Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról
2010. november 23. 15:49
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Biztosan megbánta, ezt nem kétlem. De az már korántsem biztos, hogy többet nem tesz ilyet, hiszen már nem ez volt az első eset. Vannak visszaesők. Az meg, hogy ki vezeti a VV4-et, hidegen hagy, úgy se fogom nézni. Egyébként nem kedvelem Stohlt, de nem a botrányai miatt nem, egyszerűen sose bírtam.
2010. november 23. 15:50
Akkor kellett volna gondolkozni,amikor bepiálva és beszívva balesetet okozott,Duci Buci...
2010. november 23. 15:53
Adry87visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.05. Hozzászólás: 337 Csatolások: 12 Azonosító: 116665 offline |
Én nem is nézem a Való Világot, ahogy megláttam Stohlt a képernyőn azzal a mozulattal el is kapcsoltam.És az a nem igazságos, hogy ha egy civil követte volna el ugyanazt, mint ő, akkor tuti hogy egyből elítélik, de mert ő a Stohl András őt nem fogják.Örülök, hogy az X faktort a Balázs vezeti, ő sokkal jobb ember és műsorvezető is.
2010. november 23. 16:02
Valaki tudja esetleg, hol lehet (lehet-e) ezt élőben nézni a neten? Egy ismerős kérdezi.
2010. november 23. 16:14
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Nekem még mindig az a véleményem róla, ami eddig. Színészként, műsorvezetőként imádtam. De magánemberként néha elítélendő dolgokat tesz.
Viszont viseli a tette következményeit.
Egyébként a "civil" emberek se mindig kapják ám meg a megérdemelt büntetést.
Szakközépbe jártam, mikor a nyári szünetben egy részeg fiatal felhajtott a járdára és elütötte egyik osztálytársnőmet és a barátnőjét. Mindkettő azonnal meghalt.
A (gazdag) srác meg megúszta pénzbüntetéssel, amit szinte zsebből kifizetett. Ennyi.
Viszont viseli a tette következményeit.
Egyébként a "civil" emberek se mindig kapják ám meg a megérdemelt büntetést.
Szakközépbe jártam, mikor a nyári szünetben egy részeg fiatal felhajtott a járdára és elütötte egyik osztálytársnőmet és a barátnőjét. Mindkettő azonnal meghalt.
A (gazdag) srác meg megúszta pénzbüntetéssel, amit szinte zsebből kifizetett. Ennyi.
2010. november 23. 16:34
Igazából jó fej műsorvezető. Csak csinált egy két jó nagy bakit pff
2010. november 23. 16:41
Talán egyedül leszek, aki itt ezt mondja, de hogy van képe egyáltalán kamerák elé állni? Amit tett, az büntetendő, és nem fogják megbüntetni. Lehet hogy színésznek meg műsorvezetőnek jó, nem tudom mert nem igazán nézek magyar műsorokat, de hogy képes valaki ennyi bűnnel a vállán egyáltalán kiállni közönség elé? Lehet hogy bánja meg sajnálja a dolgot, de annyira még sem sajnálhatja ha képes kiállni a nagyérdemű elé. Ha valaki hasonló dolgot követ el, az lenne a legkevesebb hogy eltűnjön a képernyőről vagy vizsgáltassa meg magát ha nem érzi a súlyát annak amit csinált.
Az viszont jó döntés volt az RTL KLUB-tól, hogy őt tették be Való Világot vezetni, mert meg volt a kellő hírverés.
Az viszont jó döntés volt az RTL KLUB-tól, hogy őt tették be Való Világot vezetni, mert meg volt a kellő hírverés.
1 felhasználónak tetszik:
bibicsibi
2010. november 23. 16:47
Színészkén voltak jó alakításai,tény.De volt, hogy csak mint ripacs szerepelt.Sajnos én nem tudom ketté választani a magánembert(mivel nem ismerem) és a "celebet"vagyis inkább köz életi személyt.De nekem a viselkedése egyre inkább visszataszító.És én nem engedném a képernyőre.Ki viselkedte magát, már nem egyszer, és ha nem hoznak valami súlyos elrettentő büntetést,akkor nem ez lesz az utolsó hasonló cselekedete.És lehet a következő már halálos kimenetelű lesz.Egy megfékezhetetlen neveletlen bika,akit komolyan meg kell büntetni, hogy magához térjen és belássa,nem tehet meg mindent, főleg nem vissza esőként. Egy másik ismert személy, embert is ölt, ráadásul rendőrt.Ittas volt, drog is volt a szervezetében, és egy percet nem töltött börtönben.Ha Ezt Tóth János követi el Biharbasznádi lakos,aki a lámpa gyár egyik gépkezelője, valószínű hogy még mindig a sitten rohadna.Ezért tartom igazságtalanságnak a Magyarországon működő jogrendszert, ami velejéig korrupt.Büntessék meg Stohlt.Alaposan. Be a köztörvényesek közzé pár évre.Tuti nem fog ilyet csinálni többet...ott megtanulja majd "honnan fúj a szél" !
1 felhasználónak tetszik:
kateblock
2010. november 23. 16:52
tinkerbell798
"Csak csinált egy két jó nagy bakit pff " te olvasod is miket írsz? Egy két bakit? és ha abban a kocsiban aminek ez a bunkó neki megy a te család tagod ül? És uram bocsá(ne történjen meg soha!!!) a baleset következtében nyomorék lesz vagy meg hal? akkor is így vélekedsz majd????Próbáljatok kicsit jobban bele gondolni ebbe, és mindjárt más szemmel fogtok Stohl-ra nézni!!!
"Csak csinált egy két jó nagy bakit pff " te olvasod is miket írsz? Egy két bakit? és ha abban a kocsiban aminek ez a bunkó neki megy a te család tagod ül? És uram bocsá(ne történjen meg soha!!!) a baleset következtében nyomorék lesz vagy meg hal? akkor is így vélekedsz majd????Próbáljatok kicsit jobban bele gondolni ebbe, és mindjárt más szemmel fogtok Stohl-ra nézni!!!
2010. november 23. 16:53
Neki szerintem már nem kéne a tv-ben szerepelnie :/
2010. november 23. 16:54
Utána néztem cimbora! Sajnos nem lehet még...eddig szavazás alatt van a dolog. ;-)
2010. november 23. 17:17
Nem érdemli meg....EGYÁLTALÁN! Drogozik, balesetet okoz...erre meg...kap egy műsort...hát gratulálok..
2010. november 23. 17:45
k.renátavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.12. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 134717 offline |
mindenkinek igaza van nem érdemli meg azt hogy kamerák elé álljon!!! Szemét módon balesetet okozott és sunyi módon elmenekült!!! És még fizetést is kap azért hogy hogy a tv-ben játsza az eszét egy öregember pedig hónapokig a kórházban feküdt miatta súlyos sérülésekkel és még a tettéért nem is kapott sem egy börtönbüntetést se semmit! nem értem h a híres emberek miért húzhatják ki magukat a büntetés alól!
2010. november 23. 18:04
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Nyilván elítélendő azért, amit tett, de nem lenne ezzel "ekkora baj" ha nem tv- személyiség lenne. Bőven megkapta ő a büntetését a sok utálkozó embertől, amit igen, meg is érdemelt. Szerintem bőven megbűnhődött. Ezen kívül ő az egyik ( ha nem a leg)tehetségesebb műsorvezető Magyarországon. Ennyi.
2010. november 23. 18:58
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Ő már megkapta az a bizonyos "utolsó" esélyt.....de megint elszúrta.
Miért kell őt? Ez igen nem volt jó ötlet. Sok hülye majd azt hiszi, h mindent megúszhat mert Bucinak is sikerült. Ennyi erővel berakhatták volna Lilu helyett a Császár Elődöt.
Miért kell őt? Ez igen nem volt jó ötlet. Sok hülye majd azt hiszi, h mindent megúszhat mert Bucinak is sikerült. Ennyi erővel berakhatták volna Lilu helyett a Császár Elődöt.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.