Rihanna nyaklánca felháborította a szülőket
2010. november 19. 17:19
Idézet (Cascadaa @ 2010.11.19. 17:14)
Szerintem is tök jól néz kii!! Én se értem mi a baj vele.
Az, hogy egy sztárnak példát kellene mutatni és nem viselni semmi olyat amire csúnya szó van írva mert már ígyis több csúnya szót tudnak mint kellene mert a szüleik hagyják őket minden szemetet megnézni/meghallgatni.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2010. november 19. 17:29
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline |
mit kell ezt ennyira felszívni???? nincs vele semmi baj!!
2010. november 19. 17:55
Istenem, ez már szánalom
Ilyet így felfujni, mintha a ygerek a tv-ben meg mindenhol nem ezt látná?!
Ilyet így felfujni, mintha a ygerek a tv-ben meg mindenhol nem ezt látná?!
2010. november 19. 18:04
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
A gyerekek már mindenhoz ezt látják. Azt hittem legalább 5 centis betűk lesznek de ez??? Ez már szánalmas. Alig lehet észrevenni. Én szinte el sem tudom olvasni. Nem hiszem, hogy majd egy gyerek pont ezt fogja bármulni amikor találkozik egy világsztárral. Amúgy nekem tetszik ez a nyaklánc nekem is kellene
1 felhasználónak tetszik:
Lucy-chan
2010. november 19. 18:05
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Idézet (kateblock @ 2010.11.19. 17:19)
Az, hogy egy sztárnak példát kellene mutatni és nem viselni semmi olyat amire csúnya szó van írva mert már ígyis több csúnya szót tudnak mint kellene mert a szüleik hagyják őket minden szemetet megnézni/meghallgatni.
Egyetértek veled, hogy példát kellene mutatnia, és nem egy csapat gyerek előtt kéne egy ilyen nyakláncot felhúznia, és a gyerekek tényleg sok minden hülyeséget hallanak a TV-ből. Viszont, én a drága szülőket is megnézném, szerintem a gyerek több "rosszat" hall tőlük, mint esetleg a TV-ből, ebbe viszont bele sem gondolnak. Amúgy nem ezeknek a szavaknak az értelmét kell eltitkolni a gyerektől, hiszen előbb-utóbb úgyis megtanulja, hanem azt kell neki megtanítani, hogy mikor szabad,és főleg, hogy mikor nem szabad használni őket.
2010. november 19. 18:13
oth0000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.12. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 66007 offline |
Sztem nem a szülőknek kell megmondani azt h mit hordjon, ha neki az kényelmes akkor hordja...a gyerekek meg amúgy is züllenek lefelé minden hol...a szülők sem mutatnak néha jó példát a gyerekeik előtt....
2010. november 19. 18:23
Legközelebb "I love parents!!!" nyaklánccal fog érkezni, de talán még abba is bele fognak kötni.
2010. november 19. 18:28
Idézet (stelly28 @ 2010.11.19. 18:19)
Ez hülyeség hogy emiat ilyen mérgesek.
Neked tetszene, ha a kisfiad/kislányod találkozna a kedvencével, és akire ő felnéz, annak egy ilyen csúnya kifejezés lógna a nyakában? Lehet, hogy ezt példának veszi a gyerek és lemásolja, vagy megtetszik neki ez a két szó és megjegyzi. Szerintem igenes jogosan vannak felháborodva a szülők!
2 felhasználónak tetszik:
kateblock,
Grace Benning
2010. november 19. 18:31
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline |
kicsit gáááz
2010. november 19. 18:32
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline |
pfff.. komolyan csak hülyék az emberek nekem kéne egy olyan nyaklánc
2010. november 19. 18:39
szerintem a kedves amerikai szülők kussban maradhatnának végre. mindenkire rászállnak már elegem van az összesből.
jajj Rihanna csúúúnya dolgot csinált
jajj Rihanna csúúúnya dolgot csinált
2010. november 19. 18:56
Idézet (nOmiee @ 2010.11.19. 18:28)
Neked tetszene, ha a kisfiad/kislányod találkozna a kedvencével, és akire ő felnéz, annak egy ilyen csúnya kifejezés lógna a nyakában? Lehet, hogy ezt példának veszi a gyerek és lemásolja, vagy megtetszik neki ez a két szó és megjegyzi. Szerintem igenes jogosan vannak felháborodva a szülők!
ugyanmár, fogadni mernék hogy amint az anyucijuk nem látja őket ők is nap mint nap mondják azt hogy 'fuck you'
hiába pattognak ..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.