Rihanna nyaklánca felháborította a szülőket
2010. november 18. 22:27
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
nemis látszik miwan odairva.
2010. november 18. 22:30
jacksonrathbone |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 501 Csatolások: 17 Azonosító: 124222 offline |
ez kész,sztem tök mindegy,nálunk már egy óvodás is káromkodik.Mem tom,hogy külföldön ez hogy megy de szerintem nem ott találkoztak elöször ezzel a szóval!Ha elmész otthonról,üssön el a busz,ha nem hallja minden ember legalább 1x
2010. november 18. 22:32
SteFyexxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 403 Csatolások: 0 Azonosító: 138810 offline |
én azt hallottam, hogy ő csak a kilépett egy szállodából és akkor rohamozták meg a gyerekek. Bár gondolkozhatott volna, hogy minden lépését fotósok kisérik ezért ne vegye fel.
2010. november 18. 22:42
agicaa9412Hope and Love ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 5360 Azonosító: 132611 offline |
Az amerikaik mindig felvannak háborodva olyan dolgokon, amik nekünk "megszokottak".... nem értem miért csinálnak mindenből elefántot :/
2010. november 18. 22:44
Már ő sem ugyanaz, aki volt, és ezt nem a "B+" nyaklánc miatt mondom... se mint ember, se mint énekesnő nem olyan már, mint 1-2 éve!
Sose felejtem el, hogy a Please don't stop the music c. számát mennyire imádtam, és dögledeztünk az ismerőseimmel azoktól a gyönyörű macskás szemektől, meg a szénfekete, félhosszú hajától...
Hatalmas kedvencem volt emiatt nekem is, de ez a stílusváltása, meg az idő múlása teljesen eltüntette a szemem elől, és már csak mint egy médiacelebre, tudok ránézni...
A másik, meg hogy igazat adok Mexicanonak a legutóbbi hozzászólásával kapcsolatban! Ezek terjesztik ezeket a taszító dolgokat, akkor meg nem értem, hogy mit pattognak, ha már a 10 hónapos gyerekük is ilyeneket hall/mond... akkor viseljék a következményeket, és egyék meg, amit főztek!
Sose felejtem el, hogy a Please don't stop the music c. számát mennyire imádtam, és dögledeztünk az ismerőseimmel azoktól a gyönyörű macskás szemektől, meg a szénfekete, félhosszú hajától...
Hatalmas kedvencem volt emiatt nekem is, de ez a stílusváltása, meg az idő múlása teljesen eltüntette a szemem elől, és már csak mint egy médiacelebre, tudok ránézni...
A másik, meg hogy igazat adok Mexicanonak a legutóbbi hozzászólásával kapcsolatban! Ezek terjesztik ezeket a taszító dolgokat, akkor meg nem értem, hogy mit pattognak, ha már a 10 hónapos gyerekük is ilyeneket hall/mond... akkor viseljék a következményeket, és egyék meg, amit főztek!
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
tothbianka
2010. november 18. 22:59
Lilly GaGaGagaMania.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 1244 Csatolások: 114 Azonosító: 132581 offline |
XD
2010. november 19. 08:16
Akkor se kéne ilyet viselnie, ha idősekkel találkozik, nem hogy még ilyen kisgyerekekkel... Szép kis példakép.
2010. november 19. 08:41
Ehezz nem tudok mit hozzá fűzni....Ilyet még csak simán felvenni is szégyeny szerintem
2010. november 19. 09:05
hát én megérte a szülőket meg miden..
mondjuk Riri tudja..de szerintem tényleg nem kellett volna...
ennek ellenére én nagyon szeretem
mondjuk Riri tudja..de szerintem tényleg nem kellett volna...
ennek ellenére én nagyon szeretem
2010. november 19. 09:57
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
mintha még nem hallották volna ezt -.-"
2010. november 19. 10:18
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Na jó, nem kéne ilyen nyakláncokkal szaladgálnia, ezzel egyetértek. DE biztos vagyok benne, hogy azok a gyerekek, már rég ismerik annak a szónak a jelentését, és még csúnyábban is beszélnek.
2010. november 19. 10:23
Klaucvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 348 Csatolások: 44 Azonosító: 133161 offline |
szegény gyerek húú de sajnálom őket.. -.- jó, lehet hogy nem kellett volna azt a nyakláncot felvennie.. de szerintem a gyerekek észre sem vették, ha meg igen akkor így jártak.. van aki örülne, hogy találkozhat Rihanna-val ezek meg felháborodnak egy nyakláncán.. hagyjuk már..
2010. november 19. 10:29
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
ez durva
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.