The Lost Future
Egy hatalmas, apokaliptikus "világégés" után megszűnik a civilizáció. Csupán néhányan élik túl a katasztrófát, akik az őserdőben küzdenek az életben maradásért. Mutáns szörnyekkel és rejtélyes betegsékkel kell szembenézniük.
Hát szóval valami ilyesmi. Nem mozifilm, szóval tévé premierje volt valamikor november elején/közepén a SyFy Channelen. Még nem láttam. A főszerepet Sean Bean játsza. Ő a túlélők kis csoportjának vezetője. De többek között szerepel még a filmben az általam ismeretlen Annabelle Wallis és Sam Claflin Erősen gondolkozom, hogy megnézzem-e, mert a trailer alapján nem ez álmaim nagy movie-ja, de Sean Bean az Sean Bean ugyebár...
Meg hoztam pár képet is, mert így teljes az élet.
The Lost Future (2010)
2010. november 20. 06:29
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
1 felhasználónak tetszik:
goldman
2010. november 20. 08:40
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (goldman @ 2010.11.20. 08:32)
Jo kis kalandfilmnek tunik.Es hat Sean Bean az Sean Bean.
Nem tudom. Én imádom Seant, de nekem nem tűnik jó kis kalandfilmnek. Mindenesetre ma délután megnézem, és csak utána ítélkezem. Remélem nem kell majd haragudnom az én csacsi öreg medvémre.
2010. november 20. 08:43
goldman |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.26. Hozzászólás: 2470 Csatolások: 6673 Azonosító: 67315 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2010.11.20. 08:40)
Nem tudom. Én imádom Seant, de nekem nem tűnik jó kis kalandfilmnek. Mindenesetre ma délután megnézem, és csak utána ítélkezem. Remélem nem kell majd haragudnom az én csacsi öreg medvémre.
Majd ird meg, hogy milyen volt.
2010. november 20. 19:34
Idézet (goldman @ 2010.11.20. 08:43)
Majd ird meg, hogy milyen volt.
Sajnos a film csalódás volt a köbön! Gondoltam én már a trailerből, hogy nem lesz egy nagy durranás, de hogy tényleg ennyire gagyi legyen! A filmben az egyetlen értékelhető színész Sean volt. Sőt, tovább megyek, az egyetlen értékelhető látványelem is ő volt! (imádtam az összefércelt bőrruciját! ) A sztori alapvetően nem lett volna elvetélt ötlet, de a kivitelezés igencsak olcsóra és hígra sikeredett. Sean alakítása persze nagyon korrekt, csak amit már megszoktam tőle, de mivel szerepe szerint olyan sok mindent nem csinált, így nem tudott nagyon kiemelkedni. Annyi lehetőség volt az ő karakterében, de nem kezdtek vele semmit!!! Basszus, a rendező megkapott egy ilyen kaliberű színészt és konkrétan nem kezdett vele semmit. Á, el vagyok kámpicsorodva.
2010. december 05. 07:48
Idézet (nozso13 @ 2010.12.04. 22:40)
A rossz tapasztalat ellenére kiegészítem.
A rossz tapasztalat ellenére a szakadt rucis Sean Bean képekért ezer hála és köszönet!
2010. december 05. 12:49
Idézet (Grace Benning @ 2010.12.05. 07:48)
A rossz tapasztalat ellenére a szakadt rucis Sean Bean képekért ezer hála és köszönet!
Minden rosszban van valami jó
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. április 15. 17:48
Találtam még pár képet...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.