Nekem tetszik! Kicsit olyan Harry Potter-es és az nekem bejön
LULUPeas
Idézet
Ez Skócia legdrágább ingatlana.
Helyesbítek ez VOLT.. dry.gif
Attól, h megvették még ez a legdrágább ingatlan
60 szobás skót kastélyt vett Lady Gaga
2010. november 20. 18:05
A Gaga-híreken általában nem lepődök meg,de ezen...Mondjuk hát ez Lady Gaga Tudtam azt is,hogy szinte milliárdos,viszont azt hittem,hogy valami nemes skót család sarjáé vagy egy kőgazdag vállalkozóé Skócia legnagyobb birtoka.--->De hát ez Skócia,a skót viccek alapja Először azt hittem,hogy valami tornyos,olyan tipikus "váras" kastélyt vett,de ez is nagyon klassz A szellemes dolgokat megértem,főleg a skót birtokoknál...
2010. november 20. 18:09
Stella babavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 306 Csatolások: 0 Azonosító: 133582 offline |
Ha van pénze akkor nyugodtan költse megteheti, de az ilyen régi kastélyokban bizony sok szellem van.
2010. november 20. 18:09
cintia11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 262 Csatolások: 57 Azonosító: 133217 offline |
én is félnék ha egy ilyen régi házba költöznék be!!!de hát én a pokok miat én inkéb pokirtot küldtem volna de szellem irtot is!!!de azért szép csak egy gong lenne velle nem egy nap allat lehet kitakaritani a házat!!!4és mire a mosdoba és!!??csodálnám ha kibirnám és megjegyezném hogy mi hol van na enyi sziasztok!!
2010. november 20. 18:23
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
szép ház.. mondjuk én nem venném meg
2010. november 20. 18:47
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline |
Remélem ki sem jön belőle.
2010. november 20. 19:19
Nem tudom. Én nem tudnám Gagát elképzelni benne, egy ilyen házban visszavnult minisztert vagy tengernagyot/tábornokot (3 vagy 4 csilaggal avállapon)tudnék elképzelni a szolid rokonsággal. De szerintem Gaga megoldja és a házikó már is Xtreme lesz.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.