Starity

Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 23. 15:49 #21
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Biztosan megbánta, ezt nem kétlem. De az már korántsem biztos, hogy többet nem tesz ilyet, hiszen már nem ez volt az első eset. Vannak visszaesők. Az meg, hogy ki vezeti a VV4-et, hidegen hagy, úgy se fogom nézni. Egyébként nem kedvelem Stohlt, de nem a botrányai miatt nem, egyszerűen sose bírtam.
2010. november 23. 15:50 #22
- törölt felhasználó -    
Akkor kellett volna gondolkozni,amikor bepiálva és beszívva balesetet okozott,Duci Buci...
2010. november 23. 15:53 #23
Adry87
Adry87
visszatérő vendég

Státusz"I'm gonna feel guilty about this"-Damon
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 337
Csatolások: 12
Azonosító: 116665
Én nem is nézem a Való Világot, ahogy megláttam Stohlt a képernyőn azzal a mozulattal el is kapcsoltam.És az a nem igazságos, hogy ha egy civil követte volna el ugyanazt, mint ő, akkor tuti hogy egyből elítélik, de mert ő a Stohl András őt nem fogják.Örülök, hogy az X faktort a Balázs vezeti, ő sokkal jobb ember és műsorvezető is.
2010. november 23. 16:02 #24
- törölt felhasználó -    
Valaki tudja esetleg, hol lehet (lehet-e) ezt élőben nézni a neten? Egy ismerős kérdezi.
2010. november 23. 16:07 #25
paraizo
paraizo
Hozzászólás: 1141
Csatolások: 302
Azonosító: 128699
én bírom Stholt smileeee.gif és bánhatja nagyon amit tett...
2010. november 23. 16:09 #26
khata
khata

Státuszeverytime i close my eyes, it's like a dark paradise.. <3
Hozzászólás: 864
Csatolások: 0
Azonosító: 127658
sztem balázs jobb lenne
2010. november 23. 16:14 #27
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Nekem még mindig az a véleményem róla, ami eddig. Színészként, műsorvezetőként imádtam. De magánemberként néha elítélendő dolgokat tesz.
Viszont viseli a tette következményeit. smileeee.gif

Egyébként a "civil" emberek se mindig kapják ám meg a megérdemelt büntetést.
Szakközépbe jártam, mikor a nyári szünetben egy részeg fiatal felhajtott a járdára és elütötte egyik osztálytársnőmet és a barátnőjét. Mindkettő azonnal meghalt. sad.gif
A (gazdag) srác meg megúszta pénzbüntetéssel, amit szinte zsebből kifizetett. Ennyi. sad.gif
2010. november 23. 16:34 #28
- törölt felhasználó -    
Igazából jó fej műsorvezető. Csak csinált egy két jó nagy bakit pff
2010. november 23. 16:41 #29
- törölt felhasználó -    
Talán egyedül leszek, aki itt ezt mondja, de hogy van képe egyáltalán kamerák elé állni? Amit tett, az büntetendő, és nem fogják megbüntetni. Lehet hogy színésznek meg műsorvezetőnek jó, nem tudom mert nem igazán nézek magyar műsorokat, de hogy képes valaki ennyi bűnnel a vállán egyáltalán kiállni közönség elé? Lehet hogy bánja meg sajnálja a dolgot, de annyira még sem sajnálhatja ha képes kiállni a nagyérdemű elé. Ha valaki hasonló dolgot követ el, az lenne a legkevesebb hogy eltűnjön a képernyőről vagy vizsgáltassa meg magát ha nem érzi a súlyát annak amit csinált.
Az viszont jó döntés volt az RTL KLUB-tól, hogy őt tették be Való Világot vezetni, mert meg volt a kellő hírverés.
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. november 23. 16:47 #30
- törölt felhasználó -    
Színészkén voltak jó alakításai,tény.De volt, hogy csak mint ripacs szerepelt.Sajnos én nem tudom ketté választani a magánembert(mivel nem ismerem) és a "celebet"vagyis inkább köz életi személyt.De nekem a viselkedése egyre inkább visszataszító.És én nem engedném a képernyőre.Ki viselkedte magát, már nem egyszer, és ha nem hoznak valami súlyos elrettentő büntetést,akkor nem ez lesz az utolsó hasonló cselekedete.És lehet a következő már halálos kimenetelű lesz.Egy megfékezhetetlen neveletlen bika,akit komolyan meg kell büntetni, hogy magához térjen és belássa,nem tehet meg mindent, főleg nem vissza esőként. Egy másik ismert személy, embert is ölt, ráadásul rendőrt.Ittas volt, drog is volt a szervezetében, és egy percet nem töltött börtönben.Ha Ezt Tóth János követi el Biharbasznádi lakos,aki a lámpa gyár egyik gépkezelője, valószínű hogy még mindig a sitten rohadna.Ezért tartom igazságtalanságnak a Magyarországon működő jogrendszert, ami velejéig korrupt.Büntessék meg Stohlt.Alaposan. Be a köztörvényesek közzé pár évre.Tuti nem fog ilyet csinálni többet...ott megtanulja majd "honnan fúj a szél" !
1 felhasználónak tetszik: kateblock
2010. november 23. 16:52 #31
- törölt felhasználó -    
tinkerbell798
"Csak csinált egy két jó nagy bakit pff " te olvasod is miket írsz? Egy két bakit? és ha abban a kocsiban aminek ez a bunkó neki megy a te család tagod ül? És uram bocsá(ne történjen meg soha!!!) a baleset következtében nyomorék lesz vagy meg hal? akkor is így vélekedsz majd????Próbáljatok kicsit jobban bele gondolni ebbe, és mindjárt más szemmel fogtok Stohl-ra nézni!!!
2010. november 23. 16:53 #32
- törölt felhasználó -    
Neki szerintem már nem kéne a tv-ben szerepelnie :/
2010. november 23. 16:54 #33
- törölt felhasználó -    
Utána néztem cimbora! Sajnos nem lehet még...eddig szavazás alatt van a dolog. ;-)
2010. november 23. 17:02 #34
- törölt felhasználó -    
de utálom
2010. november 23. 17:17 #35
- törölt felhasználó -    
Nem érdemli meg....EGYÁLTALÁN! Drogozik, balesetet okoz...erre meg...kap egy műsort...hát gratulálok..
2010. november 23. 17:32 #36
kurrek
kurrek
ღ Emton ღ

Státusz“And I will love you until I take my last breath on this earth.”
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 6362
Csatolások: 23371
Azonosító: 138617
? sad.gif
2010. november 23. 17:45 #37
k.renáta
k.renáta
visszatérő vendég
Hozzászólás: 301
Csatolások: 0
Azonosító: 134717
mindenkinek igaza van nem érdemli meg azt hogy kamerák elé álljon!!! Szemét módon balesetet okozott és sunyi módon elmenekült!!! És még fizetést is kap azért hogy hogy a tv-ben játsza az eszét egy öregember pedig hónapokig a kórházban feküdt miatta súlyos sérülésekkel és még a tettéért nem is kapott sem egy börtönbüntetést se semmit! nem értem h a híres emberek miért húzhatják ki magukat a büntetés alól!
2010. november 23. 17:50 #38
Celeron
Celeron

StátuszHa valakinek valami nem tetszik,az koccolhat!Köszi
Hozzászólás: 1026
Csatolások: 147
Azonosító: 108403
Én nem szeretem Sthol Andrást és megérdemelne egy kis börtönt szerintem,de ez az én véleményem.Műsorvezetőnek is gagyi,bocs,de ez van.
2010. november 23. 18:04 #39
viraag
viraag
mrs.padalecki

Státuszazt gondolom,ami te.
Hozzászólás: 2329
Csatolások: 4542
Azonosító: 69484
Nyilván elítélendő azért, amit tett, de nem lenne ezzel "ekkora baj" ha nem tv- személyiség lenne. Bőven megkapta ő a büntetését a sok utálkozó embertől, amit igen, meg is érdemelt. Szerintem bőven megbűnhődött. Ezen kívül ő az egyik ( ha nem a leg)tehetségesebb műsorvezető Magyarországon. Ennyi.
2010. november 23. 18:58 #40
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Ő már megkapta az a bizonyos "utolsó" esélyt.....de megint elszúrta.
Miért kell őt? Ez igen nem volt jó ötlet. Sok hülye majd azt hiszi, h mindent megúszhat mert Bucinak is sikerült. Ennyi erővel berakhatták volna Lilu helyett a Császár Elődöt.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok