Tennant csalimenyasszonya
2010. december 01. 14:57
Annyira jó filmnek ígérkezik,1000%,hogy megnézem!
2011. január 10. 19:20
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
Tuti hogy megnézem csak aggyák le itt is
2011. június 12. 19:52
g12lallerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 147883 offline |
Sziasztok!
Amúgy Kate és Sally, igen eredeti hanggal nagyon fantasztikus lenne, lehet, de sajnos én nem tudok annyira angolul. Szoktam nézni eredetiben is meg azt amit nem fordítottak le, mert nagyon érdekel, de azokat annyira nem értem. :S Ezért jobban szeretem a szonkronosokat. De a filmejeit, ha letudnám tölteni vagy meg tudnám szerezni valahonnan (mivel a nagyrészét nem szonkronizálták) megnézném én angolul is.
Mellesleg a poénok biztosan oazarabbak angolul.
Amúgy Kate és Sally, igen eredeti hanggal nagyon fantasztikus lenne, lehet, de sajnos én nem tudok annyira angolul. Szoktam nézni eredetiben is meg azt amit nem fordítottak le, mert nagyon érdekel, de azokat annyira nem értem. :S Ezért jobban szeretem a szonkronosokat. De a filmejeit, ha letudnám tölteni vagy meg tudnám szerezni valahonnan (mivel a nagyrészét nem szonkronizálták) megnézném én angolul is.
2011. június 12. 21:47
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (g12laller @ 2011.06.12. 19:52)
Sziasztok!
Erre találták fel a feliratokat
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. június 13. 08:50
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Bessie @ 2011.06.12. 21:47)
Erre találták fel a feliratokat
Igen, én is pont a feliratot akartam említeni, csak megelőztél.
2011. szeptember 18. 11:22
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Eszti220 @ 2011.09.16. 21:23)
Angol feliratot nem tudtok hozzá?
Nagyon szeretném megnézni,de magyar feliratot nem találok és legalább akkor angol felirat legyen,úgy talán többet értek...
Nagyon szeretném megnézni,de magyar feliratot nem találok és legalább akkor angol felirat legyen,úgy talán többet értek...
Még meg sem jelent a film, de már feliratot akarsz?
2011. szeptember 18. 13:18
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.18. 11:22)
Még meg sem jelent a film, de már feliratot akarsz?
A film még sehol sincs. Azt is tedd hozzá, hogy mostmár kétséges a DVD megjelenés is. Nem csak hogy felirat nem lesz, de lehet, hogy Film Festtiválok kivételével sehol nem adják majd.
2011. szeptember 18. 17:42
Idézet (ophely88 @ 2011.09.18. 13:18)
A film még sehol sincs. Azt is tedd hozzá, hogy mostmár kétséges a DVD megjelenés is. Nem csak hogy felirat nem lesz, de lehet, hogy Film Festtiválok kivételével sehol nem adják majd.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.