Közvélemény-kutatás döntött Stohl sorsáról
2010. november 23. 18:59
barbesszaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 139140 offline |
szerintem ha már vissza is tér nem most jött el annak az ideje!amikor megláttam a tv-ben teljesen felháborodtam balázs is eltudta volna vezetni a műsort Liluval és ő sokkal inkább megérdemli!
2010. november 23. 19:01
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
ha nem lenne "sztár", már rég lecsukták volna... -.-" miért kell kivételezni egy ilyen alakkal? egyáltalán miért kell a népnek ilyen műsorvezető? :@
2010. november 23. 19:19
Becca98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 130287 offline |
viraag veled értek egyet! Stohl megbánta amit tett! Bocsánatot kért. Tv-s személyiség... nagyon sokat bűnhődött! Amikor az eset megtörtént egy hétig csak erről szóltak a hírek. Szidták, pocskondiázták! Akkor ti mit akartok? Meg kéne verni? Szerintem ennyi bőven elég volt. A tv-s embereknek több a terhük, ha hibáznak többen neheztelnek rájuk, néznek utálattal rájuk. Fogadjunk, hogy egy egyszerű ember ilyenkor megpróbálná megvígasztalni bátorítani! De Stohlt hónapokkal utána is szidjuk!
2010. november 23. 20:03
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline |
szerintem nem olyan rossz, hogy ne lehessen kibírni.
2010. november 23. 20:31
Blanka098♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1141 Csatolások: 563 Azonosító: 137399 offline |
Én Nagyok szeretem Stohl-t! Szerintem sokkal jobb mint Balázs vagy Ördög Nóra! SZerintem is nagyon megbánta amit tett! És én így nagyon szeretem és műsör vezetőnek is nagyon jó!
2010. november 23. 21:15
cinti0128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 130912 offline |
Én nem szeretem!
Szerintem nagyon durva,hogy mit csinált és nem kapott érte büntetést!!!!
Jó lehet,hogy megbánta és bocsánatot kért,de akkor is.....:/
Én inkább Balázs párti vok!
Szerintem nagyon durva,hogy mit csinált és nem kapott érte büntetést!!!!
Jó lehet,hogy megbánta és bocsánatot kért,de akkor is.....:/
Én inkább Balázs párti vok!
2010. november 23. 21:52
IWantToBeBarbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 279 Csatolások: 4 Azonosító: 135486 offline |
Az emberek sosem gondolkodnak előre, a sajnálkozás azaz igazság, hogy semmit nem old meg =/ és a bűntudat sem, Bucikám, tudom, fájdalmas, de igaz.
2010. november 23. 22:00
Idézet (Becca98 @ 2010.11.23. 19:19)
viraag veled értek egyet! Stohl megbánta amit tett! Bocsánatot kért. Tv-s személyiség... nagyon sokat bűnhődött! Amikor az eset megtörtént egy hétig csak erről szóltak a hírek. Szidták, pocskondiázták! Akkor ti mit akartok? Meg kéne verni? Szerintem ennyi bőven elég volt. A tv-s embereknek több a terhük, ha hibáznak többen neheztelnek rájuk, néznek utálattal rájuk. Fogadjunk, hogy egy egyszerű ember ilyenkor megpróbálná megvigasztalni bátorítani! De Stohlt hónapokkal utána is szidjuk!
Ezt a hivatást ő választotta,és senki nem tartott pisztolyt a halántékához.És ha ennyire nem bírja a munkájával járó stresszt akkor menjen el cipésznek,vagy órásnak.Az tisztességes,becsületes,stresszmentes és nyugodt munka.De nekem ne mondja senki, hogy már megkapta a büntetését, meg hogy szegény buci mennyit szenved...Kíváncsi lennék ha legközelebb bármelyik családtagodat gázolja halálra, aki éppen átmegy a zebrán,miközben ez a drogos,alkoholista,önelégült,család fénye,hűséges,minta férj hazafele megy egy.."bármiről"...akkor is ezt mondanád -e.Hogy szegény bucit ne bántsuk..De igen is bántani kell! Mert nem normális amit csinál.Börtönben volna a helye, cserben hagyásos,súlyos közúti baleset okozása,ittas vezetés,drog használata,miatt,ráadásul vissza eső.Mondom! ha ezt egy nem közéletű személy csinálja akit Stohl Andrásnak hívnak, hanem Bika Gerzsonnak azt évekre bevarrják a köztesek közé.Ezt a p**y-t meg nem. Sőt az RTL egy műsor vezetését tolja a s***e alá.Ez már több a soknál.Kezdődött Császár Előddel.Érdekes Cinit akit bele rángattak a sikkasztásos ügybe,(ahol fizikailag nem sérült meg senki) amit köszönhet annak, hogy nem az eszéért szeretjük(már aki),le tudták ültetni.De ezt? vígan rohangál és játsza, majd,hogy mennyire sajnálja,meg majd adja a könnyes szemű "engem mindenki utál" riportjait sorba..Ki nem sz***a le hogy sír meg brühühü-hűűű...takarodjon a képernyőről egyszer s mindenkor.Nem vagyunk az álszent képére kíVVáncsiak.
2010. november 23. 22:16
És én hogy-hogy nem találkoztam a kutatással???
nem kellene ilyen embert viccelődni a tv-ben amivel megkeresi az újabb drogok és alkohol árát...
nem kellene ilyen embert viccelődni a tv-ben amivel megkeresi az újabb drogok és alkohol árát...
2010. november 23. 22:24
Kicsit rossz a megfogalmazás:)
"És én hogy-hogy nem találkoztam a kutatással???
Nem kellene egy ilyen embert a tv-ben mutogatni "poénkodni" amivel megkeresi az újabb drogok és alkohol árát...
olyan "Poént" kéne "bedobni", hogy 3 év letöltendő fegyház...
Nem kellene egy ilyen embert a tv-ben mutogatni "poénkodni" amivel megkeresi az újabb drogok és alkohol árát...
2010. november 23. 22:31
Idézet (Phecabooth @ 2010.11.23. 22:24)
Kicsit rossz a megfogalmazás:)
4 év és leszállok róla! Soha nem írok semmit ami vele kapcsolatos.Csak látnám már csíkos ruhában!
2010. november 24. 10:33
Emcsike |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.29. Hozzászólás: 843 Csatolások: 1 Azonosító: 40288 offline |
Takarodjon a francba!Én a helyében olyan kicsire húznám magam amennyire csak tudom!Sherpával értek egyet:csíkos rucit neki!!!!Én amennyire bírtam most annyira nagyon utálom.
2010. november 24. 15:05
Idézet (gtms @ 2010.11.24. 07:28)
A bíróságnak kell döntenie Stohl sorsáról, nem a közvéleménynek!
Kíváncsi lennék arra a közvéleményre, kiket kérdeztek meg, a drogos haverjait? Engem ugyan nem!
Kíváncsi lennék arra a közvéleményre, kiket kérdeztek meg, a drogos haverjait? Engem ugyan nem!
a közvélemény nem arról döntött hogy bűnös-e vagy sem, hanem arról ki legyen a műsorvezető...
a bíróság fog dönteni arról elítélik-e vagy sem...
de ha elolvasnád a cikket tudnád...
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.