Mindenki tudja, hogy Gaga kicsit gyagya, de ez valóban ő lenne? Van benne valami, amit eddig még sehol sem láthattunk. Szokatlan és provokatív, szinte vonzza a tekintetet. Elmondása szerint mindezt nem ő teszi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga irányítja Stefanit
2010. november 17. 21:16
2010. november 17. 21:20
rideawhitehorsemiss wrestlemania |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Én nem nagyon értem ezt az egészet.Mindig azt mondta,hogy a legnagyobb tévhit róla az,hogy Stefani és Lady Gaga két,külön személy,ami persze nem igaz.Szerintem ezt a "Gaga irányítja Stefanit" dolgot nem szó szerint kell értelmezni,hanem,hogy a hírnév olyan dolgokra készteti,ami háttérbe szorítja a barátokat/családot.
1 felhasználónak tetszik:
Mileycantbetamed
2010. november 17. 21:21
tiffanybabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.10. Hozzászólás: 95 Csatolások: 12 Azonosító: 104645 offline |
Tudtam én,hogy skizofrén
Na jó nem,amúgy bírom őt de most mit lehet erre mondani??!!
Ha híres leszel,ha akarod,ha nem igenis megváltozik az életed.
Na jó nem,amúgy bírom őt de most mit lehet erre mondani??!!
Ha híres leszel,ha akarod,ha nem igenis megváltozik az életed.
2010. november 17. 21:21
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.18. Hozzászólás: 1145 Csatolások: 31 Azonosító: 136706 offline |
Gaga volt az a "személy" aki felszabadította Stefanit a gátlásaitól és,hogy megértse vele azt,hogy nem számít,hogy ki-mit gondol róla,az a lényeg,hogy Te,elfogadd Önmagad!
2010. november 17. 21:23
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Én pont ilyen őrültnek szeretem...
Annyira szimpatikusak ezek a mondatok tőle (lehet azért mert elfogult vagyok)Ő az egyetlen olyan előadó művész akinek tényleg nem a pénz a legfontosabb! hanem a barátok és a szeretet...
Annyira szimpatikusak ezek a mondatok tőle (lehet azért mert elfogult vagyok)Ő az egyetlen olyan előadó művész akinek tényleg nem a pénz a legfontosabb! hanem a barátok és a szeretet...
2 felhasználónak tetszik:
Mileycantbetamed,
Fan-ily6889
2010. november 17. 21:23
elég furcsa,hogy két életet "él" egyszerre,de szerintem jó,hogy megpróbál megmaradni az aki valójában
2010. november 17. 21:26
sewenteen,
úgy ahogy mondod!
És nem azért csinálja ezt,hogy a sajtó letudja írni azt,hogy Lady Gaga így imádja a rajongóit,Gaga úgy imádja blabla.. mert amikor valami jót csinál,nem teszi azt közzé,hanem az emberek akiknek segített,azok mondják ezt el!Ez az amit imádok benne,hogy nem érdekli ki-mit mond róla,neki az a fontos,hogy Mi mit gondolunk magunkról!(L)
úgy ahogy mondod!
És nem azért csinálja ezt,hogy a sajtó letudja írni azt,hogy Lady Gaga így imádja a rajongóit,Gaga úgy imádja blabla.. mert amikor valami jót csinál,nem teszi azt közzé,hanem az emberek akiknek segített,azok mondják ezt el!Ez az amit imádok benne,hogy nem érdekli ki-mit mond róla,neki az a fontos,hogy Mi mit gondolunk magunkról!(L)
2010. november 17. 21:35
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
rideawhitehorse
"mert mi mind szupersztárnak születtünk és mind jók vagyunk valamiben" hogy őt idézzem a budapesti koncertjéről
mellesleg amiket leírtál azokkal teljesen egyet értek
"mert mi mind szupersztárnak születtünk és mind jók vagyunk valamiben" hogy őt idézzem a budapesti koncertjéről
mellesleg amiket leírtál azokkal teljesen egyet értek
2010. november 17. 21:36
Én mondjuk azt nem értem,hogy a magyar lakosság 70% fikázza őt,de valahogy mégis telt házas koncertet adott.Akkor,hogy van ez?
2010. november 17. 21:46
sewenteenKapitány Úr |
csak az a 30% volt ott??:D:D
Amúgy azt bírom a legjobban, h nem olvasnak utána és elkezdik fikázni....ezt sose fogom megérteni!
de erre megint csak azt tudom felhozni, h 20 millió ember like-olta facebookon.....ennyien nem tévedhetnek
Amúgy azt bírom a legjobban, h nem olvasnak utána és elkezdik fikázni....ezt sose fogom megérteni!
de erre megint csak azt tudom felhozni, h 20 millió ember like-olta facebookon.....ennyien nem tévedhetnek
2010. november 17. 22:12
Nagyon őszinte, és nem az a sztár, aki magába nézve, unalmasan, ötlet nélkül suhan tovább a sztárok között. Eszébe jutnak a barátai, és rájött, hogy jobb embernek kéne lennie.
Én ezért is imádom.
Én ezért is imádom.
2010. november 17. 22:38
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Már megint ez a befolyásosság ... Hogy a fenébe mérik ezt és kik mérik? Negyedik legbefolyásosabb ember az USA-ban? Ugyan már.
Max a 10 és 14 éves korosztályt befolyásolja a húscafatos ruháival a hülyeségre.
Max a 10 és 14 éves korosztályt befolyásolja a húscafatos ruháival a hülyeségre.
2010. november 17. 22:53
_ToTo_
Úgy mérik,hogy valamilyen "szavazás" van,a TIME magazin is csinált egyszer ilyet és ott lehetett minősíteni a celebeket,hogy ki-mennyire befolyásos.Am. amikor én voltam a koncerten,minden korosztályt láttam,volt egészen kicsi és öreg is.
Úgy mérik,hogy valamilyen "szavazás" van,a TIME magazin is csinált egyszer ilyet és ott lehetett minősíteni a celebeket,hogy ki-mennyire befolyásos.Am. amikor én voltam a koncerten,minden korosztályt láttam,volt egészen kicsi és öreg is.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.